am o durere la piciorul stang de natura osoasa

18-12-2009
pia sfetcu
Nu este medic/terapeut
pia sfetcu
buna..peste 2 luni implinesc 47 de ani...de ceva vreme am o durere la piciorul stang de natura osoasa..credeti ca datorita varstei ar trebui sa incep un tratament pentru osteoporoza sau ceva ajutator, nu neaparat tratament, ma gandeam la ceva naturist..
5 comentarii
0
18-12-2009, ora 16:06
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
Buna ziua! Postati un mesaj pentru scarface.
0
04-01-2010, ora 15:17
lossajiuss
Nu este medic/terapeut
lossajiuss
BUNA ZIUA, IN LUNA DECEMBRIE AM fost la stomatolog si miam rezolvat toate cariile, , una a fost mai grava, , din cauza ca nu a mai putut face nimka si a trebuit sa imi scoata masea, , care era plina de puroi pe radacini, , o radacina a ramas acolo, , doamna stomatolog a zis ca nu e nici o problema ca va iesi cu timpu, , , ce ma deranjeaza pe mine este ca tot timpu am un miros foarte urat in gura, , ma spal pe dinti, , si dupa 5 min e la loc mirosul, , am fost la farmacie si miam luat un tratament de limbrici, , mam gandit ca e posibil sa am, , am facut tratamentul si nu am gasit nimika, , pe langa faptul ca imi miroase foarte urat gura si simt ca imi vine din stomac, , mie foarte rau daca nu manac sau foarte rau dupa ce mananc, , nu stiu ce sa fac si cum, , daca credeti ca ati putea sa imi dati un sfat, , !!! va multumesc
0
04-01-2010, ora 16:34
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
Buna! Sincer nu inteleg de ce ai pus mesajul aici, dar nu mai conteaza!
-Mirosul neplacut al respiratiei (se numeste halena) l-ai sesizat numai dupa ce a ramas radacina acolo, sau il aveai si inainte?
-Dat fiind faptul ca ai si probleme, , pe care le simti ca vin de la stomac" s-ar putea sa fie vorba de un Helicobacter Pilory. Aveai probleme cu stomacul si inainte?
- In ceeace priveste radacina ramasa, s-ar putea intampla cum a spus doctora sau nu. Mie mi-a ramas odata un astfel de rest peste care s-a montat si o lucrare dentara deoarece doctora mea nu a vrut sa ma creada ca ramasese ceva acolo, si am facut granuloame repetate pana a trebuit sa schimb lucrarea.
-Desi mai pot fi si alte cauze, tu ai punctat destul de bine problemele pe care le ai.
-Daca vrei sa continuam discutia reflecteaza la ce te-am intrebat (?) si-mi raspunzi in ordine.
Cu bine!
0
04-01-2010, ora 19:00
lossajiuss
Nu este medic/terapeut
lossajiuss
Sincer nu stiam unde sa postez mesaju!!!! V a multumesc ca mi-ati raspuns! Mirosul si gustul urat care il am in gura il aveam si inainte, de aceea am dorit sa merg la stomatolog si sa imi rezolv problemele dentare, insa tot timp am in saliva si sange, , daca scuip e si sange, , in legatura cu maseaua care mi-a scoso si a ramas o radacina acolo, , am facut tratament tmp de doua luni, , dupa care am fost mia plombato si a inceput sa ma doara, , am fost din nou la doctor, mi-a luat jos plomba si ma trimis la film, , lucru care cred ca ar fi trebuit sa il faca inainte dar in fine, , dupa ce am dus filmu a zis ca e o mica infectie si traba tratata. AM mai continuat inka doua saptamani dupa care a urmat sa mio plombeze din nou, , iar pe mine ma tot durea si atunci cand mia fost plombata maseaua, , simteam ca iasa miros urat de sub plomba, , si a inceput sa se miste putin maseaua si am cerut sa mio scoata, S-a chinuit o ora jumate sa mi-o scoata deoarece erau radacinele foarte mari, , si atunci a sesizat puroiu care era pe varf, , si a zis ca la film nu se vazuse, , acum eu ma intreb daca pe radacina care a ramas acolo e puroi, , si de aceea sa miroase asa de urat, , , si e probabil sa se intinda mai departe puroiu??? iar stomacu ma doare cam tot timpu, , si probleme de stomac pana acum nu am avut, , anul trecut in vara mi-am facut analizezele si au iesit bine, , VA MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT
0
04-01-2010, ora 19:34
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
-Esti o fiinta minunata! In niciun caz la, , Afectiuni la femeie!"
-Iti voi raspunde maine.
-Acum am alta problema de rezolvat, dar incearca (din nou) sa fii un pic mai exacta in prezentare.
-Imagineaza-ti ca esti doctor!
Le iei pe rand in ordinea aparitiei (ca sa iti dau un exemplu, ai explicat destul de bine ca aveai mirosul acela neplacut in respiratie dinainte de interventia stomatologica).
-Te rog din nou sa ma scuzi, dar acum chiar tre sa plec.
-Astept raspuns de la tine. Nu te intinde. Ia exemplu de la mine si scie pe puncte (liniute!)
-Pupici!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Osteoporoza
  • S-a descoperit gena care încetinește scăderea densității osoase
  • Un nou posibil tratament pentru osteoporoză
  • Alimentele pe bază de soia ar putea proteja femeile la menopauză de osteoporoză
  • Expunerea constantă la lumină artificială ne poate afecta sănătatea
  • Terapia hormonală post-menopauză îmbunătățește sănătatea oaselor
  • Factori de risc pentru osteoporoză
  • Durerea de picioare
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •