cheaguri si sangerare prelungita a menstruatiei-menorrhagia

18-05-2009
cramenec
Nu este medic/terapeut
cramenec
Buna ziua.
Sunt in a 10 zi de menstrutie cu multe cheaguri si lipsa de sange. Nu am luat niciodata medicamente si am o viata sexuala normala(casatorita, 27 ani). Incep sa ma simt slabita si am palpitatii de inima doar ca urc 5 trepte.
Locuiesc in SUA si doctorul mi-a zis ca am menorrhagia, dar nu mi-a dat nici un medicament sau sa mi faca vreun ecograf. Mi-a zis ca e posbil sa fiu insarcinata, dar mi-am facut un test si e negativ.
Sunt ingrijorata, prima data mi se intampla in viata mea, sunt sanatoasa, nu am avut operatii.
Daca poate cineva sa ma ajute sa mi spuna ce am de facut(daca pot sa iau medicamente, sau sa merg la alt doctor).
Astept raspuns,
Va multumesc
Carmen
2 comentarii
0
18-05-2009, ora 06:41
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ar trebui sa mergi la alt ginecolog.Cauzele menstrei prelungite pot fi: o sarcina nestiuta, utilizarea de contraceptive, un fibrom uterin, o infectie genitala, probleme cu tiroida, chisturile de ovar etc.. Sunt necesare in primul rand o ecografie pelvina , chiuretaj bioptic, un Papanicolau, analize sanguine [ beta- HCG, estrogenii, prolactina, TSH, HLG ]. Vezi daca poti sa vezi azi un ginecolog, daca nu, mai dupa -amiaza sa-mi scrii.Numai bine!
0
18-05-2009, ora 07:05
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
Menoragia >>crestere a abundentei si a duratei scurgerilor menstruale. Menoragia constituie de cele mai multe ori semnul unui fibrom uterin (fibrom submucos, endometrioza uterina) sau al unui dezechilibru hormonal. De asemenea, un sterilet poate sa se afle la originea unei menoragii. Tratamentul este cel al cauzei.

*cum pe acest site mai rar raspunde un specialist incearca pe ----------* au sectiune de consultatii online( in prima pagina a site-ului este optiunea "consulta medicul")inregistreaza-te, foloseste manechinul localizand zona organelor genitale si raspunde intrebarilor special concepute din lista.

*cauta un alt medic si cere-i explorari mai amanuntite pentru a depista cauza menoragiei si pentru a-ti prescrie un tratament in raport cu cauza gasita

Numai bine !

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul