Am o problema cand trebuie să îmi pun prezervativul efectiv erecția dispare | Forumul Medical ROmedic

Am o problema cand trebuie să îmi pun prezervativul efectiv erecția dispare

07-03-2019
UnSimpluAdolescent
Nu este medic/terapeut
UnSimpluAdolescent
Bună seara!
Am 18 ani si dupa cum se pare, am o problema destul de grava si anormala pentru varsta asta. Eram impreuna cu persoana iubita in pat dupa ce am terminat preludiul si sa consumam actul in sine, aveam erectie, totul era normal ( Tin sa mentionez ca am avut contact protejat cu inca 5 fete inaintea ei dar nu mi s-a mai petrecut asa ceva decat acum 2-3 ani dar trecuse ) iar cand sa pun prezervativul.. Hocus pocus!A disparut erectia.. In momentul ala orgoliul meu a murit, Dumnezeu sa-l odihneasca! I-am cerut iubitei sa ma lase sa fac un dus sa-mi revin. Dupa ce am iesit din baie, totul bine si frumos, eram pe cale de a face dragoste, cand sa pun prezervativul la fel.. "S-a luat curentul" pentru a doua oara.. In momentul acela era vizibil suparata si mi-a spus ca este vina ei, m-a intrebat ce este.. Daca nu este destul de buna pentu mine.. Atunci m-am simtit oribil. Oribil este putin spus.. ! Atunci am cazut de comun acord sa lasam pe alta data, totusi am incercat o a 3-a oara pentru ca am spus ca este cu noroc! Totul bine si frumos, o erectie "de toate zilele" cand sa pun prezervativul, mort! Deci in ziua aceea am stat 3 ore si un pic rugandu-ma de "el" sa se trezeasca pentru ca nu este frumos ce facem.. Tin sa mentionez ca nu este nicio gluma dar ma simt teribil de prost fata de iubita mea, aceasta este exprimarea mea in urma frustrarii..
2 comentarii
0
08-03-2019, ora 07:53
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Stai linistit ca e foarte probabil sa nu fie o problema grava. E ceva care se intampla la adolescentii la inceput de drum.
Un rol important il poate avea anxietatea/ nelinistea asociata unei noi relatii intime si mai apoi orgoliul, dupa cum ai mentionat si tu.
E poate util sa discuti initial cu un psihosexolog despre asta.

Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
0
09-03-2019, ora 14:44
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încearcă să mergi la un psiholog cu competențe pe psihosexologie, ca să înveți să gestionezi anxietatea de performanță.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: