Argila albastra de Raciu, un medicament natural exceptional

65 comentarii 1 2 3
0
20-06-2014, ora 15:59
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimata Mioara, cura interna cu argila poate fi urmata in paralel cu cea alopata cu conditia ca "laptele de argila" sa fie baut inainte cu 2 ore sau dupa 2 ore de la administarea medicamentelor. Desigur valorile tensiunii trebuie masurate periodic(zilnic). E bine de retinut ca nu toate argilele au acelasi efect in tratrea acestei afectiuni, diferentele sunt date de continutul diferit in minerale si oligoelemente pe care il au argilele aflate in comert.
0
20-06-2014, ora 23:32
mioara paula
Nu este medic/terapeut
mioara paula
Multumesc pt raspuns, nu stiu ce argila a folosit in trecut doar ca erau ca niste bulgarasi care dizolvati se dispersau in mai multe culori negru, rosu, galbui (culoarea fiecaruia)...sanatate multa.
0
26-06-2014, ora 22:38
Umbra2014
Nu este medic/terapeut
Umbra2014
Buna seara, am si eu o poveste, destul de trista. Pe scurt o sa o scriu aici, apreciez daca ma puteti sfatui : endometrioza stadiu 3B, operata de 3 ori, recidivata de fiercare data, tratament horm, onal cu Zoladex injectii dupa fiecare operatie, chiste endometriozice ( chisturi cu sange, nu cu lichid normal), aderente in abdomen, intestine, trompe. Aderenetele au inceput sa atace rinichiul drept-hidronefroza dreapta. Nu mai stiu ce sa incerc, de hormonale deja sunt prea satula si plina. Am facut un FIV nereusit, nu am copii, nu raman insarcinata. Am citit despre aceasta argila. Nu am vazut sa scrie ca ar fi sau nu benefica in endometrioza. Sunt disperata si pur si simplu nu mai stiu ce sa fac. Doctorii bineinteles ca mi-au zis sa ma operez din nou sa curete iar acolo, dar deja a4-a operatie ar fi prea mult pt mine. Va multumesc anticipat! Sanatate !
0
09-08-2014, ora 19:24
emanuel96
Nu este medic/terapeut
emanuel96
buna ziua.eu sufar de psoriazis vulgar de mai bn de 7 ani.si as vrea sa stiu daca o cura cu argila azzura ar putea fii de folos.Astept raspunsul dumneavoastra.Va multumesc mult!
0
09-08-2014, ora 19:51
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimate Emanuel96, argiloterapia cu Azzurra elimina pe durate de 2-3 ani aparitia eruptiilor cutanate specifice psoriazisului. Cura interna va fi urmata pe durata a 2-3 luni prin consumul a 2 cani de apa tulbure pe zi. Cura externa consta in aplicare de cataplasme din argila, simple sau cu extract natural de galbenele, pe zonele afectate. Cataplasmele vor fi mentinute cca 2 ore. Primele rezultate notabile apar dupa primele 3-4 zile. Marturiile publicate pe site privind ameliorarea pe durata mare a psoriazisului, sunt adevarate si pot fi verificate. Pentru detalii ma puteti contacta la datele de contact.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
65 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Produse naturale pentru curățarea colonului (detoxifiere naturală)
  • Cum elimină corpul substanțele toxice?
  • Detoxifierea ficatului - o abordare științifică
  • Noi descoperiri legate de detoxifiere și prelungirea vieții
  • Detoxifierea corpului - metode, sfaturi și recomandări
  • Detoxifierea organismului - ce trebuie să știi
  •