Cancerul in toate formele sale poate fi vindecat

11-06-2006
sinergicus
Nu este medic/terapeut
sinergicus
Oameni buni;sint intristat sa vad cum in lume sint metode care daca ar fi aplicate ar vindeca cancerul si chiar sida ;si chiar o face;din pacate interesele meschine ale marilor concerne de medicamente, precum si rigiditatea profesionala a medicilor fac ca aceste metode sa fie mai putin cunoscute;mai ales in Rominia unde informatia lasa de dorit.
Dar sa ma prezint:numele meu este Mihai si ma ocup cu dezvoltarea si raspindirea unor dispozitive (aparatura tehnico-medicala)mai putin cunoscute in Rominia care in occident sint folosite, inca, neoficial si care dau rezultate spectaculoase in cazuri grave de cancer in faza terminala;ca sa nu mai vorbim de alte boli mai putin grave, care cu atit mai mult, pot fi vindecate mult mai usor.
dr.Hulda Clark, dr. Royal Rife, dr.Robert Beck sint doar citeva nume sonore care au reusit sa rezolve cu succes cazuri de cancer in faza terminala.
Colegii mei si cu mine sintem pe cale de a lansa un site in care vom prezenta aceste dispozitive (asta peste citeva luni probabil).Ca sa intelegeti mai multe despre aceste aparate si despre modul in care ele actioneaza, va recomand calduros sa cititi cartea Reintinerirea scrisa de Harald Tietze.Acest om s-a vindecat de cancer in faza terminala folosind doar o parte din aparatele pe care vrem sa le raspindim si in Rominia.
Pentru cei care au probleme de sanatate, si nu numai, va recomand cu caldura aceasta carte plina de revelatii care pot salva multe vieti daca sint folosite in mod corespunzator.
372 comentarii 12 ..... 12 13 Înainte ›
0
21-06-2006, ora 00:00
bratu_silviu2001
Nu este medic/terapeut
bratu_silviu2001
Buna ziua. Am fost operat in urma cu 18 luni de MALENOM MALIGN am tinut tratament cu interferon si azi am fost externat din spital dupa ce am suferit o interventie chirurgicala din 10 ganglioni extirpati mi sa gasit unul invadat.SUNT DISPERAT as vrea sa stiu daca exista cineva care stie despre tratamentul naturist prin terapia Gerson si in special ma adresez d-na Dr.ADAM EVELIA, am citit cele doua carti care au aparut la noi pe piata despre vindecarea lui Beatha Bishop dar am inca multe necunoscute.Va rog frumos sa imi raspundeti si va multumesc anticipat.Sau va rog sa ma puneti in tema cu orice alt tratament.
0
27-08-2006, ora 00:00
ioana.a
Nu este medic/terapeut
ioana.a
Draga SINERGICUS, sunt operata de cancer. Daca a trecut ceva timp de atunci, cred ca este doar norocul meu. Ceea ce vrei sa faci este doar sa profiti de disperarea unor oameni. CANCERUL NU SE VINDECA! Se opreste din evolutie o vreme pentru ca apoi sa se intoarca si sa-si definitiveze lucrarea. Bineinteles ca alegerea este a fiecaruia. Eu am ales sa traiesc frumos, sa nu ma las influentata de cei care vand iluzii. Am avut incredere in medicina si in medici. Daca tratamentele alternative ar fi eficiente, s-ar gasi cativa medici care sa le promoveze... ca doar nu sunt toti nebuni! Poate in afara de nume ne spui si ce meserie ai? Esti medic? Mi-as dori ca toate aceste informatii sa fie adevarate! Si-atunci de ce mor oamenii pe capete de cancer aici si aiurea? Nu faci decat sa imparti sperante desarte celor bolnavi si nu este nici etic nici uman sa profiti de disperarea cuiva. Sanatate tie iar celor ca mine: INCREDERE in fortele lor pentru a respinge boala. Numai bine!
0
14-09-2006, ora 00:00
anacristina
Nu este medic/terapeut
anacristina
Pentru Silviu si Ioana
Tatal meu are cancer la plamani;a fost operat si momentan face chimioterapie.Am citit o cura naturista care ar elimina orice fel de tumoare "canceroasa".Tatal meu nu o poate urma deoarece trebuie sa termine chimioterapia si abia dupa aceea sa urmeze aceasta cura.Unica mea speranta este sa reziste pana atunci.Acest tratament ii apartine lui Rudolf Breuss si stiu 2 persoane care au reusit sa se salveze.Din pacate am aflat despre aceasta cura prea tarziu ca sa o poata urma si tatal meu(dupa operatie si dupa ce incepu-se chimioterapia).
0
29-10-2006, ora 00:00
medula
Nu este medic/terapeut
medula
Buna Ziua,


Ma numesc Viviana si as dori sa primersc mai multe informatii despre aparatele de care suneati. In ce masura se poate avea acces la ele? Mama a fost depistata in metastaza ?(forme cancesoase de diverse dimensiuni la ficat, colon, a fost operata de ocluzie intestinala, face chimio dar asta o ucide, are 40 de kg si o dor oasele mai nou...)...Mi-e foarte frica ca va muri in scurt timp daca nu gasesc alta solutie.

Va multumesc
0
21-02-2007, ora 00:00
lucille25
Nu este medic/terapeut
lucille25
Am fost diagnosticata cu hpv cu risc crescut genotipul 66 care da modificari celulare de natura canceroasa. pana acum nu am avut nici o problema dar anul acesta la papanicolau mi-a iesit in endocol clasa II si III care clasa III semnifica frotiu suspect. dr meu ginecolog mi-a spus ca daca peste 6 luni la papanicolau se mentine clasa III trebuie sa mi se extirpe colul sau portiune din el depinde cat de afectat este. Problema mea este ca nu am copii iar daca imi extirpa colul nu mai este posibila o sarcina. daca cineva a mai trecut prin asta va rog astept si eu un raspuns
0
27-03-2007, ora 00:00
krisingeras
Nu este medic/terapeut
krisingeras
Buna.
Ma numesc Krisztina, am 23 de ani si mama mea are cancer. Medicii i-au aflat o tumoare pe intestinul gros, are si metastaze. O doare rau oasele. Medicii au spus ca deocamdatanu este indicat sa o opereze. Acuma face citostatice, dar nu stiu pana cand o sa reziste.
Astept raspuns.
Va multumesc.
0
15-05-2007, ora 00:00
CIUPITU MARIANA
Nu este medic/terapeut
CIUPITU MARIANA
NA NUMESC MIHAELA sunt din constanta. Matusa mea a fost diagnosticata cu neoplasm vezica biliara, icter mecanic metastaza gr4 in urma unei operatii pentru fiere. AU inchis operatia si ni s-a spus ca moare in 48 de ore. Dupa insistentele noaste Dr. SAVIN i-a administrat un tratament in urma caruia ni s-a spus ca va trai 3 luni.Cele 3 luni sunt pe sfarsite si cand ne-am dus la doctorita cu rugamintea sa ii faca perfuzi pentru ca este slabita si sa o inerneze ni s-a spus ca ce vrem sa scapam de ia de acasa. Imi venea sa sar la gatul ei, tinand cont ca ne-a mintit ca o opereaza de fiere desi din analize reiesea totul, si ca la fiecare control si pansat ea nu era de gasit si ne evita. Sistemul medical din romania nu numai ca este deplorabil ci o adevarata bataie de joc, acesti medici nu au pic de umanitate exact acolo unde ar trebui sa iti aline durerile in ultimile zile de viata, esti tratat mai rau decat animalele. Nu ti se spune nimic despre boala, ti se pune in brate morfina si nici o informatie in plus. Sper din tot sufletul ca fiecare sa isi primeasca pedeapsa cuvenita pentru ca e strigator la cer. Daca nu ai bani mori cu zile.
0
01-09-2007, ora 00:00
ve_ro
Nu este medic/terapeut
ve_ro
Am citit recent o carte scrisa de ing.Fanica- Voinea Ene privind cazuri de cancer tratate de autor ;este vorba de cartea TERAPIE NATURISTA.CAZUISTICA, d-l Voinea conducand FUNDATIA"TERAPIA NATURISTA"din Valenii de Munte jud.Prahova.Gasiti detalii pe internet cautand F.E.Voinea.Am mai scris ceva aici si despre TAHITIAN NONI JUICE si cred ca tratamentul naturist, efectuat in paralel cu cel alopat sau independent, in functie de caz, sub supravegherea unor persoane pricepute, nu poate decat sa ajute, ceea ce voi face si eu(diagnosticata cu tumoare pulmonara).
0
01-09-2007, ora 00:00
ve_ro
Nu este medic/terapeut
ve_ro
Prin anul 1776 dr.austriac Franz Anton Mesmer a declarat ca-si vindeca bolnavii cu ajutorul fluidului magnetic(teoria magnetismului animal), fluid care se manifesta in intregul univers, deci si in structura fiintei umane.Desi a avut succese notabile, la vremea aceea teoria sa a fost respinsa, dovedindu-se mai tarziu ca vindecarile miraculoase erau cel putin in parte efectul imaginatiei active a bolnavilor, imaginatie stimulata printr-o puternica sugestie de sanatate adresata subconstientului(Joseph Murphy-"Puterea extr.a subconstietului").Asadar, cred si eu, cu convingere, ca exemplele pozitive(vindecarile fie pe cale alopata fie naturista) trebuie aduse la cunostinta bolnavilor pentru sporirea optimismului lor si a credintei in vindecare.
0
14-11-2007, ora 00:00
ve_ro
Nu este medic/terapeut
ve_ro
Dupa 5 sedinte de citostatice, tratament fitoterapeutic(imunostimulatoare, antitumorale, antioxidanti)regim alimentar adecvat-recomandat de autorul D.D.Chiriac in cartea sa de bucate pentru bolnavii de cancer, miscare in aer liber, cura cu Tahitian Noni juice (vezi damnachantal pe Google)si nu in ultimul rand, credinta in Dumnezeu si gandire pozitiva, am fost operata in septembrie la Spitalul militar central de catre d.l prof.Horvat, care mi-a spus ca as fi invins boala, intrucat tumoarea mea cu dimensiuni initiale de 7/6 cm.a disparut, el nemaigasind decat niste adenoame stafidite.Daca este adevarata teoria unor vindecatori naturisti precum ca operatia nu elimina celulele canceroase din sange si limfa, atunci poate n-ar strica si un tratament naturist(de obicei cu spanz sau marul lupului), dar facut sub indrumarea unor persoane pricepute(Ene Fanica Voinea, Virginia Faur, Szilaghi, Pop, s.a-scuze daca le-am stalcit numele).Desigur ca trebuie sa respectam in continuare acelasi regim alimentar si de viata si sa speram ca va fi bine.Doamne ajuta!
0
25-11-2007, ora 00:00
dyaboliq001
Nu este medic/terapeut
dyaboliq001
anacristina...lasa o adresa de mail sau da-ne reteta, te rog!
0
26-11-2007, ora 00:00
ve_ro
Nu este medic/terapeut
ve_ro
...In caz ca nu raspunde anacristina!
Daca nu gasiti cartea Cancer si leucemie a lui Rudolf Breuss prin librarii, atunci luati legatura cu editura AnandaKali la adresa O.P.1 C.P.88 SIBIU, caci se impun mai multe reguli pe langa sucul de legume, reguli pe care le gasiti in carte.
0
22-12-2007, ora 00:00
zaga
Nu este medic/terapeut
zaga
Buna.Sunt anacristina dar mi-am schimbat user-ul pentru ca nu mai reuseam sa intru cu vechiul ID.Noi am facut pana la urma rost de carte dar dupa mult timp de cand am facut comanda.O pot scana in intregime si sa ti-o trimit pe mail.Vorbim pe mess cel mai bine.Sanatate!
0
16-01-2008, ora 00:00
OMFG
Nu este medic/terapeut
OMFG
EU SUNT 100% de parere cu ioana.a !!! deci nu cred k se auzea de asa ceva prima data pe un forum. avem pe lume mai multi paparazzi k politisti deci, trage-ti linie si ganditi-va putin. nu e logic ce zice omul ala.
0
17-01-2008, ora 00:00
ve_ro
Nu este medic/terapeut
ve_ro
Am citit recent cartea"Normal si paranormal in viata de zi cu zi"scrisa de dr.Valeriu L.Samu, din care am retinut ca neoplasmul(ev.cancerul)poate sa fie ereditar doar in masura in care se perpetueaza de la o generatie la alta un stil de viata gresit(stres, alimentatie incorecta, lipsa de miscare, tutun, alcool, lipsa de odihna), ca boala este un mesaj cifrat, iar pentru a descifra acest mesaj este nevoie sa descoperim ce este bine si ce este nesanatos in modul nostru de a trai, pentru a opera schimbarile cuvenite.Fara indoiala ca asa trebuie sa fie, intrucat daca ar fi altfel, nu ar mai exista supravietuitori ai cancerului, chiar eu cunoscand(auzind)despre un batran de 78 de ani si despre un tanar de 30 de ani, ambii diagnosticati cu tumoare la plamani inoperabila(primul in urma cu 17 ani si celalalt in urma cu 7 ani), care s-au tratat cu mijloace naturale.Un tratament naturist practic te ajuta sa te abati de la un stil de viata incorect, iar prin curele de ceai si prin hrana naturala, prin tot ceea ce se recomanda(odihna, renuntarea la tutun, plimbari in mijocul naturii), sa se permita celululor organismului sa se oxigeneze, caci tumorile se dezvolta in special in lipsa oxigenului, astfel ca nu are de ce sa dauneze cuiva.Daca unii sunt pesimisti, poate ar trebui sa tina ideile pentru ei si sa nu mai incerce a tulbura echilibrul fragil al celor care se straduiesc sa se convinga ca le va fi bine.Asadar asteptam numai vesti bune, iar anul 2008 sa fie anul in care se va omologa medicamentul impotriva cancerului!
0
01-02-2008, ora 00:00
mamilika
Nu este medic/terapeut
mamilika
si daca omul acesta are dreptate? Cancerul se poate vindeca usor daca restabilesti echilibrul energetic. Asta cel mai bine o faci reconectindu-te la energia universala, practicind qigong, meditatia. Au fost inventate o serie de aparate de biorezonanta care, manuite de o persoana capabila pate echilibra corpul energetic. Daca noi nu stim un anumit lucru, sau nu il intelegem, sau nu am vazut reclama la tv, asta nu inseamna ca nu exista. Nu stiu desre ce aparate vorbeste, dar daca nu minte?
0
12-03-2008, ora 00:00
zeulARHAIC
Nu este medic/terapeut
zeulARHAIC
nu stiu ce scrieti voi oamni buuni aici.. dar un lucru este sigur: am 24 de ani.. si de la varsta de 18 ani.. studiez din placere psihologia aplicata... cu injectii la Subconstient(Zeul Arhaic)
Ce este subconstientul ?! sunbconstientul este o o putere foarte mare.. este coordonatorul organismului.. el controleaza bataile inimi.. tot el. controleaza respiratia.. si regenerarea corpului.. este foarte important de stiut.. ca daca nu credeti in aceasta mare si extraordinara putere care se afla in toti dintre noi.. ea nu se va declansa niciodata... Subconstientu.. a vindecat SIDA CANER in toate formele posibile.. este o putere atat de mare.. incat nu prea cred ca cineva ar puteao ecplica. Acum 3 ani.. am avut o boala.. care se manifesta prin bube.. mam relaxat.. si am formulat o auto sugestie directa si la obiect.! Dupa cateva minte corpul meu a inceput sa se ioncalzeasca si simteam in interioruk meu... o caldura cu manifestatii foarte ciudate. Timp de 30 de min am repetat in continu acea autosugestie pana ma luat sonul( dar in aceste 30 minute caldura respectiva devenea tot mai placuta si mai insitenta). Dimineata.. cand mam trezit NU MAI AVEAM NICI UN FEL DE URME PE CORP!! vorbesc FOARTE SERIOS! eu nu sunt doctor.. nu fac facultatea de medicina pt mine este un simplu Hobby ! care ma ajutat de cate ori am avut nevoie! Puterea subconstientului.. nu numai ca vindeca orice boala... dar subconstientul.. este DETINATORUL PROGRAMULUI VITAL! pe care daca ati sti sa il modificati.. ati putea sterge tot raul si toate nereusitele pe care le-ati acumulat de lungul anilor.. el vindeca sida vindeca caner vindeca ORICE BOALA! ( problema e ca tre sa crezi in el si nicodata sa nu te gandesti ca vei avea efecte inverse.. aceasta sugestie elimina autosugestia propriuzisa) va voi spune mai multe.. pe parcurs
0
29-09-2008, ora 00:00
marian84
Nu este medic/terapeut
marian84
scriu pt prima oara la acest forum..si cine poate sami dea cateva sugestii le mutumec anticipat..am o prietena de 22 de ani care a fost depistata cu cancer malign...acesta sa extins la ficat...mai exisat solutii docatorii ii spun ca doar un miracol...va raog datii o speranta...am tot auzit de un tratamen..ceva fen apio terpie sper sa nu gresesc..ceva cu albine...dar nu stiu detalii..daca cineva are sugetii solutii..-*..multumesc anticipat





(*modificat de administrator)
0
13-02-2009, ora 10:50
MissMonica
Nu este medic/terapeut
MissMonica
Buna...Ma numesc Monica, am 21 de ani, si recent am primit o veste grea...mama mea a fost diagnosticata cu tumoare la intestinul gros, mai bine zis cancer. Ea vrea sa se opereze, nu in Romania, ci in Italia, va rog din tot sufletul, ajutati-ma cu un raspuns, unde as putea sa merg cu ea in Italia, la un doctor bun si renumit, banii nu au importanta, conteaza sa iasa bine operatia si sa fie linistita. -*, pentru cine crede ca ma poate ajuta cu un sfat. Multumesc foarte mult




(*modificat de administrator)
0
16-03-2009, ora 18:49
ddaannyy
Nu este medic/terapeut
ddaannyy
Buna, ma numesc Dana si am urmat tratamentul lui Rudolf Breuss cu succes. M-am vindecat si vi-l recomand cu toata increderea. -*





(*modificat de administrator)
0
05-04-2009, ora 22:25
lala26
Nu este medic/terapeut
lala26
ma numesc lala am 26 ani si tatal meu are cancer pulmonar grad 4 si as fi interesata de tratamentul naturist despre care spunea anacristina daca cineva stie despre ce e vorba va rog sa ma contactati -* va multumesc



(*modificat de administrator)
0
09-04-2009, ora 22:38
babytree
Nu este medic/terapeut
babytree
buna seara. ma numesc irina si mama mea are cancer pancreatic cu metastaze la ficat. De maine incepe un tratament cu interferon, urmand ca apoi, sa inceapa cu octreotid lar, asta numai daca aproba referatul casa nationala de asigurari de sanatate bucuresti. As dori un raspuns din partea lui bratu_silviu2001 privind efectele negative pe care le-a avut in urma tratamentului cu interferon.
Referitor la tratamentele naturiste, eram pornita pe asea ceva, mai laes pe cele care contin ciuperci, tip reishi, ganoderma si altele. In cazul mamei mele, avand cancer in ultima faza, aceste tratamente naturiste spun ca nu fac altceva decat sa-i prelungeasca viatza. NIMENI din doctorii pe care i-am cunoscut, inclusiv meducl oncolog mi-a spus sa nu dau banii pe asea ceva, mai laes pe ceaiuri naturiste, pentru ca sunt plante care, chiar daca sunt cunoscute, contin anumite substante care sunt toxice pentru ficat si nu numai.
Oameni buni, am tot citit aici ca sunt cazuri de cancer vindecabile, dar unde sunt acele persoane? Vreau sa le cunosc si eu, vreau un nr de telefon si o dovada ca s-au vindecat!!
Nu ne-a mai ramas decat sperantza, vesnica sperantza ca o sa ne mai vedem parintii traind o zi, o luna, un an cu aceasta bestie de boala care ne invadeaza, incet, dar sigur. Oriunde mergi, nu vezi decat oameni bolnavi, in spetza si eu, candva un om sanatos. Nu am decat 39 ani si un baietel perfect sanatos, dar am la activ 4 operatii, urmand sa mai fac doua. Nu poti sa fii indiferent la necazurile parintilor si rudelor! Asa ca un strop de necaz ne alimenteaza un locsor in corpul nostru...
Asadar, cancerul chiar poate fi invins??? Si mai ales in grad 4????
Poate este aici si DUMNEZEU care imi/ne va da un raspuns.
Sanatate si numai bine tuturor.
0
10-04-2009, ora 21:35
ddaannyy
Nu este medic/terapeut
ddaannyy
Buna Irina, am avut cancer de col uterin si m-am operat "cu succes". Dupa un timp am fost la control si am depistat ca se extinsese, ca portiunea care ramasese era afectata. Nu mai puteam sa operez ce mai ramasese. Trebuia sa folosesc citostatice. Suparata am venit acasa si am spus prietenilor mei. Atunci am aflat de tratamentul lui Rudolf Breuss si m-am gandit ca mai bine incep acest tratament decat citostaticele si eventual dupa aceea sa fac trat cu citostatice. Am luat binecuvantare de la preot, ca mi-era totusi frica ca n-o sa rezist sa il fac pana la capat, si m-am apucat. Am rezistat foarte bine. Primele trei zile mi-era mai greu seara. Dupa ce l-am terminat, am inceput sa mananc cate putin, mai mult salate, si mai putina paine. Ca nu poti incepe sa mananci normal dupa atata nemancare. Dar starea mea generala pe perioada tratamentului a fost mult mai buna decat cand mancam de toate. Aveam o stare de bine extraordinara, nu mai aveam somnolenta, si somnul era foare bun, trezindu-ma complet refacuta. Este de necrezut ce bine te poti simti in aceasta perioada. Cand m-am restabilit cu mancarea, am facut si trat cu citostaticele, dar neregulat, fara incredere. Dupa ce am repetat analizele, am constatat ca nu mai aveam nimic. Am crezut prima data ca mi s-au gresit, ca nu s-au facut bine. Dar doctorul m-a asigurat ca au fost analizate cu mare atentie, pentru ca tot la acelasi laborator imi iesisera si cele proaste. Ce sa zic, m-am rugat in timpul asta si la Sf. Nectarie si la Sf. Ioan Rusu. Cred ca Dumnezeu a avut un mare rol in vindecare.

Rudolf Breuss zice ca celulele cancerigene se hranesc cu proteine, si atunci recomanda acest suc de radacinoase foarte bine strecurat, ca sa nu aiba nici un pic de pulpa. Prin infometarea celulelor cancerigene, acestea ajung sa se manance intre ele, sa se autodistruga. Tratamentul se face intre 21-42 zile, cat rezista persoana respectiva, iar sucul se bea cu inghitituri mici care se mesteca bine intai.

Sucul se face din: 300 g sfecla, 100g morcov, 100g telina, 70g cartof si 30-50g ridiche neagra. Rezulta 250 ml suc, dar se poate dubla cantitatea. Eu nu am simtit nevoia, ba mi-a mai si ramas in unele zile. Dar e bine sa fie bauti cei 250 ml, pentru ca dau putere. In rest ceaiurile Breuss si de salvie obligatoriu+ alte ceaiuri specifice localizarii.

Pe google se scrie Rudolf Breuss si se da cautare. Apar mai multe intrari, pe care te poti uita, dar neaparat sa intri in cartea lui Rudolf Breuss, unde gasesti cartea intreaga si o poti scoate pe imprimanta. Este foarte important sa o citesti si sa respecti exact indicatiile.

Sau intra direct pe adresa asta ca sa o descarci:

http://www.scribd.com/doc/3673748/Tratamentul-total-al-cancerului

Si iti apare prima pagina de la carte. Deasupra paginii cartii, mai spre stanga, scrie more si are o sageata in dreapta. Dai pe sageata si dai print. Asta e tot. Iti iese cartea. Are 71 pag.

Doamne ajuta! Sa-i fie de folos. Intr-adevar eu n-am fost in ultima faza, dar totusi in carte scrie si de cazuri grave, vindecate.
0
24-05-2009, ora 17:03
mirceaolimpiu
Nu este medic/terapeut
mirceaolimpiu
Buna ziua, ma numesc Mircea iar mama mea are 80 de ani si de curand a fost diagnosticata cu cancer al maduvei osoase (mielom multiplu). M-am oprit asupra tratamentului Breuss, dar in cazul leucemiilor tratamentul este putin diferit, in sensul ca nu se poate face tratamentul total al cancerului, bolnavul trebuind sa manance (asa spune R. Breuss), putand sa manance orice, cu exceptia "carne, branza si supa". Aceasta formulare este ambigua dupa parerea mea, ce fel de supa nu are voie bolnavul sa manance, supa de carne numai, sau orice fel de supa, incusiv supele de legume ? Sunt intr-o mare dilema : ce fel de regim alimentar sa-i aplic mamei mele, concret, daca incep acest tratament Breuss. Pentru ca in cazul celorlalte tipuri de cancer, autorul R. Breuss aplica tratamentul total, numai sucul Breuss si ceaiuri, timp de 6 saptamani. Ma poate ajuta cineva (eventual o persoana care a suferit de aceasta maladie, mielom multiplu) ? Va multumesc din inima !
0
26-05-2009, ora 21:19
lala26
Nu este medic/terapeut
lala26
BUNA BOGDANGTI NE POTI SPUNE UNDE GASIM ACESTA PASTILE SI CAT COSTA CACI EU AM AUZIT CHIAR II DAU TATALUI MEU GANODERMA TOT O CIUPERCA BUNA PTR TO CE AI SCRIS TU DAR E DESTUL DE SCUMPA DECI...
0
27-05-2009, ora 09:08
babytree
Nu este medic/terapeut
babytree
Buna. Va multumesc din tot sufletul pentru raspunsuri si sfaturi. ddaannyy este foarte greu ca mama sa tina regim, mai ales ca are o foarte mare pofta de mancare. Raspunde f bine la interferon, iar de ieri a mai inceput cu un alt substituient numit sandostatin si iarasi pot spune ca suporta f bine. Medicii spun ca e o persoana fericita ca le suporta atat de bine. Nu are absolut nici un efect negativ. Naturist? Decat aloe vera gel, ceai de naprasnic si capsule de naprasnic, cate doua pastile la fiecare cana de ceai (3 cani/zi x 2 capsule la cana). Pe data de 23 iunie este chemata la control, si abia astept sa vad rezultatele analizelor.
Ciuperca reishi nu o ia, mai toti spun ca nu se ia in paralel cu interferonul. Asa ca am inceput sa iau eu asa ceva, cate una/zi. Dar mi se pare un pic bizar, nu am nici un afect secundar. Eu o iau mai mult pentru intretinere.
ddaannyy, acea combinatie de suc de radacinoase poate fi data chiar si atunci cand nu tine acest regim??
Sa aveti o zi cat mai buna. Dumnezeu sa vegheze asupra tuturor. Sanatate multa!
0
10-06-2009, ora 09:42
muntean alina
Nu este medic/terapeut
muntean alina
buna ziua, ma numesc muntean alina ieri am aflat o veste teribila matusa mea cea care m a crescut are cancer la stomac cu metastaza pe ficat.A fost internata la Iasi la spital de unde ni s a spus ca nu mai e nimic de facut nu poate fi operat tratatat nimic nici macar nu au internat o la oncogie sau gastro interologie ci la diabetici.Nu stiu ce sa mai cred ce sa fac caut pe net tot felul de tratamente e incredibil in ce tara traim.VA ROG SA MA AJUTATI DACA CUNOASTETI CAZURI TRATAMENTE ORICE.VA MULTUMESC
0
15-11-2009, ora 18:33
theolina
Nu este medic/terapeut
theolina
A incercat cineva tratamentul Breuss combinat de exemplu cu salate sau orice alte alimente..legume, fructe ce nu contin proteine?oare ar da vreun rezultat?Mama mea are cancer de col uterin stadiul 3B si are o pofta de mancare foarte mare.Nu cred ca poate suporta un regim bazat strict pe lichide.
Dar de ganoderma, ce parere aveti?A incercat cineva?Sincer nu stiu ce sa-i dau.Momentan ia niste injectii, piafen, algocalmin si ketonal supozitoare...nu stiu cat sunt de bune dar macar i-au oprit hemoragia.
0
24-11-2009, ora 00:11
ktoni2009
Nu este medic/terapeut
ktoni2009
buna ma numesc toni daca poate sami zica cineva ce se poate folosi pentru cancer laringian va rog sa ma ajutati daca cunoastetii cazuri -* VA MULTUMESC




(*modificat de administrator)
0
24-11-2009, ora 00:35
mariacaziu
Nu este medic/terapeut
mariacaziu
d_doctor va rog din suflet sfatuitima cum sa fac sa nu imi operez baietelul an varsta de 4 ani si 8 luni de polipi de cand lam nascut doarme cu gurita antredeschisa nu respira greu si nici nu ami raceste foarte des singura problema care o am cu el este mancarea daca ar fi dupa el sunt buni numai biscuiti si cipsurile va rog din suflet ajutatima cu stima isac maria Suceava
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
372 comentarii 12 ..... 12 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.