cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?

In primul rand tin sa precizez ca nu iau anticonceptionale, am un ciclu regulat (26 de zile) si imi doresc foarte mult un copil.In data de 31 ianuarie, cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii, fara nici un miros ciudat, fara mancarimi sau dureri.Aceste scurgeri au durat aprox 3 zile, cat imi dura normal menstruatia.Asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata.Mi-am luat un test de sarcina, dar din pacate mi-a iesit negativ.Astazi am fost sa-mi fac analizele de sange pt ca am auzit ca sunt mult mai precise decat testele din farmacii, dar rezultatele le voi primi abia in 3 zile si chiar nu mai am rabdare sa stiu ce se intampla cu mine.Poate ma ajutati voi mai repede si imi dati niste raspunsuri si sfaturi!Dar va rog, daca se poate cat de repede, chiar nu stiu ce se intampla cu mine, nu am avut niciodata probleme de genul asta si nici nu am fost niciodata insarcinata.Va multumesc anticipat si astept raspunsul
5 comentarii

alice nu sunt medic, dar iti pot spune ca o prima idee ca este posibil sa fi racit la ovare si dea ceea menstruatia ta sa fie doar niste secretie ( fluida) maronie... pe de alta parte este posibil sa fi si insarcinata... ca acel lichid sa fie o menstruatie usoara in timpul unei sarcini... asteapta si tu analizele si sfatul unui medic :P
m'as bucura sa ai un copilas :)...
sa auzim de bine
m'as bucura sa ai un copilas :)...
sa auzim de bine

multumesc pt raspuns.cu siguranta va voi spune rezultatul, sper sa fie ce imi doresc

in sfarsit am primit rezultatul, era exact ce imi doream, o sa am un bebe, si o sa se nasca aproape de ziua mea.Sunt foarte bucuroasa :D

in sfarsit am primit rezultatul, era exact ce imi doream, o sa am un bebe, si o sa se nasca aproape de ziua mea.Sunt foarte bucuroasa :D

weeeee... vai cat ma bucur ! sa fi sanatoasa..fericita..si bebele la fel si te asteptam cu vesti bune :X

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgerile vaginale
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 4Pregnyl-urgent.. vreau un copil
- 1scurgeri maronii inchis
- 6Tratament cu Arefam... exista sanse sa raman cat mai repede insarcinata?
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 10Nu pot ramane insarcinata..
- 1SCURGERE MARONIE-ROZALIE IN ZIUA 16
- 7vreau un bebe
- 2analize inainte de sarcina
- 8Vreau un bebe
- 0secretie maronie..
- 2vreau sa raman insarcinata
- 2Secretii vaginale maronii
- 0scurgere maronie de aprox 4 luni
- 0Scurgere maronie timp de doua saptamani iar apoi menstroatie
- 2Posibila sarcina?
- 0Lipsa menstruatiei /scurgeri maronii/test de sarcina negativ
- 0Anticonceptionale - scurgeri ușor lipicioase de culoare maro închis spre negru
- 0Secretii maronii
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina scurgerile vaginale maronii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: