Am scăpat de acnee rozacee ? Am nevoie de sfatul unui medic

24-06-2017
Puzzle74
Nu este medic/terapeut
Puzzle74
Bună ziua.
Sunt Florin, și am 44 de ani.
De aproximativ 10 ani am fost diagnosticat cu acnee rozacee, care a apărut brusc, la un moment dat. De atunci am ancercat tot felul de tratamente, am fost la nenumărați medici, cure, eliminarea factorilor favorizanți etc.
Asa Cum știm rozaceea este asociata cu demodex folliculorum, iar forma mea era destul de agresiva. Roșeață și mici umflături la nivelul fetei care uneori se ameliorau vag în urma vreunui tratament, dar rozaceea a reapărut la scurt timp de fiecare data.
AM SCĂPAT DE EA !! SPER
Pe un site dlamerican am regasit o postate a unui pacient, care la indicatia medicului a luat ALBENDAZOL comprimate și astfel a scăpat de demodex.
Zis și făcut. Am cumpărat ALBENDAZOL 200 spectrum, care se administrează în doza unica (2 pastile odata și costa doar 5 lei) și MINUNE.La 3 zile s-au văzut rezultatele. La 1 săptămână am mai luat o doza unica și roșeața, mâncărimile și micile umflături de pe fata au dispărut complet. Nu am mai avut tenul atât de curat de ani de zile.
Am nevoie de un sfat avizat, va rog !
Dacă tot a dat rezultate, sa mai administrez ALBENDAZOL și în ce dozaj ? Medicul la care am fost nu m-a lămurit.
Mulțumesc anticipat
1 comentarii
0
30-06-2018, ora 10:17
samirob78
Nu este medic/terapeut
samirob78
Buna ziua am si eu acnee rozace de circa 5 ani am incercat aproape tot si naturiste a mers cit va timp, cînd parca se învăța cu ele in timp microbul. Am tinut si un regim crîncen multe vegetale de circa 2 ani si am slăbit de la 68 la 63 kg. Am văzut pe net. postarea pusa anul trecut si am incercat si eu si au dat rezultate atunci.Eu am luat doza de 2 ori ? Eram curios daca ati scapat de boala asta nenorocita care ne tulbură viata. Eu am tinut o sub control cît de cît cu antibiotice, cu unguiente, cu naturiste. Dar vad ca nu mai au efect si apar papule si coj pe mustata si barba mă ustura pielea tin regim si nu trec. Acum dr. mi-a dat metronidazol si nu mai are efect.Nu stiu ce sa mai fac ? Cu stima Robert.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un nou răspuns pentru tratamentul eficient al acneei: nanoparticulele transportoare
  • Studiu investighează prejudecățile și stigma socială asociate cu acneea
  •