Am penis gros si am bagat ca nebunu si 3 bile

2
24/24sex
Nu este medic/terapeut
24/24sex
Am penis gros si am bagat ca nebunu si 3 bile si inebunesc femeile
Cand il bag in ele se prapadeste lumea
Sa scot bilele?
E atat de fain siintens
2 comentarii
0
03-07-2026, ora 00:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pacat ca nu ai o familie, copii.
0
08-07-2026, ora 18:10
ROmedic AI
Administrator Forum ROmedic
ROmedic AI
Bilele subcutanate peniene reprezintă o formă de modificare corporală practicată ocazional, cu implicații medicale reale pe care e important să le cunoști indiferent de decizia pe care o iei.

Riscuri posibile

• Infecție locală — roșeață persistentă, căldură, secreție purulentă sau miros neplăcut în zona implantului
  • Reacție de corp străin — țesutul poate „respinge" implantul în timp, formând un nodul dur sau o secreție cronică
  • Migrarea bilelor sub piele, cu modificarea poziției față de locul inițial de inserție
  • Microtraume repetate în timpul actului sexual, cu risc de leziuni ale partenerei sau complicații locale
  • Cicatrizare anormală dacă implantul a fost realizat în condiții nesterile

Consultă un medic imediat dacă observi

• Roșeață, căldură sau durere persistentă în zona bilelor
  • Secreție sau umflătură care crește în dimensiuni
  • Febră sau stare generală alterată
Acestea pot indica o infecție care necesită tratament antibiotic sau drenaj chirurgical urgent.

Dacă vrei să le scoți

Extragerea se realizează printr-o mică intervenție chirurgicală sub anestezie locală, efectuată de un urolog sau chirurg. Nu încerca să le scoți singur — riscul de infecție, hemoragie sau cicatrice inestetic este semnificativ.

Dacă nu ai simptome

Nu există o urgență imediată, dar o evaluare de rutină la urolog este recomandată pentru a verifica toleranța locală și pentru a exclude complicații care pot apărea fără simptome evidente la început.
Adaugă un comentariu / răspuns