Buna ziua.. 3 ORL isti consultati fara rezultate

15-11-2021
ioneliaeu
Nu este medic/terapeut
ioneliaeu
Cu 7 luni in urma am avut covid, in cele 2 saptamani in care am stat izolata n am avut simptome grave(tuse, transpiratii nocturne, nara obstructionata, oboseala). Dupa iesirea din carantina a inceput cosmarul :am. momente cand nu am. aer, mai transpir uneori, mai stranut dar, asta rar si... oboseala.. Am facut radiografie, ekg, analize de sange, spirometrie... toate au iesit ok.. Analize ok, dar eu nu ma simt bine. Problema este ca acea nara ostructionata se muta cand stanga, cand dreapta.. Cand ma pun la somn, se obstructioneaza partea pe care dorm.. Mentionez ca nasul il am uscat, nu mi curge, decat in gat. Am avut o perioada cand secretiile scurse in gat imi obstructiona intrarea aerului dar, am rezolvat, gatul este curat, intra aer.. Am consultat 3 orl isti... Primul mi a introdus o camera pe interior si mi a zis ca totul este ok(mi-a dat sa mi pun in nas doar vit A). Al 2 orl ist mi a spus ca am rimita cronica.. Mi a dat spray Dymista(fara niciun rezultat), sinosun, claritin, am facut gargara cu apa cu bicarbonat, babijonare cu glicerina, picaturii nostamine(care imi elibera acea nara obstructionata dar tot simteam ca n am aer)..Al 3 orl ist mi a dat spray flonase si borenar... Dupa n tratamente eu, sunt in aceeasi situatie critica cu :lipsa aer(mai des) nara obstructionata, nas uscat.. Am uita sa mentionez ca am. mai folosit si spray cu apa de mare dar, am renuntat ca mi usca mucoasa.rhnoil..Problema simt ca este la sinusurii, poate am ceva inflamat.Multumesc pt raspuns.
5 comentarii
0
15-11-2021, ora 17:34
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Vârsta. Sex. Înălțime. Kg.??
Ai auzit ca Omul respira cu Diafragma?? Și problema de respirație poate fi în Burta??
Ai auzit de Sindromul postcovid
Când organismul este afectat la nivel celular de acest virus. Și asta nu se vede la analize?
0
15-11-2021, ora 18:33
ioneliaeu
Nu este medic/terapeut
ioneliaeu
femeie 170 kg 54...Fac exercitii de respiratie diafragmatica de cateva zile... In burta de la ce?? de la fermentarea unor alimente...? de exemplu am renuntat la lactate, carne (nu manac ca sunt vegetariana), oua... incerc sa nu mananc alimente care imi poate provoca fermentatie cat si. mucus.. Am auzit de sindromul post covid, analizele care le am facut sunt, post covid dar. sper sa poata sa fie ceva remediu care sa mai elimine lipsa de aer.. Ca restul ca oboseala se duce pe picioare mai usor, te odihnesti, vitamine etc dar, lipsa de aer.greu. Am inteles, la analize nu se poate observa/ dar la ce??? exista alte metode de investigare pt a afla???
0
15-11-2021, ora 21:33
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
E suficient
3 mese corecte pe zi care sa conțină vit A E D omega 3. Și multe lichide. Apa și ceaiuri calde. Exercitiile
Din energizante naturale recomand spirulina. Ginseng. L. Carnitina. În doza maxime toate
0
16-11-2021, ora 11:14
ioneliaeu
Nu este medic/terapeut
ioneliaeu
beau multe lichide, ceaiuri(pulbere) ghimbir, musetel, cimbru, patlagina, cimbrisor etc cu... lamaie, apa 2 l... In momentul de fata iau omega 3 6 9 si molekin imuno(de la inceputul toamnei pana in primavara 10 comprimate/luna, stopez vara)..Am luat 3 saptamani si astha 15.. Dar ceva natural pt eliminarea mucusului care se aduna in gat(nu mi. mai curge nasul si acestea se preling in gat si mi blocheaza intrarea aerului), ce mi ati putea recomanda?? Nu mai doresc sa iau Acc, fluimucin pt ca mi dă bataii mari de inima(zici ca am alergat km dupa ce le luam, ) Dores ceva natural (sirop, pastile pe baza de plante)..Am. observat ca si dupa ce mananc, beau ceaiuri, apa simt nevoia sa scuip din gat.. Multumesc pt raspuns
0
16-11-2021, ora 15:02
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Ceaiurile. Fără Lamaie
Ceaiurile.. Infuzie de doar 30 secunde. Slabe.
Ele hidrateaza
Dacă ții 10..15 min. infuzia plus lamai. Produci reflux biliar. Nu îți trece niciodată inflamația gastrica
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Sindrom post-COVID

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: