Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat
Am facut o radiografie de coloana cervicala (nevralgie cervico-brahiala, mi-a amortit un brat), al carei rezultat a fost:rectitudine de profil cervical, pensare discala C5-C6, C4-C5, tasare vertebrala intraspongioasa C5, modificari de contur si calibru la nivelul gaurilor de conjugare C4/C5, C5/C6, C6/C7.
Am continuat cu un RMN, al carui rezultat a fost:multiple osteofite posterioare in segmentul C3-T1, care determina mici ingustari ale gaurilor de conjugare C6-C7 si C5-C6, fara compresiuni ale cordonului medular.
Am facut tratament cu antiinflamatoare. In continuare am mana usor amortita, obosesc foarte repede, dureri daca stau mai mult timp intr-o pozitie. Durerile de cap pe care le am (sindrom cefalalgic, migrene, cu dureri extrem de puternice, care ma pun in imposibilitatea de a desfasura orice activitate) au legatura cu spondiloza cervicala?
Ce conduita trebuie sa urmez? Multumesc pentru sfaturi si explicatii!
Am continuat cu un RMN, al carui rezultat a fost:multiple osteofite posterioare in segmentul C3-T1, care determina mici ingustari ale gaurilor de conjugare C6-C7 si C5-C6, fara compresiuni ale cordonului medular.
Am facut tratament cu antiinflamatoare. In continuare am mana usor amortita, obosesc foarte repede, dureri daca stau mai mult timp intr-o pozitie. Durerile de cap pe care le am (sindrom cefalalgic, migrene, cu dureri extrem de puternice, care ma pun in imposibilitatea de a desfasura orice activitate) au legatura cu spondiloza cervicala?
Ce conduita trebuie sa urmez? Multumesc pentru sfaturi si explicatii!
2 comentarii
buna, si eu am cam la fel, aceleasi simptome, imi amorteste mana stanga f des si in urma radiografiilor s-ar parea ca am hernie de disc cervicala.Ce antiinflamatoare ai luat si cat timp? inca nu am ajuns la medic pt tratament.
Aulin, 10 zile si Milgamma, activitati usoare, fara fortarea coloanei!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3radiografie in prima luna de sarcina
- 47amortirea degetelor de la ambele maini, cel mic si inelarul
- 88amorteala la degetul mic si inelar de la mana stanga
- 3Cat de des se pot face radiologii?
- 8durere cot si amorteala
- 9imi amorteste spatele intr-un punct
- 2Amorteala si mancarimi - mana dreapta
- 1amorteala, durere surda, mana dreapta
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 0Amorteala progresiva cap
- 1Amortirea sezutului si in spatele coapselor
- 2Diagnostic radiografie genunchi f+p
- 4Pata neagra la radiografie
- 4Amorteala piciorului stang
- 10Oboseala si amorteli in maini si picioare
- 1Calcai amortit partea din interior
- 7Amorteala corpului in timpul actului sexual. Va rog sa ma ajutati!
- 4Buza si barbia tot amortite dupa puroi la o masea
- 2Interpretare RMN
- 1Posibil o parestezie?
Mai multe informații despre: Amorteala radiografia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: