ce analize trebuie facute inainte de a folosi anticonceptiponale si ce cost au acestea?

am folosit yasmin...dar am constatat ca mi s a marit pofta de mancare si ca m am ingrasat...stiu ca sunt ceva analize ale hormonilor ce se pot face.imi poate spune cineva ce analize trebuie facute si ce cost au?
5 comentarii

folosesc si eu tot yasmin insa nu mi s-a marit pofta de mancare, din contra reusesc sa tin si o dieta ca vreau sa mai slabesc. acestea au un continut scazut de hormoni. eu am fost la medic si mi-a facut un set de analize care m-au costat 120 de lei.

nivelul hormonilor difera de la organism la organism...implicit cel al hormonilor necesari..poate si de aceea a avut un efect diferit la mine..

le-ai luat de capul tau, fara sa ti le prescrie medicul sau un farmacit?

am fost la planning...si de aceea m am gandit sa fac analizele.era doar o asistenta acolo si a vazut ca am tendinta de ingrasare si pur si simplu asa a hotarat ea ca mi e bun yasminul

sfatul meu ar fi sa nu mai iei yasmin daca spui ca te ingrasi pentru ca slabesti f f greu cand te ingrasi de la anticonceptionale.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 1vitaminele in combinatie cu contraceptivul Marvelon au reactii?
- 9diane 35 - lamurire
- 2Care sunt sansele de a fi protejata?
- 5jeanine si ciclu foarte putin si maro
- 10Sunt insarcinata?
- 6Contraceptive si ingrasare
- 3pilula uitata... dupa-amiaza am luat doua
- 14efectul Mercilon
- 5anticonceptionale desorelle
- 0analize hormonale
- 2Prima zi de anticonceptionale
- 7Nerespectarea programului de anticonceptionale
- 0Logest pt prima data
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 10folosirea anticonceptionalelor
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 8Escapelle -ROG Raspuns URGENT
Mai multe informații despre: Hormonii Administrarea contraceptivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: