Amigdale umflate insotite de o secretie alba purulenta
Buna dimineata, am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra.
Am amigdalele foarte umflate si este o secretie ce iese din ele, in locurile in care au fost punctele albe au ramas niste gauri maroni asemanataore cu cojitele de la ranile de piele.
In afara de simptomele descrise anterior, doresc sa precizez ca am gatul foarte rosu, imi este imposibil sa inghit sau sa vorbesc o perioada indelungata de timp.
Pana sa apara aceasta situatie eram o fumatoare inraita, fumam si 2 pachete de tigari pe zi, de cand a aparut aceasta problema am renuntat la fumat.
Am facut gargara cu ceai verde si apa cu sare, nu sunt adepta medicamentelor, de aceea v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da o varianta naturista de tratament.
V-am fi recunoscatoare daca mi-ati oferi o adresa de mail unde sa va trimit un video cu amigdalele mele sa vedeti exact despre ce e vorba
Am amigdalele foarte umflate si este o secretie ce iese din ele, in locurile in care au fost punctele albe au ramas niste gauri maroni asemanataore cu cojitele de la ranile de piele.
In afara de simptomele descrise anterior, doresc sa precizez ca am gatul foarte rosu, imi este imposibil sa inghit sau sa vorbesc o perioada indelungata de timp.
Pana sa apara aceasta situatie eram o fumatoare inraita, fumam si 2 pachete de tigari pe zi, de cand a aparut aceasta problema am renuntat la fumat.
Am facut gargara cu ceai verde si apa cu sare, nu sunt adepta medicamentelor, de aceea v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da o varianta naturista de tratament.
V-am fi recunoscatoare daca mi-ati oferi o adresa de mail unde sa va trimit un video cu amigdalele mele sa vedeti exact despre ce e vorba
1 comentarii
Poate fi ciuoerca Candida=gargara cu apa cu bicarbonat de sodiu, 4 lingurite+ 500 ml apa fiarta si racita= gargara cu cate un pahar x3/zu, dupa mese, inghititi si 2-3 guri si apoi nu beti si nu mancati 30 minute=15 zile, 15 zile pauza si puteti repeta inca 15 zile.
Neaparat un control la medicul ORL, din teritoriu.
Neaparat un control la medicul ORL, din teritoriu.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de gat si amigdalele inflamate
- 7Puroi in gat.Va rog sa imi dati un sfat
- 8probleme cu amigdalele si zona din jurul acestora
- 8Fac des puroi in gat, mai precis o data la 2-3 luni
- 11amigdale hipertrofe
- 10durere zona gat
- 4mi-au aparut un fel de 'galme' (nu stiu cum se numesc)
- 1scoaterea amigdalelor
- 2dilema: operatie sau nu?
- 3Puroi pe amigdale
- 1Amigdala inflamata..analize bune
- 6amigdala dubla
- 1Amigdale cu puroi
- 7Maxilar inclestat si durere amigdale, gat; ganglion umflat
- 4Amigdalectomie ?
- 2amigdala linguala inflamata
- 1Rana pe amigdale, pete albe pe interiorul gingiei inferioare
- 1Amigdale Umflate
- 10Pietre la amigdala dreapta