Care este cea mai nedureroasa metoda pentru sinucidere

13-08-2021
alexgradinaru
Nu este medic/terapeut
alexgradinaru
Salutare,

Stiu ca oricine va spune ca sinuciderea nu este o solutie, dar va rog sa intelegeti ca sunt si oameni pentru care este singurul lucru care a mai ramas. Am 27 de ani, un IQ mai mare sau egal cu 137, absolvent de informatica, si astazi am pierdut orice urma de speranta pentru supravietuire, datorita problemelor aparute cu pandemia am pierdut job-ul la care lucram de 4 ani intr-o functie de conducere, nu am mai primit ultimele 3 salarii care erau oricum deja intarziate, locuiesc in Sibiu cu chirie, nu am bani sa mai platesc chiria, nu am ce sa mananc si gasesc doar job-uri care ar acoperi chiria si utilitatile. Stiu ca daca as astepta mai mult timp ar aparea si job-ul potrivit pentru mine insa eu nu am acest timp. In 2 zile voi fi pe drumuri, traiesc la limita de 3 luni, chiar nu mai pot, nu am pe nimeni care sa ma ajute si nu mai rezist psihic. Nu imi recomandati psiholog deoarece nu imi permit sa platesc sedinte la psiholog. Am citit undeva ca daca imi injectez aer direct in vena voi muri in cateva secunde cand va ajunge aerul la inima prin intermediul sangelui, este adevarat?

Va rog doar sa imi oferiti o metoda nedureroasa prin care as putea scapa din acest infern. Va multumesc,
3 comentarii
1
13-08-2021, ora 21:16
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Tinereee , la 26 de ani eu am avut o problema de 100 de de ori mai mare si mai grava decit a ta, incit pe la 27 de ani si eu gindeam poate la fel ca tine si uite ca am depasit momentul, acum am 65 si pot sa stau la conversatii cu tine si sa te incurajez. Atita timp cit esti sanatos nu mai conteaza nimic, functia ce nu o mai poti ocupa si alte mici amanunte, poti muncii o perioada orice, te refaci, iti faci o familie (ca daca o aveai nu gindeai asa ) si depasesti momentul. Vreau ca la 65 de ani sa stai si tu de vorba cu cineva si sa-l incurajezi cum fac eu cu tine. Multumesc pt intelegere.
1
14-08-2021, ora 13:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu poti sa te duci la parintii tai a stai la ei?
1
14-08-2021, ora 18:40
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
@alexgradinaru, imi dau seama cat de greu trebuie sa iti fie in aceasta perioada!
Inteleg ca serviciul si postul de conducere era sursa ta financiara si de sens, iti ocupa timpul, mintea si te ajuta sa te intretii, sa iti achiti chiaria si utilitatile. Multe persoane in acesta situatie se pot confrunta cu ganduri si emotii mai neplacute. Insa in momentul in care ajungi sa catastrofezi situatia grea in care te afli, sa nu mai gasesti solutii de adaptare ca de exemplu: sa accepti un serviciu de compromis pana cand situatia revine la normal, sa apelezi la rude, la ajutor social etc.
Mai mult, faptul ca ai ajuns sa te gandesti la suicid ca la o ultima solutie, este un semn clar ca ai nevoie de ajutor emotional. Ai
Ai aici telverde pentru criza emoționala – 116 123, 0800.0800.20 sau pentru antisuicid 0800 801 200, 0800 080 100.

Sanatate si multa speranta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul