Care este parerea voastra despre laboratoarele Clinica Sante?

18-05-2015
costinburducea
Nu este medic/terapeut
costinburducea
Pe siteul lor am gasit asta:

In cei 20 de ani, SC CLINICA SANTE SRL si-a extins activitatea in 34 judete (Alba, Arges, Bacau, Bihor, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea).

Serviciile oferite de laboratoarele medicale CLINICA SANTE, sunt esentiale pentru ingrijirea pacientilor si de aceea trebuie sa indeplineasca cerintele tuturor pacientilor si ale personalului medical responsabil cu ingrijirea acestora.
Astfel, pentru a creste calitatea serviciilor oferite, laboratorul deruleaza, inca de la inceputul activitatii sale, controale interne de calitate cu materiale de referinta, iar acuratetea rezultatelor este confirmata prin participari la controale externe de calitate.

Inca din 2005, laboratorul SC CLINICA SANTE SRL s-a acreditat conform standardului SR EN ISO 17025 :2005, schimband apoi referentialul in 2007 SR EN ISO 15189 :2007, acreditare care s-a mentinut si extins in 19 laboratoare : Buzau, Brasov, Bacau, Bucuresti, Calarasi, Cluj, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Sarat, Targu Mures, Suceava, Sibiu, Oradea

Acest standard international defineste cerinte de competenta si calitate specifice laboratoarelor medicale.

Din cate am cautat pe net apar si recomandari: -----------*

(*modificat de admin)
4 comentarii
0
12-01-2018, ora 00:12
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
Sunt, într-adevăr, foarte buni! Mi-am făcut mereu investigațiile la aceasta rețea de analize medicale, indiferent în ce colt al țării m-am aflat atunci când am avut nevoie datorita rețelei foarte extinse de laboratoare pe care o detin. Personal foarte amabil și profesionist, analizele au fost întotdeauna de cea mai înaltă calitate și foarte precise. Am fost cu ele la renumiți medici din străinătate, iar toți cei care au mai avut pacienți români știau de aceasta rețea de analize medicale și erau foarte mulțumiți de aparatura high-end cu care lucrează aceste laboratoare și de rezultatele analizelor!
1
13-12-2018, ora 21:52
zoltan21
Nu este medic/terapeut
zoltan21
Lucrezi peste program pentru salarul minim pe economie, pe langa recoltari mai faci : registratura, receptie, munca de laborator, si curatenie ca de nu au femeie de servici. Bonus : Daca vrei sa nu fi luat la 11 metrii de sefi mai trebuie sa : Ii bagi pacientului pe gat analize medicale pe langa cele indicate de medic. Suna tentant nu ?
0
22-07-2020, ora 16:49
Birleanu Andra
Nu este medic/terapeut
Birleanu Andra
Mii de mulțumiri personalului și echipei Clinicii Sante Moghioros pentru grija și promptitudinea de care au dat dovada.Dumnezeu sa va ajute asa cum dvs m-ați ajutat pe mine și fetita mea. Recomand Clinica Sante cu mare încredere
0
11-11-2021, ora 18:23
Cristian.101
Nu este medic/terapeut
Cristian.101
Sincer nu recomand serviciile clinicii Sante( Timisoara), reclama multa, preturi mai mici cu 5% fata de alte clinici dar serviciile sunt cele mai proaste. Am așteptat rezultatul pentru o analiza care la orice alta clinica vine în maxim 3 zile, aproape 2 săptămâni. Dupa cele 5 zile lucrătoare care a fost termenul maxim pentru rezultat, am sunat evident si nimeni nu iti oferă un răspuns, doar iti oferă un alt număr de telefon la care poți suna... total neprofesionist. Sincer ma îndoiesc inclusiv de rezultat analizei daca cei de la laborator lucrează în același mod. Astfel Sante Timisoara nota 3.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.