Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
Buna ziua, as vrea sa ma indrumati catre un doctor. Am urmatoarele simptome:oboseala si stare de slabiciune; par uscat si aspru, piele uscata, ;voce ingrosata, ragusita;crestere in greutate, apetit scazut, ciclu menstrual dereglat. Pe langa aceste simptome, pielea are un miros foarte urat (lucrul sesizat si de cei din jur).
6 comentarii
Pe langa analizele pe care ti le indica medicul de familie, in urma unui consult direct, cred ca poti consulta un medic endocrinolog. Sunt simptome care ar putea avea legatura cu functionarea (in)corecta a tiroidei.
Bun ziua, imi puteti recomanda un endocrinolog bun, am fost la spitalul Colentina unde nu am avut o experienta prea placuta. Va multumesc!
Ma feresc sa fac recomandari, fiecare are asteptarile sale. Dar poti merge la oricare medic de la Parhon sau poti sa-l cauti pe dr. Tupea Cristian Claudiu, este un medic constiincios si cu rabdare. Daca mergi la cabinetul particular, intreaba la telefon daca, cu trimitere de la medicul de familie, nu e consultatia gratuita. Pentru restul investigatiilor afli acolo de detalii.
Din pacate am primit vestea:am hipotiroidism. :(
Foarte bine si linistitor este ca stii ce ai. Si mai ales ca iti vei reveni repede la normal, medicatia e simpla si usor de luat.
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dureri in stanga si pe bratul stang, transmiratie, oboseala
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 18Am o stare de rau generala, mai tot timpul obosit, fara energie
- 3imi tremura mainile, ma simt mai obosit, nu mai sunt la fel de atent
- 8Raguseala persistenta
- 5sindrom de surmenaj sau ceva mai grav?
- 7alaptez! menstruatie neregulata!
- 5Voce subtire si ragusita.. oare mai am vreo sansa la o voce normala?!
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 0Raguseala la copil de 2 ani si 9 luni
- 22Oboseala, extenuare severa chiar si cu un stil de viata sanatos! + analize
- 8Stare permanenta de oboseala, greata, anxietate.
- 1Am un ciclu foarte neregulat, luna trecuta mi-a intarziat chiar 9 zile...
- 4oboseala psihica ?
- 6am din nou fibrom?
- 1durere, raguseala si uscaciune la gat
- 3Obosesc repede
- 0Probleme dupa masa
- 1Oboseala mare !
- 1Vreau sa iau in greutate!!
Mai multe informații despre: Luarea in greutate Ciclul menstrual neregulat Oboseala Raguseala slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: