Carti care va pot fi de un real folos pentru CREIER si pentru sanatatatea mentala/fizica

30-04-2020
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Salut.
Postez in dorinta de a va da o sugestie de un real folos care va poate ajuta in lupta cu probleme psihologice dar si pentru imbunatatirea starii de sanatate fizice si mentale.Eu am pasit pe drumul catre ameliorare si alinare(SPER) dar mai am de citit din ele.

Cautati cartile acestea:''Puterea creierului'' de Dr.Daniel Amen(cel mai renumit psihiatru al Americii) si tot de el ''Foloseste-ti minta ca sa intineresti.Secretele regenerarii fizice, emotionale si mentale'' precum si cartea''Vindecarea creierului''de Dr.Joseph Annibali, aceste carti va pot fi de un real folos, se gasesc in librariile online, vedeti poate le gasiti si in format pdf gratuit (nu stiu sigur)..
Cartile acestea va pot AJUTA pozitiv in lupta cu problemele psihologice, de alimentatie, mentale, emotionale.
Sunt bestsellere internationale si au recenzii pozitive pe internet, mai ales cartile Dr.Daniel Amen care este celebru psihiatru in toata America.
Nu va promit ca va va vindeca total dar starea de sanatate se va imbunatati daca RESPECTATI principiile esentiale de acolo.
Eu am citit doar esentialul dar sper sa citesc si restul..sunt benefice si din cate am vazut lumea zice ca aceste carti le-au ajutat substantial..


Uitati o prezentare a cartilor:



Puterea creierului. Sporeste-ti energia si puterea de concentrare, invinge boala si intarzie imbatranirea printr-o alimentatie sanatoasa si un program de 14 zile pentru stimularea creierului.

Purtam un adevarat razboi pentru sanatatea noastra. Dar putem riposta.

Razboiul pentru propria sanatate se pierde sau se castiga in mintea noastra, prin deciziile pe care le ia creierul in fiecare zi, clipa de clipa. Cand creierul functioneaza bine, avem sanse mult mai mari de a lua decizii eficiente, care ne permit sa ne concentram cu precizie, sa avem energie si sa fim sanatosi. Daca functionarea creierului este perturbata, dintr-un motiv sau altul, suntem mult mai predispusi sa luam decizii proaste, care ne rapesc energia, capacitatea de concentrare, buna dispozitie, memoria si sanatatea, ducand la degradarea noastra precoce si la probleme de sanatate pentru urmasii nostri.

Dr. Daniel Amen, cel mai popular psihiatru al Americii, a conceput un program destinat oamenilor care vor sa se simta si sa arate cat mai bine, cat mai mult timp posibil, precum si celor care vor sa exceleze intr-un domeniu de activitate, la munca si in relatiile lor. Adoptarea acestui mod de viata ne va spori capacitatea de a lua decizii, ne va adanci sentimentul puterii personale si ne va ajuta sa ne imbunatatim:

• Energia • Concentrarea • Starea de spirit • Memoria • Greutatea • Relatiile • Munca • Starea generala de sanatate

Al doilea volum(''Vindecarea creierului) reprezinta un ghid inedit de restabilirea calmului cognitiv, bazat pe experienta de trei decenii a doctorului Joseph Annibali in tratarea pacientilor care sufera din cauza suprasolicitarii si suprastimularii creierului.

Unii oameni isi descriu creierul ca fiind „in haos“; altii au senzatia ca „le-a luat foc“ creierul. Dar, indiferent daca in final sunt diagnosticati cu anxietate, tulburare obsesiv-compulsiva, depresie, tulburare bipolara sau chiar abuz de substante toxice, problema de baza este creierul prea ocupat, un important factor iritant care influenteaza negativ atentia, concentrarea, dispozitia psihica si multe altele. Poate fi chiar un semn al unei leziuni nedetectate la nivelul creierului sau chiar al corpului.
Prin strategii practice, explicatii clare si tehnici de gestionare a activitatii mentale, dr. Annibali ii va ajuta pe cititori sa-si vindece creierul, pentru a redobandi controlul asupra vietii.

„Cititorii cartii vor fi surprinsi sa afle cat de mult se pot baza pe ei insisi ca sa-si calmeze creierul hiperactiv dupa ce afla modul in care functioneaza acesta.“ – Dr. Daniel G. Amen, autorul bestsellerului New York Times Change Your Brain, Change Your Life

„Dr. Annibali ne invata sa ne regasim propria identitate, facand abstractie de mesajele inselatoare pe care ni le trimite creierul.“ – Dr. Jeffrey Schwartz, autorul cartilor You Are Not Your Brain si Brain Lock

„Aceasta carte revolutionara ofera o noua intelegere a modului in care functia cerebrala afecteaza sanatatea mentala translatata intr-o abordare simpla, dar extrem de relevanta, pe care oricine o poate asimila si implementa.“ – Helen L. Irlen, director executiv al Irlen Institute International

Dr. Joseph A. Annibali, supranumit „imblanzitorul de creiere”, este psihiatru-sef la Clinicile Amen, renumite pe plan mondial. De-a lungul carierei sale, a tratat mii de pacienti cu tulburari psihologice si psihiatrice si este unul dintre expertii de frunte in folosirea imagisticii SPECT pentru studierea efectelor pe care le au asupra creierului afectiuni ca boala Lyme si sindromul Irlen.


Al treilea volum(Foloseste-ti mintea ca sa intineresti''

Programele de sanatate prezentate in carte si inspirate de o noua abordare in domeniu, alaturi de cercetarile revolutionare ale autorului, au ajutat sute de persoane care au apelat la clinicile Amen.

Dr. Amen prezinta 10 pasi simpli, necesari pentru a imbunatati performantele si functionarea creierului. Recomandarile sale te vor ajuta sa traiesti mai mult, sa arati si sa te simti mai tanar.

Programul detaliat de dr. Amen in lucrarea de fata arata cum sa-ti dezvolti memoria si atentia, cum sa-ti gestionezi eficient energia, dar si cum sa dobandesti o stare generala mai buna. Sfaturile lui te vor ajuta sa micsorezi considerabil riscul de a fi afectat de bolile cerebrale degenerative specifice batranetii; iti va fi mai usor sa-ti formezi obiceiuri alimentare sanatoase, vei fi mai energic si, nu in ultimul rand, mai optimist.

Cei 10 pasi recomandati de dr. Amen iti sporesc semnificativ sansele de a trai mai mult si de a avea o viata mai buna. Adoptand strategiile autorului pentru a stimula activitatea creierului, vei putea depasi conditionarile genetice, iti vei aseza viata pe un fagas normal, ba chiar vei diminua multe dintre efectele imbatranirii. Daca-ti poti schimba creierul, iti vei putea schimba atat varsta, cat mai ales viata!

Dr. Amen ne dezvaluie, intr-o maniera fascinanta, ca imbatranirea creierului nu trebuie sa coincida cu imbatranirea corpului. Instrumentele pe care ni le pune la dispozitie pentru a proteja ceea ce el considera a fi cea mai valoroasa avutie a fiecaruia sunt nepretuite si ne vor ajuta sa ne pastram mintea agera de-a lungul unei vieti indelungate. - Dr. Mehmet C. Oz, coautor al seriei TU: Ghid de functionare

O lectura completa, practica si inspirata, un veritabil ghid pentru a putea prelua din nou controlul asupra propriului creier si asupra vietii. Nu este niciodata prea tarziu — sau prea devreme — pentru a citi! - Dr. Hyla Cass, autoarea cartii Ghidul suplimentelor nutritive in tratamentul medicamentos

Cartea ofera sfaturi exceptionale si usor de pus in practica, bazate pe conexiunile dintre creier si restul organismului. O lectura de importanta vitala, indiferent ca esti mai in varsta si vrei sa intineresti sau esti un tanar care vrea sa traiasca o viata lunga si plina de energie. - Dr. Andrew Newberg


ATENTIE:Cartile sunt doar un adjuvant si ceva complementar, NU trebuie RENUNTATI sub nicio forma la tratamentul medicamentos dat de doctorul dvs.psihiatru, neurolog, medicul curant etc.


Succes si Dumnezeu sa ne ajute sa ne amelioram suferintele!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul