am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie

tocmai ce am facut un test si e totul in regula. negativ. e normal, doar m-am protejat 100%. dar vrea sa stiu si eu ce alte cauze de intarziere a ciclului sunt, as vrea sa mi vina si nu stiu ce sa fac. ma duc la endocrinolog?
6 comentarii

Daca te-ai protejat, atunci de ce ai mai facut testul de sarcina?Ca nu are nicio logica!Cat timp ti-a intarziat menstruatia?

Te-ai protejat doar cu prezervativ; dar daca testul de sarcina este negativ trebuie sa te vada un ginecolog, poate este vreo problema la ovare.

pe 8 martie trebuia sa mi vina. si de aia am facut test. pentru ca vreau sa ma duc la endocrinolog, dar trebuia sa fiu sigura ca nu sunt gravida. m-am protejat doar cu prezervativ, dar nu s-a rupt nu nimic. nu mi-a mai intarziat niciodata in ultimii 2 ani. era la fix. doar acu 3 ani aveam ciclu o luna da, una nu. si atunci am fost la endocrin, dar mi a zis ca nu e nimic. si dupa ce am slabit cateva kg a fost perfect ciclul. poate am pus iar pe mine kg si de asta. o fi vreo legatura?

Da, problema cu kg... asa e.
incearca cca. 2 - 3 luni Branca ursului si Tinct. de Marar, pana in prima zi de ciclu!
incearca cca. 2 - 3 luni Branca ursului si Tinct. de Marar, pana in prima zi de ciclu!

Atunci probabil ca ai revenit la greutatea mai veche si ti s-a dereglat menstruatia!Incearca asa cum ti-a spus indika si daca nu ai niciun rezultat, mergi la endocrinolog!
Numai bine
Numai bine

mi-a venit ciclul :D. cred că o să iau nişte extract de mlădiţe de zmeur. m-a ajutat cândva la reglare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bebele nu vrea sa vina, ajutor!!!!
- 4menstruatia nu vine... sunt insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie!protejata?!?!??
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 0Intarziere ciclu
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 5intarziere menstruatie, care e posibilitatea sa raman insarcinata?
- 1Intarziere ciclu dupa deflorare
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 2Intarzierea menstruatiei
- 2Prietena mea are intarzieri ale ciclului menstrual de 10 zile
- 4Menstruatie intarziata (mai mult decat de obicei)
- 2test de sarcina fals negativ ?
- 0Sarcina?
- 0Întârzierea menstruației
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 1Menstrutie intarziata
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 1Posibila sarcină?
- 2Test de sarcina
Mai multe informații despre: testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: