caderea parului nu mai e o problema. cauti un remediu? ce cauze determina?

02-12-2007
mayya
Nu este medic/terapeut
mayya
de curand, dupa mai bine de 8-9 ani, am perfectat o tehnica de masaj capilar ce poate determina regenerarea parului.Am pornit de la o problema suferita de unul din copii mei. cum pot breveta metoda, caci rezultatele sunt incurajatoare.tratamentul dureaza 8-16 saptamani, dar efectul este de lunga durata, nu instant, ca la efectele dermato-cosmeticelor.MA POATE AJUTA CINEVA? DORESC SA PREGATESC TERAPEUTI SI...CHIAR VREAU SA PUBLIC STUDIUL.
7 comentarii
0
05-12-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Dorin Mihalache
Asta seamana cu redescoperirea rotii !! Tehnicile de masaj sunt recunoscute de mii de ani pentru efectul lor benefic asupra circulatiei sangelui din capilarele de la nivelul scalpului. Nu cred ca cineva iti va breveta o simpla tehnica de masaj !
0
05-12-2007, ora 00:00
mayya
Nu este medic/terapeut
mayya
stimate, coleg,
marile descoperiri, au la baza lucruri simple.e adevarat, ca e un masaj, dar tehnica e baza.Acum, si eu gandesc la fel, insa e munca a aproape 9 ani, iar cand am insailat pasii, am inteles ce putin ne trebuie a fi fericiti.Crede-ma, ca si produsele sunt uzuale si la indemana, ai dreptate, avem roata dar nu stim ce sa facem cu ea.
iti multumesc pentru atentie, si te apreciez pentru sinceritate.
respectele mele, colega
0
15-12-2007, ora 00:00
shokatele
Nu este medic/terapeut
shokatele
buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum as putea lua legatura cu dvs, pt sedinte de masaj de care pomeniti. Locuiesc in bucuresti. Multumesc mult
0
30-01-2008, ora 00:00
inutzaa
Nu este medic/terapeut
inutzaa
buna ziua, doresc sa stiu cum pot lua legatura cu dumneavoastra doamna maya
0
03-02-2008, ora 00:00
mayya
Nu este medic/terapeut
mayya
dragii, mei,
caderea parului, are la baza atacul de panica atat de usor confundabil cu frica.Atacurile de panica nu dor, nu creeaza simptome emotionale, sunt atat de sterse ca manifestare preliminara incat nici nu le luam in seama.
parul este parametrul de achilibru al sistemului neuro vegetativ, si 75% din cauze sunt emotiile noastre la un moment dat, fie si numai de o clipa.manifestarea poate fi brusca ori in timp.
0
03-02-2008, ora 00:00
Nadin
Nu este medic/terapeut
Nadin
Buna ziua am si eu probleme cu caderea parului decand am plecat din romania este cumva de la apa si in romania imi cadea dar foarte putin va rog daca imi puteti da ceva sfaturi multumesc.
0
09-01-2020, ora 14:17
cristintza
Nu este medic/terapeut
cristintza
Dna Mayya
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum as putea lua legatura cu dvs, pt sedinte de masaj de care pomeniti. Locuiesc in Bucuresti. Multumesc mult cristin4_ana@yahoo.co.uk
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.