am de vreo 3-4 ani niste bubite marunte la baza pielii penisului

Am de vreoo 3-4 ani niste bubitze marunte la baza pielii penisului..jos (mai putine in prelungirea pielii). si pe testicule... nu se pot sparge... nuam avut probleme cu ele.. nu jtiu ce sunt... ( Nam fakut sex pana acum)...am 17 ani...ceva unguent sa scap de ele? sunt periculoase?Va rog raspuns multumesc
2 comentarii

de ce nu incerci un medic;este mai in masura sa te lamureasca. sau mergi sa-ti faci o analiza de laborator

o problema mai delicata...la baza glandului, la 0.5 cm.de sant(col)...mi-a aparut o proeminenta (umflatura.) in forma de inel, dar numai pe partea superioara(deasupra)si care imi creaza o stare de jena, disconfort precum si senzatia de durere pe timpul actului...
...imi da impresia ca ar fi o deformare a corpului spongios la partea lui superioara(am citit pe aici, de aceea folosesc acesti termeni...).
...si pentru a fi mai explicit-aceasta deformatie este in interiorul glandului nu a...preputului(pielii)...cu scuzele de rigoare, sper ca am fost inteles...astept un raspuns, multumesc!
...imi da impresia ca ar fi o deformare a corpului spongios la partea lui superioara(am citit pe aici, de aceea folosesc acesti termeni...).
...si pentru a fi mai explicit-aceasta deformatie este in interiorul glandului nu a...preputului(pielii)...cu scuzele de rigoare, sper ca am fost inteles...astept un raspuns, multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 2sunt disperat si nu stiu ce sa fac: am punctulete mici in jurul glandului (si pe piele)
- 4cam de 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
- 2am niste bubite mici pe penis
- 3bubite albe pe penis si pe scrot... daca le storc iese o substanta alba
- 2de ceva timp mi-au aparut niste chestii albe pe varful penisului
- 3dupa sex au inceput sa-mi apara bubite roz pe scrot
- 3de la un timp... mi-a aparut o bubita pe penis
- 3leziuni... bubite rosii care apoi se usuca si pielea devina fina si foarte sensibila
- 10Bubite mici albe la baza penisului si pe testicule
- 4Basicute si cojirea pielii de pe capul penisului
- 2bubite albe pe capul penisului
- 4Bubite ca niste negi
- 4bubite albe pe pielea care inconjoara penisul
- 1Probleme cu glandul!
- 1Afta pe varful penisului!
- 3As prefera sa imi răspundă un medic - mi-a aparut pe penis o bubita( alba, tare)
- 1Bubite/puncte albe pe penis/testicule
- 7Papule/hpv
- 1Bubite pe penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: