Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede

Am aproape un an de cand folosesc novynette ca metoda contraceptiva. Duminica si luni nu am luat pastilele si marti cand m-am trezit am observat ca mi-a venit ciclu. Mai aveam 10 pastile de luat pana sa le termin. Sambata si duminica am cam stat in frig si ma gandeam ca am racit.am intretinut si relatii sexuale sub apa... De la ce sa fie? Pot continua cu pastilele? Ciclul nu este prea abundent... Va rog un raspuns! Multumesc!
4 comentarii

deci ai sarit 2 pastile. pai ti-a venit din cauza ca le-ai intrerupt...eu asa cred. dar ai grija cu protectia suplimentara daca ai sarit 2 pastile.

pai si pe restu ar tebui sa le mai iau...nu imi curge mult si nici nu mi-a curs...

in momentul in care le-ai intrerupt 2 zile iti apare ciclul. acum ai 2 variante:1.opresti anticonceptionalele si lasi sa decurga ciclul normal, dupa 3-4 zile, 5, depinde cat te tine pe tine in mod normal incepi o folie noua de anticonceptionale si intri in normal; 2.iei in continuare pastilele peste sangerare, in situatia asta v-a mai tine 2-3 zile sangerarea dupa care se v-a opri, in schimb, cand termini blisterul, ciclul v-a veni din nou..deci vei avea 2 menstruatii luna aceasta.tu decizi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand trebuie sa incep sa le iau din nou Logest?
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 6Intrebari despre anticonceptionale: sunt avortive?
- 3cum se iau corect anticonceptionalele?
- 3karissa - cum se iau?
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 4un produs naturist scade eficienta contraceptivului?
- 10anticonceptionale desorelle
- 3dereglare ciclu menstrual
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 0Dereglarea Ciclului Menstrual, vine mai devreme Opinia unui Genicolog va rog!!!
- 6Aplicare Crema Pharmatex.. la fiecare pauza?
- 4anticonceptionale
- 3Am luat pilule dupa o saptamana de la menstruatie
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 7mercilon
- 1Anticonceptionale
- 2Cilcu anormal poate pe fond psihic
Mai multe informații despre: Sexul in apa Administrarea contraceptivelor dereglarea menstruatiei contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: