Cartea lui Rudolf Breuss -Tratamentul total al cancerului

25-09-2008
pop60
Nu este medic/terapeut
pop60
Se poate descarca la
http://www.scribd.com/doc/3673748/Tratamentul-total-al-cancerului
82 comentarii 12 3 Înainte ›
0
23-03-2012, ora 17:06
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Buna ziua,

Va felicit din toata inima pentru aceasta informatie, cartea este GENIALA, si chiar o detin pentru oricine este interesat.

Eram chiar pe punctul de a lansa si eu informatii despre existenta acestei carti, insa, din dorinta de a respecta regulamentul forumului, si cautand ca nu cumva cineva sa mai fi postat ceva asemanator, am dat peste mesajul dumneavoastra.

Informatiile din aceasta carte sunt mai mult decat demne de luat in consideratie, atat pentru cei bolnavi, cat si pentru cei sanatosi; Rudolf Breuss a fost un renumit medic german, el descrie acolo mecanismul foarte lesne de inteles prin care sangele curata organismul de celulele canceroase, se numeste simplu: operatie fara cutit. Aceasta "operatie" se face printr-o cura de 42 de zile (puteti sa considerati aceasta cura ca pe un post), bazata exclusiv pe sucuri proaspete de legume.

De asemenea sunt prezentate cazurile a multor persoane care s-au vindecat de aceasta cumplita maladie printr-o dieta bazata exclusiv pe sucuri proaspete de legume; in carte sunt descrise intocmai concentratiile in care se administreaza aceste sucuri.

Eu am citit-o integral si mi s-a parul deosebit de utila chiar si pentru persoanele sanatoase, in special pentru cei care doresc sa urmeze o cura de detoxifiere a organismului.

Cred ca este mai indicat si mai de folos ca dvs. insiva, cei interesati sau cei in nevoie, sa cititi aceasta carte; este mult mai util decat sa o povestesc eu aici; asadar, daca cineva doreste sa intre in posesia acestei carti, imi poate lasa un mesaj si i-o voi expedia in format electronic cu foarte multa placere.

Multumesc, si multa sanatate!
Ilinca
0
26-03-2012, ora 07:26
liliana mihalache
Nu este medic/terapeut
liliana mihalache
BUNA. as dori si eu daca se poate cartea, am nev pt mamica. Mult din suflet. sanatate !!!!
0
26-03-2012, ora 09:08
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
din pacate daca pentru oamenii "sanatosi" dietele si mancarea "sanatoasa" au o valoare discutabila, care poate sa intre in discutie ca metoda cu eficienta mai mica sau mai mare in preventia cancerului, ma tem ca pentru cei deja bolnavi de maladia in cauza, toate aceste metode, inclusiv ce scrie prin cartile de acest tip, sunt ineptii si povesti inutile.
0
26-03-2012, ora 12:17
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Buna Liliana! Pot sa iti spun pe nume, da?

O sa te rog sa imi dai adresa ta de email ca sa iti pot expedia cartea si te-as ruga sa o citesti cu foarte mare atentie; in carte este descris, pe langa dieta propriu-zisa, mecanismul prin care sangele curata organismul de tumori. Ideea de baza este sa nu se consume timp de 42 de zile (sau poate chiar timp mai indelungat, in cazuri mai grave) hrana solida, ci doar ceaiuri si sucuri proaspete de legume, f. bine strecurate (chiar si dupa ce au fost stoarse la storcator poate ai vazut ca mai raman niste sedimente f. fine... ei bine, nici acelea nu pot fi consumate pt ca pot constitui hrana pt. celulele canceroase. Si daca tot m-am apucat sa iti spun despre ce este vorba, o sa iti spun pana la capat cum stau lucrurile, si poate de aici inteleg si trag si altii concluzia, mai ales cei care nu vor sa auda de tratamente naturiste. Ideea este urmatoarea: sangele este avid de proteine, nehranind organismul in tot acest timp, sangele va devora toate acele celule canceroase, care pe zi ce trece vor deveni din ce in ce mai mici, pana la disparitia lor completa. Este denumita "operatie fara cutit", exact asa scrie in carte. De aceea spun ca este mai bine sa o citesti tu, impreuna cu mama ta bineinteles, si ai sa intelegi f. bine cum actioneza aceasta dieta. Este detaliat atat de frumos si atat de simplu, pe intelesul tuturor...

O mica precizare: toate legumele sa fie procurate din surse sigure, culturi organice, fara chimicale. Se slabeste intr-adevar f mult, dar in timp ce acele celule bolnave se diminueaza si mor, organismul supravietuieste datorita substantelor nutritive din aceste legume.

Decizia o veti lua impreuna, dar macar citeste-o!!! Si nu te mai lua dupa ceea ce spun unii si altii, care habar nu au ce vorbesc; ba chiar unii medici (daca nu chiar majoritatea) sunt de parere ca regimul alimentar nu are nicio importanta. BA DA, intr-o astfel de boala regimul alimentar trebuie sa fie foarte strict, este cel de care depinde insasi viata persoanei in cauza, nicidecum tratamentele lor imbecile cu chimicale care distrug in ultimul hal sistemul imunitar si au de asemenea muuuuuulte, fff. multe efecte secundare devastatoare asupra organismului. Ca sa nu mai spun ca nu fac altceva decat sa chinuie si nicidecum sa vindece. In schimb, ceea ce a lasat Dumnezeu in natura este vindecator, si chiar exista vindecare pentru orice in natura, trebuie numai sa existe rabdare si vointa, pt ca NATURA vindeca lent, dar bland si sigur.

Eu am vazut intr-un spital de copii, la sectia de oncologie, cum li se aducea masa, si anume: friptura, diverse preparate cu lapte, prajituri, si tot felul de alte "porcarii" (da, in mod categoric pentru un om care sufera de acesta bola astea chiar pot fi numite porcarii alimentare). Este de neconceput incultura si indiferenta unora dintre medici; ei ar trebui sa fie primii care sa se informeze si astfel sa impartaseasca si celor pe care ii trateaza...
Si ca fapt divers, pentru oricine va citi aceste randuri, poate nu stiati ca la Moscova exista un spital unde se fac cercetari si unde bolnavii de cancer sunt tratati cu suc de sfecla rosie...

Eu am avut un bunic care a murit de aceasta cumplita boala si de atunci am citit f. multe despre asta, cartea aceasta am gasit-o f. tarziu pt el, din pacate.

Nu vreau sa conving pe nimeni de ceea ce stiu si/sau cred eu, insa de ce sa apelam in ultima instanta, si sa vedem ca pe o ultima salvare ceea ce poate functiona din prima incercare atat de sigur si atat de neagresiv asupra trupului nostru fragil?!

Multa sanatate ii doresc mamei tale si vindecare cat mai grabnica!

A, inca un sfat, daca poate sa mearga mama ta, si chiar si tu, miercurea si vinerea la Sf. Maslu la manastirea Radu-Voda (zona P-ta Unirii), unde se afla moastele Sf. Nectarie, vindecatorul de cancer. Este uimitor cate minuni a facut Bunul Dumnezeu in randul celor suferinzi, prin intermediul acestui sfant. Este imposibil sa nu te vindeci, numai sa vrei... Boala este consecinta pacatului, daca iti schimbi viata si modul de gandire, daca ierti si iti iubesti in mod sincer si din tot sufletul aproapele si vei avea tot timpul pacea in sufletul tau, este imposibil sa nu vina si vindecarea... daca Bunul Dumnezeu va ingadui asta, si o va ingadui cu siguranta in atotmilostivirea Sa fata de om, trebuie numai sa facem un singur pas catre el si el va face negresit 10 inspre noi.
Pana la urma nimic nu se petrece in lumea aceasta fara ingaduinta lui Dumnezeu, si boala, si suferinta... si chiar si vindecarea, insa trebuie si omul sa vrea, si mai ales sa merite. Sunt enorm de multe de spus pe tema asta, banuiesc si as vrea sa cred ca esti o persoana credincioasa...

Mergi, daca poti, si vorbeste cu un preot (calugar) la manastirea de care tocmai ti-am spus, ti-l recomand pe parintele Hristofor, o sa te invete ce sa faci si din punct de vedere duhovnicesc.

Multa sanatate va doresc, atat tie, cat mai ales mamei tale, si as vrea sa imi spui peste cateva luni ca totul a functionat perfect.

Toate cele bune,
Ilinca
0
26-03-2012, ora 12:40
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Buna ziua!

Domnule RaulDuke,

Nu stiu in ce calitate afirmati ceea ce afirmati, daca sunteti sau nu medic, daca ati studiat sau nu astfel de cazuri, sau poate doar ati citit una si alta din surse diverse... Imi pare rau, dar trebuie sa va spun ca va inselati grav in ceea ce spuneti.

Eu nu sunt medic, desi regret, incep sa imi dau seama ca mi s-ar fi potrivit aceasta profesie; nu am de altfel nici extraordinar de multe cunostinte in domeniul medicinei (incerc sa acumulez si eu pe cat posibil citind), insa am cunoscut si am cunostinta de existenta unor astfel de cazuri, care isi tin boala sub control exclusiv prin regim alimentar si tratamente naturiste.

Poate ca, in anumite cazuri mai grave, boala nu va putea fi eradicata definitiv din organism, insa se poate trai cu ea, se poate tine sub control, fara a fi nevoie sa chinuim inutil organismul cu tratamente chimice. Trebuie doar sa existe f. multa vointa, "chinul" va consta de fapt in abstinenta de la anumite alimente, in regimul alimentar f strict, pe o perioada mai lunga sau mai scurta, in unele cazuri chiar pe parcursul intregii vieti. Dar cand esti intr-o situatie limita si daca pui viata mai presus decat orice, oare chiar sa nu merite efortul si lupta pentru viata?!... Merita macar incercat, nu exista niciun risc.

Repet, ceea ce am afirmat si in mesajul anterior: nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, nu vreau sa fac altceva decat sa invit la a se citi aceasta carte si nu altele, doar ACEASTA. Fiecare poate trage apoi propria concluzie.

Atat am avut de spus.

Multumesc, toate cele bune va doresc, si... SANATATE, ca ea este cea mai de pret!
Ilinca
0
26-03-2012, ora 14:02
radicus
Nu este medic/terapeut
radicus
Ilincuta C., este admirabil ca incerci sa ajuti prin cunostintele si valorile tale.
Dar. Cancerul este grav in toate cazurile, niciodata celulele maligne din corp nu vor fi eliminate cu diete. Dupa ce cancerul a aparut, indiferent care a fost cauza, regimul alimentar are un efect foarte mic (spre deloc) asupra celulelor maligne. Este clasic exemplul fumatorului care are cancer bronhopulmonar iar la depistarea bolii se lasa de fumat. Renuntarea la fumat nu va avea niciun efect, cancerul se dezvolta si metastazeaza ca la o persoana care continua sa fumeze.
Eliminarea obiceiurilor nesanatoase iti pot scadea riscul de a fi diagnosticata cu cancer peste ani de zile? Da, daca nu bei, nu fumezi, nu mananci des alimente cu nivel mare de substante cancerigene, eviti grasimile, etc. Chiar si asa vei avea un risc, nu-l poti elimina.
Cand ai hipertensiune arteriala nu primesti alimente cu sare. Cand ai diabet zaharat nu primesti dulciuri. Cand ai boli gastrice nu primesti fripturi. Si asa mai departe. Dar cand ai cancer poti sa mananci cam orice aliment, va fi exact acelasi lucru. Ca o comparatie cu acest context, nimeni nu te opreste sa nu mai bei lapte zilnic pentru ca ai dioptriile nu-stiu-cat. Nu exista legatura. Renuntand la consumul de lapte dioptriile vor continua sa creasca pana la primirea unui tratament oftalmologic adecvat, renuntand la anumite alimente cancerul va continua sa se dezvolte pana la primirea unui tratament oncologic adecvat.
0
26-03-2012, ora 14:47
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
daca toate aceste produse si metode nu s-ar vinde "ca la piata" si pe bani grei, platiti direct de catre pacienti, poate chiar ar mai avea o ultima tenta de credibilitate. dar asa, cand vorbim de preturi de sute de euro pentru metode care stiintific vorbind NIMENI nu a reusit sa sustina ca ar avea vreun avantaj in comparatie cu A NU FACE NIMIC... cred ca nu le poate da atentie decat cineva fara nici o cunostinta sau bun simt stiintific, aflat intr-o stare de panica foarte mare. alternativa nu vad, si spun lucrul asta ca medic oncolog.
0
26-03-2012, ora 17:10
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Domnule doctor oncolog, RaulDuke, despre ce vorbim aici?!

Hmmm... vorbim limbi diferite, asta e clar!

Eu am istorisit pe scurt continutul unei carti, unde sunt prezentate cazuri concrete de vindecare pe baza unei diete exclusiviste din sucuri, iar dvs. bateti campii in continuare despre nu stiu ce metode de tratament care costa sute si mii de euro. Inca o data intreb: despre ce vorbim?!?!

Sa ne intelegem clar, odata si pt. totdeauna, nu stiu ce aveti dvs. in minte, nu este vorba despre nicio metoda si niciun produs "minune", sau mai stiu eu la ce va ganditi dumneavoastra, este vb. despre un simplu regim bazat pe sucuri de legume, f. important in faza de detoxifiere a organismului, atat!

Si dvs., mai mult decat oricine, ar trebui sa stiti cata importanta are un regim alimentar strict, fara toxine, in cazul acestor bolnavi, ca doar sustineti ca sunteti medic, daca tot vreti sa fiti unul adevarat.
Nu ma afluu aici pentru a intra in polemici, nici cu domnia voastra si nici cu altcineva, asta sa va fie clar, vreau doar sa aduc in lumina un aspect ESENTIAL in tratamentul acestei boli, imi pare rau ca avem opinii diferite...

Stiti dvs. oare, ca doar sunteti medic oncolog si deh, poate ati citit, cercetat, studiat... cum ca, banala ciuperca Candida ar fi responsabila de aparitia cancerului, pe fondul unui sistem imunitar deficitar?! Pai daca nu stiati, aflati acum...

Sfatul meu: mai ganditi-va, mai reflectati si, nu in ultimul rand... mai cititi!!!

Doamne ajuta!
Ilinca
0
26-03-2012, ora 17:14
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
D-le radicus, sunt in total dezacord cu ceea ce ati relatat, insa fiecare este liber sa aiba propriile convingeri si opinii.

Va respect punctul de vedere, asa cum va rog si pe dumneavoastra sa il respectati pe al meu.

Multumesc, o dupa-amiaza deosebita!
Ilinca
0
26-03-2012, ora 23:41
radicus
Nu este medic/terapeut
radicus
Doamna Ilinca, va respect si eu opinia. Nici nu incerc sa conving pe nimeni ca e adevarat sau nu ceea ce spun. Vreau sa adaug ca viziunea dvs coincide cu viziunea populara, arhaica. Si eu eram adeptul acestei viziuni in urma cu mult timp: daca mananci sanatos scapi de cancer. As fi vrut sa fie atat de simplu. Pana la urma si eu si dvs si Raul, absolut toti avem sanse mari sa ne confruntam pe parcursul vietii cu aceasta boala crunta. Din pacate, cancerul nu inseamna doar o tumora urata, este mult, mult, mult mai complicat si mai greu de tratat.
Chiar daca mesajul celalalt ii era adresat lui Raul, trebuie sa precizez ca stiu despre studiile prin care se face o asociere intre sistem imunitar scazut - candida - cancer. Insa nu se determina cauzalitatea. Cancerul este cauzat de candida sau de sistemul imunitar scazut? In mod cert candida apare din pricina sistemului imunitar scazut, in mod si mai cert sunt o serie de cancere care apar din acelasi motiv.
0
27-03-2012, ora 00:13
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ilincuta c, da, este foarte frumos si dragut si chiar adorabil sa avem fiecare idei si opinii si pareri personale despre lucruri exterioare, care ne pot afecta pe toti, dar cel mai corect, dupa parerea mea, este ca atunci cand NU suntem specialisti intr-un domeniu in care acestia exista, sa ne tinem respectivele opinii pentru noi! cel putin pentru ca e posibil sa gresim foarte mult si sa contaminam pe altii cu niste idei gresite din care sa rezulte niste actiuni daunatoare, asa cum ITI GARANTEZ ca risti tu sa faci, foarte mult, pentru oricine e putin mai naiv sau influentabil, si are uimitorul nenoroc sa dea cu privirea peste postarile tale de mai sus.

in aceasta discutie, iarasi GARANTEZ, tu esti cea care trebuie sa mai citeasca si sa mai invete, sa mai reflecteze si sa se mai gandeasca, si, nu in ultimul rand, sa "treaca putin" peste propria persoana, peste orgoliul acela si lipsa de umilinta care iti da impulsul de a trancani spre a contrazice oameni intr-un domeniu in care tu doar citesti un fel de beletristica, iar cei pe care ii contrazici sunt biologi, medici, cercetatori, etc.

reiterez: mai gandeste-te !
0
27-03-2012, ora 16:22
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Ha, ha, eram ferm convinsa ca veti "ataca" din nou. Sunteti precum rechinii, pe cuvantul meu, stati la panda si cum se spune ceva ce nu este in acord cu convingerile dvs. sariti repede si "muscati".

Pai nu spuneati domnilor ca sunteti mari cercetatori?! Cand mai aveti timp de "savante" cercetari daca nu ratati nimic pe forum?

D-le doctor, in special dvs. va adresez acest mesaj; nu este vorba despre niciun orgoliu aici, nu aveti decat sa credeti ceea ce doriti, oricum prea putin conteaza pt mine parerea dvs.

Stau si ma intreb oare de ce nu doriti sa acceptati ca natura uneori va depaseste cu mult, cu foarte mult, toate "cercetarile" dvs. "marete", cu cazuri concrete de vindecare, oameni care erau cu un picior in groapa si care acum sunt mai sanatosi si mai plini de viata ca niciodata... Asta nu vreti sa acceptati, adevarul!

Despre mine puteti sa spuneti orice doriti, ca aberez, ca spun prostii, pana la urma am expus doar continutul unei carti. Ea apartine unui adevarat medic neamt, pe nume Rudolf Breuss, stiti dvs cine a fost acest domn? Un adevarat geniu, este cel care a tratat si vindecat numeroase cazuri de cancer, nu a avut timp de pierdut vremea contrazicandu-se pe forumuri cum faceti dvs care nu prea cred ca va puteti lauda ca ati vindecat pe cineva.

As fi curioasa in ce spital va oferiti serviciile medicale, daca sustineti ca sunteti doctor... As veni personal sa va cunosc!

Si tocmai ca NU eu sunt cea care contrazic medici, bilologi si cercetatori, precum afirmati, ci un savant care a obtinut rezultate uimitoare prin cazurile pe care le-a vindecat. De ce nu vreti sa acceptati? Imi pare rau, dar sunteti atat de limitat!
Adevarul doare, asa este, daca spuneam niste aberatii poate ca nu imi dadeati atata importanta, dar stiti dvs f. bine ca nu sunt deloc aberatii, insa nu doriti sa recunoasteti. Sau poate, in obtuzitatea dvs. chiar asa ganditi, cine mai stie?! Sa fim seriosi, orice om cu putina minte stie ce spun si ca nu vb. prostii, dar lasati, oamenii care stiu sa faca diferenta stiu si ce sa aleaga pt sanatatea lor.
Si nu risc sa fac nimic pentru ca nu am impus nimanui nimic, sunteti chiar culmea! Fiecare este liber sa aleaga, am adus in discutie o carte, poate lumea vrea sa o citeasca, de ce va temeti atat de mult?! Oh, Doamne!

Daca s-au facut si se fac atatea cercetari de ce nu s-a descoperit draga domnule pana acum niciun tratament cu adevarat eficient? Da-ti-mi voie sa va spun eu, pt ca sunt la mijloc interese financiare uriase, adevarul despre vindecarea acestei boli se stie deja demult, este atat de simplu si de bland, iesirea lui la lumina ar falimenta cu adevarat industria farmaceutica care comercializeaza aceste tratamente ucigatoare.

Ramaneti dvs la parerile dvs si eu o sa va urmez sfatul, o sa mai citesc; DAAAA, o sa mai citesc, cu siguranta o sa mai citesc, pt ca imi place sa citesc, imi place de fapt sa aflu adevarul! Dvs ramaneti aici pe forum si contraziceti oameni savanti, repet: nu pe mine m-ati contrazis.

Credeti ca daca ati absolvit medicina, sunteti Dumnezeu?! Sa revenim cu picioarele pe pamant si sa nu ne imbatam cu apa rece!
Exista oameni care nu au absolvit medicina, care dau sfaturi pe acest forum si care sunt cu mult, cu f. mult mai instruiti decat dvs., credeti-ma pe cuvant!

Numai bine va doresc, chiar nu am de gand sa va mai raspund, ma lasa total indiferenta ceea ce veti mai scrie sau jignirile pe care mi le veti aduce. Imi este mila de pacientii pe care ii aveti in grija! Sa aiba Bunul Dumnezeu mila de ei!

V-am enervat, nu? Sunt convinsa, putin imi pasa, ramaneti in bezna mintii!
0
27-03-2012, ora 16:26
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Draga Liliana,

O precizare, eu te-am sfatuit sa mergi la Sf. Maslu la manastirea Radu-Voda, insa abia acum imi dau seama ca nu m-am gandit sa te intreb daca esti cumva din Bucuresti, in caz contrar fiind mai greu sa ajungi la aceasta manastire.

Dar chiar si asa, te sfatuiesc sa mergi impreuna cu mama ta la orice biserica la aceasta sfanta slujba, o sa ii fie de foarte mare folos.

Doamne ajuta!
Ilinca
0
27-03-2012, ora 19:25
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Hei Ilincuta draga, sunt convinsa ca nu esti fitecine, dar cuvintele folosite in conversatie iti dau nota 4, dar e problema ta.
Cu siguranta ti se vor sterge comentariile jignitoare.
Opinia mea...nu se vindeca cancerul cu sucuri, cu ierburi, poate ajuta, dar nu vindeca.
Am tratat chisturi ovariene cu diverse..si s-a ajuns in final tot la cancer ovarian, asa ca...
Iti respect opinia, dar te rog nu jigni persoane care ne-au fost de ajutor aici si inca cum...
o seara buna...
0
27-03-2012, ora 20:02
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
Ilincuta C., nu sunt de parere ca exista motive grele pentru care sa ti se stearga postarile, intrucat, dupa parerea mea, nu te faci vinovata de cine stie ce incalcari ale regulamentului; oricum, asta conteaza mai putin. Ce conteaza cu adevarat, zic eu, este faptul ca te-ai decis sa ma lasi pe mine sa am ultimul cuvant in aceasta discutie in contradictoriu si iti sunt recunoscator pentru asta! Imi faci treaba cu atat mai usoara si le lasi sperante mai mari potentialilor cititori, care de obicei au sanse mai mari sa citeasca ultima postare.

Cu siguranta nu sunt Dumnezeu si nici nu stiu tot despre toate. Doar stiu mai multe decat tine in general, iar despre oncologie stiu mai multe decat practic oricine care NU e medic sau macar biolog. Oncologii stiu cele mai multe destre diagnosticul si tratarea cancerului, asa cum inginerii stiu cel mai mult despre... mecanica fluidelor, de exemplu. O relatie cauza/efect foarte simplu de inteles pentru oricine nu cu creierii destul de imprastiati incat sa incurce aceste 2 lucruri intre ele, asa cum pari sa faci tu. Ai impresia ca inveti biologia cancerului citind beletristica sau carti spectaculoase despre nimic ? Nu, oncologia teoretica se invata citind cele mai aride carti posibil, pentru care ai nevoie de multi ani de munca preliminari, doar pentru a le putea descifra!

Iata cum sta treaba: medicii NU sunt oameni de stiinta iar eu la randul meu NU fac cerctare! Toate lucrurile pe care le invat si pe care le-am invatat si pana acum, nu le numesc pretentios 'cercetare' ci doar norma in care se aplica ce are mai bun omenirea de oferit in lupta cu o boala atat de feroce. Cercetarile le fac si le-au facut echipe formate din mii de oameni, care au investit miliarde de dolari, milioane si milioane de ore de munca, incercari, eforturi peste eforturi, au pierdut, au sacrificat, au plans si sangerat, pe de o parte medici, pacienti si oameni de stiinta, toate acestea combinate. Aceste sacrificii ei le-au facut nu din dorinta de a vinde un produs, sau o carte, sau de a se face cunoscuti pe sine. Au facut asta in buna credinta, pe de o parte, si pe de alta din teama si respect pentru ferocitatea acestei boli necrutatoare numita cancer. La cat de multi oameni sunt care au facut asta, mi se pare cel putin neplauzibi, daca nu chiar nebunesc, din partea oricui, sa sustina ca TOTI au fost fie interesati economic, fie naivi sau dusi cu pluta si nu stiu ce au facut si pe ce drum se afla. De partea opusa, consider ca un om ca Breuss (unul singur si cu putini acoliti) are sanse mai mari pentru a-si avea munca pusa la indoiala, fie ca, asa cum am zis, nebun sau interesat financiar sau un visator fara sperante de vindecare.

Despre faptul ca unii oameni se prezinta inclusiv la mine in sectie cu o bala ajunsa intr-un hal fara de hal pentru ca au decis sa mearga la un dietetecian chinez sau breussist sau pentru ca le-a zis o nepoata dusa cu pluta, totusi binevoitoare, ca se vindeca daca mananca suc de morcovi si tzelina cruda... asta am vazut-o de prea multe ori ca sa te iert pe tine sau pe oricine care isi face publice opiniile de acest gen, in loc sa le tina pentru sine. De asta nu ezit sa va demasc ! Nu stiu care sunt motivele voastre, de buna seama unul din acestea trei: lipsa de bun simt/naivitatea sau pura boala psihotica sau doar interesele economice.

Eu in schimb nu am nici un unghi obscur, nici o agenda. Nu sunt persoana publica si nu sunt interesat sa ma fac cunoscut, pentru a-mi atrage 'clientI', nici sustinatori si admiratori si nici critici si atacatori, mai multi decat am in viata reala la locul curent de munca. Activitatea mea pe acest forum este sprea a indruma oameni care au nevoie de mai multa indrumare sau informatii sau explicatii, caci stiu din proprie experienta ca nicioadata nu au timp de vorbit suficient cu medicul lor. La ce banuieli se preteaza activitatea mea de aici de pe forum... nu prea vad. Si pentru cine gaseste... nu prea imi pasa.

Ai dreptate deci: oncologia este un ocean; eu sunt un rechin, iar majoritatea oamenilor care vor sa se contrazica pe tema asta cu mine pe internet, defapt nu stiu nici sa inoate.
0
28-03-2012, ora 11:10
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Buna ziua,

D-na vasi-viorica, nu cred ca am jignit pe nimeni, ma consider prea cu bun-simt ca sa fac asemenea gesturi.

Vedeti?! V-ati inselat in ceea ce ati afirmat despre mine, ati fost convinsa ca nu sunt fitecine... ei bine, chiar sunt o persoana oarecare, nu sunt nici persoana publica, cum de altfel nu am niciun fel de interes financiar, nici vreo boala psihica si nicidecum nu imi doresc admiratori, departe de mine toate cele mentionate de dvs. si de dl. doctor.

Am postat informatii despre aceasta carte, pe care cu tot respectul va rog sa ma lasati in continuare sa o consider fascinanta, si nu am facut altceva decat sa o ofer oricui ar fi interesat sa o citeasca. Ce interese ascunse vedeti in asta?!

Si da, domnule doctor, in alt context, decat cel dezbatut aici, poate chiar sunt o nepoata visatoare, aici nu va contrazic, ce ar fi rau in asta?!

Dvs., si oricine altcineva, sunteti liber/libera sa luati in considerare ceea ce doriti, la fel cum si eu am parerile si valorile mele, si credeti-ma ca nu sunt bazate doar pe studiul cartilor. Am vazut, si cu siguranta o sa mai vad oameni in suferinta, am intins, si cu siguranta voi mai intinde o mana de ajutor cui va dori sa o apuce, nu consider ca am gresit cu nimic incercand sa ma fac utila.

Fiecare este liber sa aleaga, sa citeasca, sa actioneze, sa se trateze dupa cum doreste, repet: nu am impus nimanui sa faca cum vreau sau gandesc eu si nici nu o voi face vreodata, Doamne fereste! NU inteleg de unde atata agresivitate si suparare...

Iar daca chiar considerati ca am jignit, imi pare rau si imi cer iertare! Chiar nu imi mai doresc sa intru in contradictoriu cu nimeni, sincer... am obosit! Nu va doresc decat foarte multa sanatate, dvs., si oricarei alte fiinte de pe acest pamant.

Iar dvs., domnule RaulDuke, va doresc mult succes in continuare in activitatea pe care o prestati! Si chiar imi doresc sa aveti succes, sa va ajute Bunul Dumnezeu!

Cam atat am mai avut de spus, o zi buna!
0
28-03-2012, ora 11:16
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
A, si despre stergerea comentariilor postate de mine, puteti sa faceti si asta daca doriti si va va face sa va simtiti bine, puteti chiar sa imi stergeti si contul de pe acest forum, nu ma deranjeaza de asemenena...

Numai bine!
0
29-03-2012, ora 23:02
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu stiu ce te face sa crezi ca cineva din discutia asta e admin pe acest forum. discutia oricum nu-si are rostul in termeni de jigniri ci pur si simplu de sfaturi daunatoare pe care le dai si pe care le da oricine care ii spune unui bolnav de cancer ca ar fi bine sa se hraneasca doar cu sucri de fructe si legume, asta e tot. tu faci asta din inconstienta, dar te iei dupa niste oameni care le-au facut pentru bani grei.
0
30-03-2012, ora 14:09
mihnea78
Nu este medic/terapeut
mihnea78
Si eu sunt intersat de aceasta carte.am auzit cate ceva despere dieta lui Breus dar nu am putu accesa linkul sa descarc cartea.oricum in medici nu mai am incredre, am vazut limitele lor, sunt parsivi si te duc de nas ca sa iti ia banii, chiar si de la muribunzi primesc spagi.nu stiu cat de geniala este cartea insa vreau sa o citesc.daca mi-o poti trimite si mie Ilincuta C ti-as fi foarte recunoscator, iti trimit un mesaj privat cu adresa mea de mail. multumesc mult
0
30-03-2012, ora 21:45
liliana mihalache
Nu este medic/terapeut
liliana mihalache
buna Ilinca. Asi fi vrut sa ti multumesc peste o luna macar, daca ar fi fost posibil, dar din nefericire mamicuta mea nu a mai vrut nimic !!!!!!!!!! a plecat dintre noi ffff fericita, iar pe noi ne a lasat zdrobiti fizic, psihic si moral !!!!!!!!!!!! nu pot spune ca sint nemultumita cu mine insumi !! tot ce a fost posibil, omenesc si moral.am facut, ba chiar si imposibilul ! I AM FACUT 30 ZILE UN MEDICAMENT PERFUZABIL CARE SE NUMESTE UKRAIN, o fiola costind 500 ron, da 5 mil !!!!!!! cine ar mai risca 150 mil pe vremea asta grea ???? eu am incercat ! pt mamica orice am facut, nu i singura investitie !!!!!!! dar nu am avut putere sa o ajut sa i lungesc viata !! in schimb sint bucuroasa ca a inteles ca am iubit o, i am spus cu totii asta zilnic !!!! cu toate astea, ne a parasit !!!!!!!!!ACUM CRED CA NU M AI ARE DURERI !!! DUMNEZEU SA O IERTE !!!!!!!!!!! A AVUT O INMORMINTARE FFFF FRUMOASA, O SLUJBA CU UN SOBOR FORMAT DIN 8 OPT PREOTI, DEOSEBIT DE FRUMOS A FOST !!! DACA E ADEV CA HOITUL SE DUCE, IAR SUFLETUL VEDE TOT 40 ZILE.ATUNCI SA BUCURAT !!!!! SANATATE MULTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
30-03-2012, ora 21:48
liliana mihalache
Nu este medic/terapeut
liliana mihalache
CIT DESPRE SFINUL MASLU, AM MERS IN FIECARE MIERCURI SI VINERI, LA NOI LA PIATRA NEAMT.
0
31-03-2012, ora 11:14
Coyote
Nu este medic/terapeut
Coyote
Nu-mi vine sa cred!!!!
Mi se pare aberant ca cineva ar putea sa se vindece de cancer prin malnutritie, pentru ca de fapt asta recomanda acest Breuss. Si mi se pare si m-ai aberant ca cineva sa creda asa ceva
0
31-03-2012, ora 19:19
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ai dreptate.
0
02-04-2012, ora 16:55
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Buna Liliana,

Ce pot sa mai spun... cuvintele sunt de prisos pe langa durerea pe care o resimti. Imi pare foarte rau, si te inteleg, dar intr-un fel trebuie sa te bucuri ca mama ta a scapat intr-un final de suferinta. Si fii convinsa ca Bunul Dumnezeu i-a pregatit un loc minunat, pe care noi nici macar nu ni-l putem imagina; mama ta este in Rai si fii convinsa ca ea este mai bine decat oricare dintre noi, cei de pe Pamant, acum. Sa nu incetezi sa te rogi pentru sufletul ei.

Dupa cum ti-am mai povestit, eu am avut un bunic care s-a chinuit f. mult cu aceasta boala si sfarsitul a fost inevitabil. Sincer iti spun ca am suferit foarte mult in ultimele lui luni de viata pentru ca nu se mai putea da jos din pat si avea dureri destul de mari, insa cand am aflat ca a murit am simtit de-a dreptul o usurare, am stiut atunci ca l-a iertat Bunul Dumnezeu. Chiar am simtit o mare bucurie stiind ca nu il voi mai revedea suferind.
Si cu atat mai mult am suferit pe timpul cat inca mai era in viata, pt ca imi transmitea mereu prin mama dorinta lui de a ma vedea; eu mereu amanam momentul pentru ca nu ma simteam in stare sa dau ochii cu el si sa il vad in starea aceea; poate fi catalogat ca un gest egoist din partea mea pt ca intr-un fel doream sa ma protejez pe mine insami de suferinta. Imi este foarte greu sa vad oameni in suferinta, oricine ar fi acea persoana, imi face deosebit de mult rau, nu pot sa trec repede peste astfel de momente... Ei si totusi m-am dus sa il vad, a fost prima si ultima intalnire de acel gen, cu 3 luni inainte sa moara, l-am sarutat pe obraz si am ramas cu amintirea chipului sau senin, avea ochii albastri si o privire ff calda, intotdeauna o sa mi-l amintesc asa... M-am rugat, din momentul revederii, in fiecare zi la Bunul Dumnezeu sa ii scurteze chinul si sa il ia mai repede in imparatia Sa.

Imi dau seama ca, fiind vorba de mama ta, poate suferinta a fost si mai crunta, mai ales ca ai stat si ai ingrijit-o pe toata aceasta perioada. Dar bucura-te nespus pentru sufletul ei pentru ca este in impartia lui Dumnezeu acum; si mai mult decat mantuirea sufletului ce ne-am putea dori si noi? Nimic nu este mai de pret, iar boala ne este data adeseori spre curatire sufleteasca, cu toate ca noi mai greu intelegem asta.

Am vazut mesajul tau privat si o sa iti raspund la el, in orice caz daca o sa mai doresti sa vorbim si daca te (mai) pot ajuta cu ceva, sa stii ca as prefera sa vb. prin aceste mesaje sau pe mail, nu doresc sa mai postez niciun fel de comentariu aici, sunt foarte dezamagita de marginirea si neincrederea unor oameni... si mai ales de comentariile lor malitioase.

Poate ca tu esti mai open-minded si chiar as vrea sa iti daruiesc aceasta carte (pe mail evident) ca si tu sa o poti darui la randul tau mai departe cuiva care poate va mai fi in nevoie..Macar sa o citeasca...

Si DA, domnilor care urmariti aceste mesaje, chiar acesta este secretul, o dieta bazata exclusiv pe hrana lichida pentru a se putea detoxifia organismul. Dar nicidecum nu imi doresc sa va mai conving, nu aveti decat sa spuneti ca sunt aberanta, chiar nu dau doi bani pe parerile dvs.
Poate nu stiti ca si Valeriu Popa a vindecat astfel de cazuri de boli f. grave tot prin diete f. stricte bazate pe sucuri, ceaiuri si apa distilata. Sau poate nu stiti nici macar cine a fost Valeriu Popa... nu m-as mira...

Asadar, draga Liliana, sincere condoleante, si daca vei dori sa mai vorbim, poate si despre alte lucruri, mai vesele, cu cea mai mare placere o putem face, dar precum ti-am spus, nu vreau sa mai scriu nimic aici.

Toate cele bune, multa sanatate iti doresc din tot sufletul, dar si dvs., tuturor celorlalti, care cititi aceste comentarii.

Ilinca
0
02-04-2012, ora 17:01
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
Buna Mihnea,

Ti-am expediat cartea, sa iti fie de folos! Doamne ajuta!

Ilinca
0
02-04-2012, ora 20:14
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
din relatarile tale, ilincuta, se intelege foarte mult despre tulburarea ta interioara legata de pierderea unei persoane apropiate, amestecata cu sentimente de vinovatie, care chiar daca nu sunt justificate, sunt foarte puternice. ca atare subconstientul nu te lasa sa te detasezi de acesta problema si incerci sa cauti scurtaturi si raspunsuri si solutii care nu exista de fapt, ba mai mult, le mai si gasesti! repet: ele NU EXISTA, asa cum le vezi tu. am vazut ca ai folosit o expresie tipica englezeasca, respectiv "open-minded"... poate o sa mai reflectezi asupra uneia: "make believe". ceea ce faci tu si atatea si atatea persoane, in speta amestecati dorinta cu realitatea, dar nu faceti decat sa va indepartati si mai mult de la adevar si, pe deasupra, sa dati apa la moara unor sarlatani care nu au nimic de oferit lumii, numai de luat.

imi pare rau pentru pierderea suferita de tine, dar daca crezi ca esti singura sau cea care a suferit cel mai tare, sau speciala in vreun chip, ma tem ca te inseli. treci peste asta si accepta ca TOTI am fost afectati de chestia asta, inclusiv eu, dar solutiile pe care ti le doresti tu NU SUNT REALITATE ! aplicarea lor face chiar rau si in momentul de fata atator si atator mii de bolnavi, care odata diagnosticati, sunt convinsi de diversi oameni sa se tortureze si chinuie prin diete inutile si deprivare proteica, ce le este de fapt foarte necesar in bolile "consumptive".

te mai rog odata sa-ti tii parerile pentru tine, pentru ca sunt eronate si pot sa puna oamenii in pericol. ai respect pentru faptul ca aceste recomandari NU SUNT MESERIA/TREABA/RESPONSABILITATEA TA si nu ai nici un fel de pricepere ca sa le faci!

numai bine in rest !
0
03-04-2012, ora 12:05
Miss Jackson
Nu este medic/terapeut
Miss Jackson
:))) sunteti simpatic... dvs. aveti impresia ca stati de vb. aici cu un copil pe care puteti dvs. sa il duceti cu vorba asa cum doriti...

Imi primul rand mesajul ii era adresat Lilianei, dar nu, nu puteti dvs. sa aveti liniste pana nu aveti ultimul cuvant, va bagati ca musca in lapte, ca sa zic asa... Ei bine, nici eu nu pot sa va las sa conduceti discutia asa cum doriti dvs. si de fiecare data cand o sa afirmati neadevaruri despre mine o sa va dau replica, sa fiti convins de asta.

Asa v-ati dori dvs., sa am eu o tulburare... ei bine, nu am niciun fel de tulburare interioara si nici sentimente de vinovatie nu simt, nu mai incercati sa faceti pe psihologul cu mine si sa cautati dvs. explicatii si motivatii ascunse pt. ceea ce am postat aici, pt. ca nu va merge, si va asigur ca nici nu o sa gasiti. Sunt un om perfect normal, chiar daca in acelasi timp ff. sensibil.

Ceea ce am dorit cu detalierea acestei carti a fost de buna-credinta, sa fac o simpla fapta buna, acum daca parerile noastre sunt total diferite nu aveti niciun drept sa imi spuneti ca nu am eu dreptate, si nici celor care s-au vindecat prin tratamente naturiste nu aveti dreptul sa le spuneti ca au facut ceva rau din moment ce ei insisi sunt inca in viata si se simt bine.

Am mentionat de la inceput ca nu sunt medic si nici nu consiliez oamenii in domenii care nu ma privesc, asa ca nu pun in pericol viata nimanui, aici fiecare dintre noi poate veni cu un sfat, o idee, nu trebuie sa fii neaparat medic ca sa activezi pe acest forum; si nici prea priceput in ale medicinei ca sa faci o simpla recomandare asupra unei carti :) Cine doreste sa o ia in considerare o poate lua, cine nu... la fel de bine, cum de altfel si unii oameni pot fi de acord cu ideile expuse in ea, pe cand altii nu, ce atata disperare?
Chiar nu doriti sa intelegeti ca nu intentionez sa conving pe nimeni? ci doar sa expun si un alt aspect f. important al acestei probleme.... V-ar fi placut poate sa scriu aici: "mancati ceea ce doriti pt. ca toate va fac bine, nu este nicio problema, beti chiar si Coca Cola, este buna si ea ... sau mai stiu eu ce... sa fim seriosi! Daca am putina constinta si frica de Dumnezeu nu o sa fac asta cand stiu si eu, si alte persoane f. bine ca nu este ok...

La fel ca si in cazul diabetului, nu trebuie sa fii mare doctor ca sa stii exact ce alimente sunt sau nu permise in cazul unei boli ca diabetul, am dat doar un exemplu...

Eu stiu f. bine de ceea ce va temeti dvs., dar din bun simt nu o sa detaliez aici.

Haideti sa va spun ceva, daca am o calitate, aceea este forta de persuasiune, si stiu (am si argumente) ca pot convinge pe cineva de ceva atunci cand imi doresc. Dar nu despre asta este vb aici, pt. ca eu, asa cum am mai afirmat (a nu stiu cata oara, m-am si plictisit de cate ori am spus), nu mi-am dorit sa conving pe nimeni de nimic, am vrut doar sa ofer un sfat; dvs. ati facut din tantar ... un mare armasar.

Discutia s-a amplificat artificial si fara rost. Nu stiu de ce imi dati atata importanta daca spun numai prostii; sincer, nu faceti decat sa ma ajutati sa par si mai credibila decat deja sunt, asta faceti!

Si stati linistit, peste pierderea suferita am trecut demult ..., nici despre asta nu este vb aici. Nu va faceti niciun fel de griji pentru mine, sunt f. ok, din toate punctele de vedere, atat psihic, cat si fizic, multumesc si slava Bunului Dumnezeu pentru asta si pentru toate lucrurile minunate care se intampla in viata mea! Slava LUI in veci!

Si ca sa inchei discutia, pentru ca pur si simplu nu isi mai are rostul, va doresc si eu numai bine, multa sanatate si putere de munca!

Ilinca

P.S. Incepeti sa-mi deveniti chiar simpatic... vb. serios.
0
03-04-2012, ora 17:24
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
La fel! nu am zis pe nicaieri ca nu esti normala. sa ai o tulburare legata de pierderea unei persoane apropiate e ceva cat se poate de normal si probabil ca cei mai multi dintre noi sufera de asta, chiar daca, la fel, cei mai multi dintre noi, suntem intr-o faza de negare mai lunga sau mai scurta. de asemenea nu neg ca ce sustii tu este de buna credinta! nu am cum sa neg asta, pentru ca nu te cunosc si nu dai semne ca ai vreo agenda separata. totusi, toate acestea nu scutesc lucrurile pe care le zici/sustii/aperi sa fie profund gresite, din radacine, neadevarate si potential periculoase. de buna intentie au fost si cei care au pus comunismul in practica, si cei care au colonizat australia cu iepuri, chiar si persoanele care au contribuit la dezvoltarea armelor nucleare: rezultatele tot dezastruase au fost. deci "buna credinta" nu duce si la "bune rezultate", aici am insistat sa revezi notiunea de "make believe"...

este admirabila dorinta ta de a face o fapta buna, dar ma tem ca din prea mult entuziasm si prin metode gresite, rezultatul este fix opus. nu s-a vindecat nimeni "doar prin metode naturiste" si rezultatul folosirii acestor metode nu a fost masurat niciodata, deci nu se poate vorbi despre efectul lor. ce se stie este ca deproinizarea poate grabi moartea si in orice caz, chinuie si un om normal, dar in mai mare masura un bolnav de o boala consumptiva. cred si faptul ca esti o persoana persuasiva, dar la fel era si hitler, de exemplu, iar asta nu te face mai cunoscatoare asupra subiectului sau mai credibila dpdv medical sau stiintific.

ti-ai format niste principii sofistice pe baza unor concluzii care nu vin din nimic experimentat, de tine sau de altii, si sunt CEL MULT chestiuni de suprafata, neesentiale, iar in cel mai probabil caz, doar supozitii si vorbe despre nimic, ipoteze nedemonstrate, cum e cartea lui breuss si alte sute ca ea.

bineinteles ca nu poti compara diabetul cu cancerul, pentru ca una e o boala de metabolism DIRECTA, iar cealalta nu, cel mult indirect. confuzi cauza cu efectul. nu ai de unde sa stii lucrurile astea, pentru ca nu ai pregatirea necesara, trebuie sa accepti acest lucru, daca insisti pe partea cu credibilitatea. desigur ca NU EXISTA RESTRICTII ALIMENTARE pentru un pacient cu cancer, fata de un om obisnuit. da, omul in general nu trebuie sa fumeze sau sa abuzeze de alcool, dar sa mananci carne... care e problema aici ? cuvantul acesta repetat obsesiv "toxine" are vreo insemnatate pentru cei ca voi, sau e doar ceva mistic asa, invaluit in ceata, cum ar fi cuvinte ca "diabolic" sau "evil" ? chiar si cola sau orice altceva ce consuma oamenii obisnuiti, in cantitati moderate, care ai tu impresia ca este problema in a le consuma ? asta dincolo de tampenii de filmulete facute de psihotici care sufera de conspirationism ? dar despre a supune un bolnav cronic la deproinizare sistematica, ai vreo informatie ? stii macar ce presupune ?

constat ca, inainte de toate calitatile pe care ti le imaginezi ca le ai, cea mai de sus este persistenta. persisti, insisti sa fii habotnica si sa nu te lasi penetrata de nici un rezon, nimic ce contravine lucrurilor marute si strambe pe care le stii si pe care ai ales sa le crezi doar pentru ca iti sunt comode, si ca aplicatie si ca explicatie. ma tem ca asta risca sa te faca o persoana marginita, pentru care persistenta sa devina si ea un defect.
0
03-04-2012, ora 19:21
catalin v
Nu este medic/terapeut
catalin v
Buna ziua. Am citit cu interes discutiile dumneavoastra si mi-a atras atentia fapul ca ati adusvorba de apa distilata.as vrea sa va relatez si eu cazul unei fete care a fost tratata cu apa distilata.Era f grav bolnava, medicii nu i-au mai dat nici o speranta si in final a fost tratata tot cu un regim fara hrana, nu stiu exact daca numai si numai cu apa distilata, dar stiu ca ajunsese saraca la 35 kg. important este ca intr-un final a fost vindecata. Sa dam totusi crezare si regimurilor naturiste, se pare ca ele pot face minuni, nu stiu daca este valabil pt toate persoanele si nici daca se potrivesc tuturor unii pot sau nu sa reactioneze la ele, insa cazul acestei fete este unul real si ea a fost vindecata.Cred ca important este sa avem si rabdare sa le incercam, ele actioneaza pe o perioada lunga de timp nu dau rezultate imediate, dar si daca rezultatul este sigur cred ca este bine sa le luam in serios.multa sanatate
0
03-04-2012, ora 19:34
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
da, catalin v, din pacate cazul de care relatezi tu cu siguranta nu este unul real, este o inventie a cuiva, la fel de adevarat ca relatarea cuiva despre cum vorbeste cu Iisus Hristos sau ca este posedat de extraterestri. de unde provine, daca nu te superi, relatarea aceasta si care sunt ARGUMENTELE pe baza carora pari sa-i dai crezare ? sau e doar o poveste frumoasa in care alegi sa crezi si nimic mai mult ?

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
82 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  •