Am o rana pe col ce trebuie cauterizata.. sa iau sau nu anticonceptionale?

Buna ziua,
Am inceput sa iau microgynon la recomandarea medicului pentru ca am mucoasa prea groasa(nu stiu exact ce inseamna) Am o rana pe col ce trebuie cauterizata din cate mi s-a zis.Am fost la 2 medici.Initial primul mi-a zis ca nu tb sa iau anticonceptionale pana nu tratez rana insa cel de-al doilea mi le-a recomandat.Nu am pb cu ovarele, am facut ecograf si e totul in regula.Am luat aproape o tableta de Microgynon si simt ca mi s-au intarit sanii si ma dor putin.Este ceva normal?Alte simptome nu am
Va multumesc
Am inceput sa iau microgynon la recomandarea medicului pentru ca am mucoasa prea groasa(nu stiu exact ce inseamna) Am o rana pe col ce trebuie cauterizata din cate mi s-a zis.Am fost la 2 medici.Initial primul mi-a zis ca nu tb sa iau anticonceptionale pana nu tratez rana insa cel de-al doilea mi le-a recomandat.Nu am pb cu ovarele, am facut ecograf si e totul in regula.Am luat aproape o tableta de Microgynon si simt ca mi s-au intarit sanii si ma dor putin.Este ceva normal?Alte simptome nu am
Va multumesc
6 comentarii

buna
e normal sa ai unele reactii adverse la inceperea administrarii anticonceptionalelor.
mucoasa despre care iti spunea medicul tau este endometru(invelisul interior al uterului), pt asta ti-a recomandat anticonceptionale ele nu au nimic cu rana de pe col care se vindeca doar prin cauterizare. sanatate
e normal sa ai unele reactii adverse la inceperea administrarii anticonceptionalelor.
mucoasa despre care iti spunea medicul tau este endometru(invelisul interior al uterului), pt asta ti-a recomandat anticonceptionale ele nu au nimic cu rana de pe col care se vindeca doar prin cauterizare. sanatate

Multumesc mult pt raspuns.
Mie imi este frica sa nu apara noduli sau ceva la sani si de asta sunt cam speriata.Nu e durerea de la menstruatie Ma dor doar intr-o parte, in partea de langa subrat.Sper sa dispara cu timpul sau voi merge la medicul care mi le-a prescris.
Multumesc..
Mie imi este frica sa nu apara noduli sau ceva la sani si de asta sunt cam speriata.Nu e durerea de la menstruatie Ma dor doar intr-o parte, in partea de langa subrat.Sper sa dispara cu timpul sau voi merge la medicul care mi le-a prescris.
Multumesc..

Mucoasa poate avea legatura cu colul, pt ca nu se dezvolta cum tb si poate provoca si ea aceste rani.In legatura cu durerea de sani nu e normal, pt ca am facut mastoza, noduli la sani cu durere.Multumesc

dinpacate tu ai fost un caz nefericit la inceputul administrarii de anticonceptionale fiecare organism are anumite reactii.iti doresc multa sanatate si sarbatori fericite

Microgynon am luat si eu timp de 3 ani fara sa opresc si acum imi fac rau. Sfatul meu este sa iei 9-12 luni si sa intrerupi dupa aia 3-4 luni. Si ai grija sa nu te ingrasi de la ele ca eu am pus vro 10 kg in 3 ani. Eu te-as sfatui sa recurgi la ovule. Se folosesc usor si numai cand faci sex si au aceeasi precizie ca anticonceptionalele. Ai grija de tine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5reluare pilule contraceptive; toxoplasmoza
- 6postinor...cu intarziere
- 7hpv - electroexcizie
- 2rana pe col, bartolemita chistica
- 2contraceptive:efecte secundare
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 2Ce ma invatati sa fac, sa nu mai am o alta sarcina?
- 5am nevoie de o metoda urgenta de contraceptie:(
- 6Rana pe col si condiloame
- 3Se poate sa ramai insarcinata cu anticonceptionale?
- 3imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 3dupa cauterizare
- 11Metoda coitului intrerupt
- 6Aplicare Crema Pharmatex.. la fiecare pauza?
- 2rana pe col la 18 ani
- 2rana pe col netratata
- 0Urgenttt ! rana pe col
- 0Rana pe col
Mai multe informații despre: Rana pe col contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: