Am ejaculat in prietena mea și nici un rezultat

26-01-2018
edyBT
Nu este medic/terapeut
edyBT
De ceva timp ma neliniștește o chestie importantă. În actul sexual mi-am dat drumul în prietena mea pentru a rămâne însărcinată și fără nici un rezultat, astăzi data de 26.01.2018 ia venit ciclul. pe data de 3 sa întâmplat actul sexual în care mi. Am dat drumu de 2 ori la rand.I trebarea mea este se poate întâmpla sa fie din cauza mea?sa am o problema de sănătate?
2 comentarii
0
26-01-2018, ora 17:08
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

Pentru a ramane insarcinata, prima conditie este ca iubita dvs sa fie in perioada fertila. Din ceea ce spuneti, la un calcul simplu, pare ca era inainte de perioada fertila. Puteti merge impreuna la un consult la dr ginecolog, pentru a primi informatii complete si eventual analize ce se fac inainte de a ramane insarcinata.

Toate cele bune!
0
27-01-2018, ora 00:18
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Se considera o problema de fertilitate situatia in care dupa sase luni de contacte sexuale neprotejate nu apare o sarcina Sunteti inca departe de o astfel de situatie. Nu este obligatoriu sa apara o sarcina de la primul contact sexual neprotejat iar cauzele sunt multiple, inclusiv o perioada prea scurta de la incetarea contraceptivelor, stres, oboseala, anumite tratamente medicamentoase, uz de substante etc.
Daca dupa cateva luni nu apare o sarcina puteti trece la investigatii medicale amanuntite, amandoi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.