cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?

03-02-2009
Alice Diana
Nu este medic/terapeut
Alice Diana
In primul rand tin sa precizez ca nu iau anticonceptionale, am un ciclu regulat (26 de zile) si imi doresc foarte mult un copil.In data de 31 ianuarie, cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii, fara nici un miros ciudat, fara mancarimi sau dureri.Aceste scurgeri au durat aprox 3 zile, cat imi dura normal menstruatia.Asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata.Mi-am luat un test de sarcina, dar din pacate mi-a iesit negativ.Astazi am fost sa-mi fac analizele de sange pt ca am auzit ca sunt mult mai precise decat testele din farmacii, dar rezultatele le voi primi abia in 3 zile si chiar nu mai am rabdare sa stiu ce se intampla cu mine.Poate ma ajutati voi mai repede si imi dati niste raspunsuri si sfaturi!Dar va rog, daca se poate cat de repede, chiar nu stiu ce se intampla cu mine, nu am avut niciodata probleme de genul asta si nici nu am fost niciodata insarcinata.Va multumesc anticipat si astept raspunsul
5 comentarii
0
03-02-2009, ora 15:44
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
alice nu sunt medic, dar iti pot spune ca o prima idee ca este posibil sa fi racit la ovare si dea ceea menstruatia ta sa fie doar niste secretie ( fluida) maronie... pe de alta parte este posibil sa fi si insarcinata... ca acel lichid sa fie o menstruatie usoara in timpul unei sarcini... asteapta si tu analizele si sfatul unui medic :P

m'as bucura sa ai un copilas :)...

sa auzim de bine
0
03-02-2009, ora 15:46
Alice Diana
Nu este medic/terapeut
Alice Diana
multumesc pt raspuns.cu siguranta va voi spune rezultatul, sper sa fie ce imi doresc
0
05-02-2009, ora 19:50
Alice Diana
Nu este medic/terapeut
Alice Diana
in sfarsit am primit rezultatul, era exact ce imi doream, o sa am un bebe, si o sa se nasca aproape de ziua mea.Sunt foarte bucuroasa :D
0
05-02-2009, ora 19:50
Alice Diana
Nu este medic/terapeut
Alice Diana
in sfarsit am primit rezultatul, era exact ce imi doream, o sa am un bebe, si o sa se nasca aproape de ziua mea.Sunt foarte bucuroasa :D
0
06-02-2009, ora 00:06
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
weeeee... vai cat ma bucur ! sa fi sanatoasa..fericita..si bebele la fel si te asteptam cu vesti bune :X
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: