Calcul de 11mm in vezica urinara-Sfaturi

21-01-2010
Pocoyo
Nu este medic/terapeut
Pocoyo
Am facut un eco azi, in urma durerilor acute pe care le-am tot avut la rinichiul drept si mai nou, usturime la urinare si jena la baza vezicii, si mi s-a spus ca am avut o piatra/calcul pe care am eliminat-o din rinichi, insa se afla in vezica. Ca dimensiuni, destul de mare, 11 mm. Nu este prima data, e a 3a oara cand elimin calculi sau nisip, si am 34 ani, deci sunt predispusa la asa ceva.
Va rog, ce sfaturi imi dati sa ajut la dizolvarea ei si la eliminare? Ce ceaiuri sau alte metode naturiste sau homeopate exista?POt face ceva ca sa previn reaparitia lor? Probabil ca voi primi si tratament de la urolog, dar mi-e teama ca fiind asa mare sa nu ajung la vreo interventie..
Astept sfaturi. Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
22-01-2010, ora 09:27
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Remedii homeopate urmatoare se folosec la asa ceva:
Calculi renales CH30, o granula la 3-4 zile, de vreo 7-8 ori
Calcarea carbonica CH12 o granula la 3 zile.
Articum lappa CH5 sau CH7, o granula zilnic.
Lithium carbonicum CH15, o granula la 3-4 zile.
Se face asta 3-5 saptamani pana la disparitia pietrei.
Granulele se sug sub limba, se evita cafeaua, cola, iutelile. Se iau la distanta unul de altul atunci cand se iau in aceesi zi.

Remedii naturiste care functioneaza:

Piatră la vezică, piatră la rinichi, etc.
Vin de brusture

Brusture (Articum Lappa) ( efect similar cu cel a l remediul homeopat )

"Frunzele de brusture sunt periculoase de mâncat şi nu sunt bune la nimic cu excepţia când o piatră creşte în om. De aceea să se fiarbă frunze de brusture în cel mai bun vin, să se strecoare printr-o pânză şi să se bea la început după masă şi mai târziu şi înainte de masă. Din cauza efectului puternic al acestui vin piatra se va sparge". Vinul acesta se bea cald.

Piatră la vezică, lăsat de urină greoi
Lapte cu piatră de chilimbir

"Cine nu poate să urineze să puna o piatră de chilimbir (Bernstein) o zi întreaga în lapte (proaspăt) de oaie sau de vacă dar nu de capra. A două zi să se scoată piatra din el şi laptele să se dea în fiert. Laptele acesta să se bea cald 5 zile la rând. El înlesneşte lăsatul de urină".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.