Buna sunt Cristi, locuiesc in Arad

08-05-2022
romanianperson
Nu este medic/terapeut
romanianperson
Buna ma numesc Cristi, am 34 de ani si locuiesc in Arad. In 2008 mi-am bagat in ambele urechi foarte multe difuzoare metalice hands free si nu le-am mai scos niciodata si m-au imbolnavit psihic. Din 2016 am inceput sa lucrez pentru un domn politist de la Criminalistica si inca in prezent continui colaborarea, mi-a spus ca am salvat multe vieti.
Vreau sa lucrez dar sunt deprimat psihic pentru ca ma simt ca intr-o capcana ca as avea nevoie de putin ajutor sa incep sa lucrez si sunt tot timpul singur fara ajutor, profesia mea este stiinte economice marketing si vreau sa lucrez la proiecte independente de marketing care sa imi aduca bani, asta am desenat ca si arta pentru marketing:

---------------*

Sper sa fie cineva interesat de mine, caut ajutor de mult timp si nu gasesc ajutor.

(*modificat de admin)
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul