am luat deja a 2-a pastiluta placebo din cele 7 dar nu mi-a venit ciclu

iau marvelon 28 e prima luna am luat deja a2a pastilutza placebo din cele 7 dar nu mi-a venit ciclu. probabil pana s obisnuieste organismul sau e ceva mai mult? mi-e cam frik...va rog astept un raspuns... plsss.
5 comentarii

păi durează cam 2-3 zile până să vină ciclul...

da crinna22 dar medicul mi-a spus k vine din prima zi in kre iau prima pastilutza placebo din cele 7. si dak nu-mi vine deloc?in astea 7 pastilutze? continui normal nu? adik dupa ce le termin p cele mici incep alta folie?

ma rog mi-a mai spus k probabil dureaza cateva luni 2-3 pana s obisnuieste organismul dar tot sunt ingrijorata

si ink o intrebare...o avea ceva dak intarzii s-o iau intr-o zi adik pana la 30-40 min..? s poate intampla ceva?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia daca nu sunt insarcinata?
- 3Schimbarea anticonceptionalelor
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 10ajutati-ma va rog...
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 4De ce nu imi mai vine ciclul?
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 2Intarziere menstruatie dupa anticonceptionale
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 2Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna
- 2Intarzierea menstruatiei
- 1Întârziere ciclu
- 0Menstruatie intarziata
- 1Sunt insarcinata?
- 1Ajutati-ma - au trecut 35 de zile de la ultima menstruatie
- 0Sarcina?
- 1Menstruatia intarzie
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual Efectul placebo marvelon 28
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: