Cistita interstitiala - detalii despre aceasta afectiune cronica a vezicii | Forumul Medical ROmedic

Cistita interstitiala - detalii despre aceasta afectiune cronica a vezicii

20-02-2013
radu.mihai
Nu este medic/terapeut
radu.mihai
Buna ziua.
Numele meu este Mihai si dupa 1 an de suferinta, dureri, usturimi (nu la urinare ci usturimi continue in vezica), fara nicio infectie, culturi sterile- am reusit tot singur sa imi gasesc diagnosticul- cistita interstitiala.
Acest diagnostic a fost confirmat ieri de urologul meu, in urma unei cistoscopii tare dureroase. Ce vreau sa va spun- este ca aceasta boala este tare greu de diagnosticat, iar mare parte din urologii romani HABAR NU AU cu ce se mananca, ce reprezinta si cata suferinta cauzeaza ea.

Am incercat, de-a lungul timpului de a antibiotice puternice in serii de cate 2 luni, la antitinflamatoare(care aproape mi-au distrus organismul). Dupa 8 luni, am inceput sa caut, sa nu mai ma limitez la Romania, am vazut 6 urologi toti scuzati-ma (extrem de prost pregatiti, habar nu aveau ce e aia, ma diagnosticau cu prostatita, cand eu aveam cistita cronica ). Am inceput sa intru pe forumurile straine, si am aflat mult mai multe despre cistita INTERSTITIALA.
Am inceput in prima faza sa adopt o dieta non-acida asta insemnand
-fara rosii, citrice, orice produs ce contine vitamina C
-fara cafea, alcool, ciocolata
-fara potasiu

Dupa ce am aplicat aceasta dieta simptomele s-au ameliorat, insa o durere de spate de creasta iliaca (dreapta jos-langa coloana la acel os ) mi-a invadat viata. Este un cosmar si acum! Am incercat si Elmiron- care este un pentosan polisulfat ce se crede ca luat in muult timp reface stratul vezical. A costat o avere si degeaba. Efectele adverse au fost multe (caderea parului, sangerari ) iar beneficiile zero-80% din pacienti nu se amelioreaza, si oricum trebuie luat cate 6 luni minim.- deci NU RECOMAND

Am incercat o gramada de suplimente nutritive din romania si niste picaturi homeopatice din Italia- care se numesc Akutur- acestea ma ajuta intr-adevar numai cand ma apuca o criza de durere acolo.

Acum- sincer va spun, nu stiu incotro. Urmatoarea si singura speranta ar fi legate de instilatii in vezica cu Cystistat-un hialuronat de sodiu timp de cateva luni- care costa 6 milioane/ 1 doza numai!! De asemenea am auzit de un supliment american numit Cystoprotek.
Am mare nevoie de raspusuri din partea persoanelor care sufera de aceasta boala. Ma gandsc serios sa deschid un site numai despre aceasta boala, unde lumea sa se ajute si sfatuiasca, nu suntem singuri, postati aici experienta voastra si idei, daca v-ati vindecat sau daca va luptati
110 comentarii 12 3 4 ÃŽnainte ›
0
23-02-2013, ora 11:45
liastoian
Nu este medic/terapeut
liastoian
buna, Mihai!
tot ce ai decris tu imi pare cunoscut si probat.Ma chinui cu aceasta boala de 4 ani.Am facut instilatii si acum am ajuns la fibrase. Incerc sa fac fata acestei boli dar este foarte greu.Poate incercam sa mai comunicam.
0
12-03-2013, ora 15:15
radu.mihai
Nu este medic/terapeut
radu.mihai
da, sigur. uite chiar zilele astea am vazut si o emisiune despre CI. pe 20 ma duc la Bucuresti pentru a incerca niste instilatii. tu ce anume ai incercat?
0
12-03-2013, ora 19:46
liastoian
Nu este medic/terapeut
liastoian
am incercat chiar cystistat-ul deespre care vorbesti, apoi am trecut pe o alta substanta.Sa inteleg ca nu esti din Bucuresti?
1
19-04-2013, ora 14:53
radu.mihai
Nu este medic/terapeut
radu.mihai
Nu sunt din Bucuresti. te-a ajutat acest Cystistat? as vrea sa te contactez in privat. ai o adresa de facebook? scrie mi un mesaj privat. multa sanatate
1
25-08-2013, ora 12:18
davida andreea
Nu este medic/terapeut
davida andreea
pentru cei care sufera de cistita interstitiala dr matia brizman din california a suferit de ic cautati informatii despre ea si veti afla multe despre boala studiati si site healing naturally by bee wilder bee veti intelege multe despre boala.eu sunt o fata care sufera de 7 ani de ic si stiu ce inseamna.dr brizman este cea mai buna dar e scump pt mine
0
27-12-2013, ora 22:51
sofy80
Nu este medic/terapeut
sofy80
Mihai, cine ti a pus diagnosticul, ce urolog, ziceai ca in urma cistoscopiei, ti a facut si biopsie?
0
07-01-2014, ora 20:57
alinapetrea
Nu este medic/terapeut
alinapetrea
Hello dragii mei,
Si eu sufar de IC din 2009 si diagnosticata in 2012 dupa lupte seculare cu medicii slab pregatiti din Romania.Am trecut prin foarte multe si nu cred ca este nevoie sa va povestesc avand ca stiti ce inseamna acest diagnostic.
Insa incet incet ajung la capatul puterii si sunt idignata ca sistemul medical din Romania nu este pregatit pentru un astfel de diagnostic.
Eu merg frecvent la Spitalul Fundeni pentru urmarire, am luat 4 luni un inlocuitor al Elmiron-ului si snicer mie mi-a fost foarte bine dupa el, am luat Cytoprotect dar nu a fost asa bun (cica este un fel de vitamina a vezicii care nu ajuta nici macar la ameliorarea simtomelor), am facut citoscopie si hidroextensie, am facut recuperare medicala pentru intarirea muschilor vezicii, in situatii de criza iau lyrica sau amitriptilina si uneori folosesc spray cu lidocaina pentru stomparea usturimilor, dar degeaba. IC a reaparut.
Voi ce ati mai facut, ce tratament ati urmat?
Cum v-ati simtit dupa instilatii?

Ma puteti ajuta va rog cu cateva sfaturi?
Multumesc,

Alina
0
10-01-2014, ora 22:36
sofy80
Nu este medic/terapeut
sofy80
alinapetrea spune mi te rog cum ti a fost diagnosticata boala. eu probabil am CI. zi mi te rog cum a debutat? zi mi te rog ce simtome ai ? de ex te doare la contact ? si inainte sa se instaleze CI ai facut frecvente infectii urinare, in care urocultura arata clar ca era o contaminare cu o bacterie? astept sa imi raspunzi, pana atunci eu te sfatuiesc sa studiezi putin problema dpdv al intolerantei la gluten, cauta pe net, exista se pare o legatura intre ele, si inca un sfat cauta pe situl ligiei pop care este raw vegana, o sa vezi ce e asta, in caz ca nu ai auzit si o sa inveti multe lucruri. mai vb
0
20-02-2014, ora 17:17
marialuca
Nu este medic/terapeut
marialuca
Dragi suferinzi de aceasta boala, si eu sant una dintre ele, am depistat boala in urma ex.de cistoscopie, fara sa fi avut in prealabil infectii urinare.La mine au inceput problemele in urma op.de histerectomie totala.Am banuit medicul care a efectuat op.ca nu a fost un specialist.Au urmat drumuri costisitoare la Fundeni.Am inceput cu instilatii (DMSO-DIMETIL SULFOXID.saptamanl-6 si lunar 4, in paralel luam CYSTOPROTEKapoi am fost inclusa intr-un studiu unde luam iarasi niste pastilute (3dim+3seara), nu stiu denumire pt.ca este vb.despre un studiu.Deci am fost subiect de studiu.Dupa care m-am simtit bine.De sarbatori am facut o infectie urinara si aceasta a pus capac bolii mele, medicul care m-a tratat a fost si el f. suparat mi-a spus ca am ajuns de unde incepusem cu boala.Dar eu spun acum ca sant mult mai rau.Asa ca feriti-va de infectii urinare dar nu stiu cum, ca si eu am avut grija dar a fost sa se intample. Acum iau iarasi CystoProtek.Eu m-am simtit binisor de la acesta.Imi pare rau sa aud ca si barbatii au aceasta boala.Pt.ei este mai complicat sa faca instilatii.Am auzit ca si homeopatele aduc o oarecare ameliorare dar e nevoie de un bun Homeopat.In speranta ca D-zeu o sa ne trimita si noua alinarea va urez multa sanatate.
0
10-03-2014, ora 18:48
raluca34
Nu este medic/terapeut
raluca34
Buna,
Eu sunt noua pe-aici, sufar si eu de minunata cistita interstitiala, am facut un tratament experimental 4 luni, dar fara prea mari rezultate.
In timpul tratamentului mi-am comandat Argila algo si Reshi Max. pentru o perioada a fost in regula dar acum tratamentul s-a terminat, iar crizele au revenit.
Am gasit un articol in formula AS o sa-l postez si eu zic sa-l incercam!

http://www.formula-as.ro/2010/910/cititorii-raspund-49/sufar-de-o-cistita-rebela-la-antibiotice-12230

Cistitele rebele sunt, de fapt, cistite repetate, netratate corect si care au ingrosat peretii vezicii urinare, motiv pentru care urinatul foarte des devine teribil de stanjenitor. Antibioticele si medicamentele de sinteza nu vor ajuta deloc - ba, dimpotriva, sunt chiar iritante si ii fac mai rau. Cel mai bun si sigur remediu este sa se curete peretii vezicii urinare. Dureaza ceva mai mult, dar duce la vindecare. Procedati in felul urmator: A. Zilnic, beti cel putin 3-4 cani de ceai de pufulita cu flori mici. Se prepara zilnic 1 litru. Procedati asa: in apa clocotita, puneti 4-6 linguri de planta. Stingeti focul, lasati 10-15 minute. Strecurati si beti fara zahar. Se consuma pe parcursul zilei pana seara. B. Zilnic, pana la vindecare, faceti bai de sezut cu coada-calului. Cu o seara inainte de tratament, intr-o oala de circa 10 l, puneti un manunchi de coada-calului (daca este din piata) sau o cutie de ceai de coada-calului (daca o cumparati la Plafar). Turnati apa rece, cam 3/4 din oala, si lasati pana a doua zi seara, cand fierbeti continutul in clocot. Cu atentie, sa nu va ardeti, puneti fiertura (fara plante) in cada de baie - sau o cada de plastic. Mai adaugati apa rece, ca sa nu va opariti. Va asezati in cada, in sezut (sa fie apa calda bine) si va acoperiti bine, pana aproape de mijloc. Cand simtiti ca apa s-a racit, va stergeti, puneti pijamaua si sosete in picioare si, direct in pat! Nu va mai dati jos din pat. Doar daca aveti nevoie la WC, noaptea. Plantele de coada-calului care au fost folosite le acoperiti iar cu apa rece. A doua zi, seara, le fierbeti din nou si faceti o noua baie de sezut. Deci - din cutia de ceai (sau manunchiul de plante de la piata) faceti doua bai de sezut. Oricat vi se pare de sacaitor acest procedeu, este singura dvs. sansa. Ca sa va asigurati ca vezica urinara este in suferinta, ar fi bine sa faceti o ecografie, sa se vada peretii ei. Cu aceasta ocazie, se vor vedea si celelalte organe. Repetati ecografia, la sfarsit, cand cistita nu va va mai deranja, ca sa vedeti supletea peretilor vezicii urinare. Ceaiul si baia de sezut le faceti zilnic fara intrerupere. Faceti asa si veti vedea ca, treptat-treptat, va veti simti din ce in ce mai bine. Niciodata sa nu va udati la picioare si niciodata sa nu va fie frig la picioare. Cand este frig, umblati cu pantaloni. Va doresc rabdare, sa respectati aceste proceduri. Cu siguranta veti avea succes. Sanatate si sa aveti grija de dvs.
0
10-03-2014, ora 20:39
raluca34
Nu este medic/terapeut
raluca34
https://www.ic-network.com/is-it-time-to-consider-medical-marijuana-for-bladder-pelvic-pain/
0
30-09-2014, ora 19:23
ioanm94
Nu este medic/terapeut
ioanm94
Buna seara! Doamna maria luca, din cate am citit dumneavoastra ati fost inclusa intr-un studiu.Va rog puteti sa imi oferiti cateva date de contact ale fundatiei/echipei care a facut acest studiu?As fi foarte recunoscator.Multa sanatate!
1
04-11-2014, ora 12:14
marialuca
Nu este medic/terapeut
marialuca
D-le ioanm94, eu am mers la Fundeni, am facut instilatii, tratamente, investigatii, legat de aceasta problema.Medicul se numeste Dr. Stoica Robert, este un om deosebit aplecat mult asupra acestei boli.Dansul ne stie suferintele.Sta de vorba mult cu pacientul, ore in sir si ne explica boala. Ne-a introdus in acest program de studiu, a durat o jumatate de an.Va recomand sa mergeti direct la dansul, la sectia Urologie a Spitalului Clinic Fundeni Buc.(luati cu dvs.si o trimitere de la medicul de fam, ad.de la casa de sanatate, buletin).Rugati sa va faca toate investigatiile.Va urez multa sanatate.Si daca mai doriti alte detalii cu drag va raspund.
0
05-12-2014, ora 20:51
MSimonaS
Nu este medic/terapeut
MSimonaS
Buna seara.
Si eu sufar de SVD/CI/vezica hiperactiva. Am facut si acea cistoscopie foarte dureroasa si intr-un final mi s-a recomandat instilatii cu Lidocaina1%, Hemisuccinat de hidrocortizon, Heparina 25000u. Pe perioada tratamentului eram ca noua, nici nu as fi zis ca am suferit candva de acele dureri si usturimi ingrozitoare. Dupa incetarea instilatiilor o perioada a fost bine dupa care am revenit la aproximativ aceleasi simptome.
Am incercat vreo 6 luni si ceva medicamente care se gasesc prin America si degeaba, bani aruncati.
Momentan fac cure de cate 6 luni cu Superforte supozin (supozitoare pe baza de propolis). Sunt la a 3-a cura si sunt pe linia de plutire si vreau eu sa cred ca pe calea cea buna. Oricum fata de acum 3 ani sunt mai bine. Este adevarat ca am zile mai bune si zile mai rele dar Superforte supozin ma ajuta sa duc o viata cat de cat normala.
Deci recomand (din experienta proprie) pentru cei ce sufera de aceasta boala care practic te scoate din uz, Superforte supozin. Este un produs naturist fara efecte adverse, decat la cei ce sunt alergici la propolis.
Multa sanatate tuturor.
0
18-01-2016, ora 22:08
croitoruverona
Nu este medic/terapeut
croitoruverona
Buna, am si eu aceeasi problema de un an de zile...in acest moment merg si eu la Dr Robert Stoica de la Fundeni si aceasta mi-a spus ca am CI. Ultimul tratament a fost cu Amitriptilina si Quercetin. In perioada taratamentului m-am simtit mai bine, dar de o saptamana nu mai iau si am inceput sa am crize de durere. Urmeaza sa merg in aceasta saptamana la medic. Am facut foarte multe analize la urina, dar nu imi apar bacterii. Atunci cand am dureri foarte mari iau Ketonal, dar incerc cat pot de mult sa nu iau. Puteti sa imi recomandati ceva pe baza de plante ca sa-mi calmeze aceste usturimi groaznice.
0
11-02-2016, ora 11:56
madalinaroxanabitica
Nu este medic/terapeut
madalinaroxanabitica
buna croitoruverona ce tratament ti-a DAT doctorul, pentru si eu am chinui cu baola asta si tot la doctor STOICA sunt.MERCI
0
18-12-2016, ora 20:08
Giorgiana M
Nu este medic/terapeut
Giorgiana M
Buna seara! Si ei sufar de cistita interstitiala de 10 ani. Acum doua sapt l-am cunoacut pe domnul doctor Stoica si pot spune ca este primul medic pe care ip intalnesc care stie o multime de lucruri despre aceasta afectiune. Am o rugaminte la cei care il cunoac pe domnul doctor. Am pierdut cartea dumnealui de vizita si trebuia sa ii scriu pana acum. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu adresa de mail a domnului stoica.
0
01-02-2017, ora 01:28
Sandra46
Nu este medic/terapeut
Sandra46
Buna.Si eu sufar de CI si ma intereseaza daca stie cineva un urolog bun in Timisoara ce stie despre aceasta boala.
0
07-07-2018, ora 22:25
Iulia cristina C
Nu este medic/terapeut
Iulia cristina C
Buna. Si eu sufar de aceasta boala. Am 20 de ani si o am de ani buni. Am facut un tratament ce m a ajutat putin acum un an dar simtomele mi au revenit dupa o perioada De cand am ramas insarcinata mersul la baie s a agravat si nu stiu cum sa mai fac fata bolii. Mereu a fost o problema pentru mine iar lipsa somnului pe timpul noptii mi a dat dureri de cap destul de mari. Nu am gasit prea multe lucruri pe internet despre aceasta boala si as vrea sa stiu mai multe si ce pot face sa scap de ea, daca stie cineva un site bun unde ma pot documenta, mi ar fi de foarte mare ajutor.
0
03-09-2018, ora 00:26
Alexia 08
Nu este medic/terapeut
Alexia 08
Din pacate si eu ma confrunt cu urinari si usturimi permanente.Am fost diagnosticata cu cistita interstitiala. Am urmat tot felul de tratamente, inclusiv instilatii cu heparina si acid hialuronic, amitriptilina, etc, dar totul a fost in zadar. Dimpotriva, boala a recidivat in timpul tratamentului. Am aceasta suferinta de peste 10 ani. Rog pe cei care au trecut prin situatie similara sa ma ajute cu sfaturi. Nu imi mai pot desfasura activitatea zilnica, am disconfort in fiecare minut, simt ca sunt in prag de depresie. Am fost din medic in medic, inclusiv in strainatate, am cheltuit o gramada de bani degeaba.
Multi medici nu sunt specializati in aceasta boala, desi nu recunosc si asa am ajuns sa fac tot felul de tratamente, care mi-au agravat starea.
Rog pe Mihai.Radu sa imi raspunda daca cumva a rezolvat problema si pe toti care ati trecut prin aceasta cumplita boala.
Din ce am citit nu exista tratament pentru cistita interstitiala, poate cel mult o ameliorare, dar vreau sa cred ca cineva a pus capat acestei suferinte si ma poate ajuta.
0
17-09-2018, ora 10:57
utilizato
Nu este medic/terapeut
utilizato
Buna ziua. Am folosit solutia injectabila Cystistat si doar asa am reusit sa scap de probleme care au durat ani de zile cu alte medicamente. Am cumparat mai multe cutii si tratamentul a durat mai putin, am ramas cu 5 cutii. Daca are cineva nevoie le pot da la un pret minor.
0
18-09-2018, ora 10:34
MSimonaS
Nu este medic/terapeut
MSimonaS
Imi pare rau sa aud ca atat de multe persoane sufera de aceasta boala autoimuna. Si eu am crezut ca sufar de aceasta boala dar in urma unei cistoscopii nu s-a confirmat diagnosticul. Cert este ca am ramas la un diagnostic incert desi am examinat tot ce se putea examina pe partea inferioara a abdomenului. Am facut chiar si instilatii si am luat si Cystoprotekt. Dupa instilatii m-am simtit mai bine o perioada apoi am luat-o de la capat. Despre Cystoprotekt nu as putea spune ca face minuni. E un supliment alimentar si atat.
Eu am mai incercat, de la mine putere, in urma informarii, evident de pe net, supozitoarele si ovulele ''Superforte supozin''. Este o crema solida ce contine propolis, miere, argila, laptisor etc. Este singurul produs care m-a tinut pe linia de plutire ani de zile. neavand practic un diagnostic cert, doar dureri vesnice si usturimi, Tratamentul l-am facut vreo 2 ani. Acum le folosesc mai rar atunci cand reapar durerile de vezica si usturimile.
Eu totusi le-as recomada pentru cei ce nu sunt alergi la produsele apicole si pentru cei ce sunt dispusi sa incerce, caci pana la urma incercarea moarte nu are.poate cine stie va mai amelioreaza simptomele.
Oricum de aceasta boala nu se scapa, dupa cate am inteles, si trebuie sa ne educam cumva sa traim cu ea. Practic propriul nostru organism lucreaza impotriva noastra, cam asa s-ar traduce aceste boli autoimune.Multa sanatate tuturor!
0
03-10-2018, ora 19:16
Elena.xyz
Nu este medic/terapeut
Elena.xyz
Buna ziua, simptomele acestea le prezint si eu de mai bine de un an. Am avut vara trecuta E-coli care a trecut prin doua cure consecutive de Ciprofloxacina. La scurt timp au reaparut simptomele dar la analiza urinei nu mai este prezenta nicio infectie.

Am mers la ginecologie in ianuarie 2018, toate analizele curate insa mi s-a prescris Cervucid, iar la urmatorul control din februarie Gynophilus. Am observat o usoara ameliorare doar cateva zile dupa terminarea tratamentului.

In vara am mers la nefrologie. Toate analizele curate, am cerut o ecografie dar dna doctora mi a facut doar in partea superioara (rinichi), la care mi s-a spus ca totul este in regula si am fost redirectionata din nou catre ginecologie.

August 2018. Am mers la alt medic ginecolog. Din nou, analize curate dar totusi mi-a prescris Tantum Rosa + Flugenil. Dupa tratament am revenit in septembrie pentru o ecografie intravaginala la acelasi medic la care mi s-a spus ca prezint multi-chistulete pentru care mi s-au prescris anti-conceptionale Logest, dar simptomele mele nu au nicio legatura cu acest diagnostic.

Sunt disperata, nu stiu catre ce sectie sa merg, simt ca medicii nostri sunt slab pregatiti si indolenti, vor doar sa-si ia banii pe consult si atat. Poti sa mori la poarta clinicii. Am cheltuit f mult pe analize, consult, interpretari si disconfortul meu mai tare s-a agravat, atat in timpul actului sexual cat si cel de presiune pe vezica permanent.

M-am saturat sa o iau de fiecare data de la 0 si sa-mi incerc norocul ca poate poate isi da medicul interesul sa imi faca toate analizele necesare pentru stabilirea unui diagnostic corect.Unde sa merg? Ce analiza imi recomandati sa fac?

Precizez ca locuiesc atat in Bucuresti cat si in Ploiesti. Multa sanatate tuturor!
0
07-10-2018, ora 09:14
biancamarina
Nu este medic/terapeut
biancamarina
Buna, Elena! Eu am 19 ani, iar de la 4 ani si jumatate ma confrunt cu aceeasi problema. A inceput cu un E-coli care a disparut dupa tratament, iar simptomele erau din ce in ce mai avansate, apoi am incercat toti doctorii ginecologi si nefrologi, insa am realizat intr-un final ca aceasta problema tine strict de urolog. Am luat numeroase antibiotice, plus tratamente de la homeopat, etc, insa singurul tratament care m-a ajutat vreodata consta in instilatii. Eu le fac la dr. Manu Marin din Bucuresti, este urolog-neurolog la clinica EvoMed si ti-l recomand cu drag. Nu pot spune ca mi-a trecut pt ca nu exista tratament permanent pt aceasta problema oricat am incerca sa ne pacalim, dar iti pot marturisi ca pana sa beneficiez de acest tratament viata mea a fost un calvar. Mult succes!
0
17-01-2019, ora 19:44
andreea minea
Nu este medic/terapeut
andreea minea
Buna seara! Si eu sufar de această boală de aproximativ 6 ani de zile.. 6 ani in care viata mea s-a schimbat radical.. Sincer mi-am pierdut speranta ca la un moment dat o sa ajung sa ma vindec, dar încă sper într-un tratament pentru ameliorarea simptomelor. Va rog, în caz că v-a ajutat ceva, dati-mi de veste! Multumesc!
1
17-01-2019, ora 20:07
Elena.xyz
Nu este medic/terapeut
Elena.xyz
Buna, eu am fost la domnul doctor Dinu Marius la Uromedica in Bucuresti, mi a recomandat Uro Care timp de 8 luni. Iau de 1 luna si pot spune ca sunt 90% bine. M a asigurat ca nu creste glicemia si nu are alte efecte asupra organismui. In cazul in care nu mai da rezultate, mi-a prescris ca alternatica Uractiv Control, re asemenea pe baza de plante ca si Uro Care. Multa sanatate! Fara alcool, cafea si dulciuri in exces, irita vezica!
0
22-01-2019, ora 22:24
andreea minea
Nu este medic/terapeut
andreea minea
Multumesc, de astăzi încep tratamentul cu Uro Care! Sper din suflet sa functioneze si la mine! Se iau 2 capsule asa cum scrie pe prospect? Multumesc si multa sanatate tuturor!
0
22-01-2019, ora 23:04
Elena.xyz
Nu este medic/terapeut
Elena.xyz
Da. 2 iau si eu, cu jum de ora inainte de masa si dupa inghitirea pastilei sa incercati sa stati macar jum de ora pana mergeti la baie si sa evitati sa mai beti apa, astfel incat solutia din pastile sa fie cat mai concentrata in vezica. Spor si rabdare!
0
23-01-2019, ora 08:47
MSimonaS
Nu este medic/terapeut
MSimonaS
Buna ziua. Si eu am fost suspecta de cistita interstitiala...dar nu s-a confirmat..au ramas pe vezica neurogena in final ca si diagnostic. Cystoprotectul de care vorbea domnul Mihai e asa un fel de a spune, pur si simplu un supliment alimentar.nu rezolva problema.iar instilatiile rezolva problema numai atunci cand le faci, eventual si o perioada de timp dupa, din punctul meu de vedere. Si eu am facut instilatii, este adevarat ca nu cu cististat sau cum ii zice ci cu un produs romanesc, a fost bine pe perioada instilatiilor dar apoi au revenit durerile.la un moment dat am citit despre un produs romanesc, supozitoare Superforte supozin, produse naturiste,.tratamentul este a la log dar eu cumva am supravietuit cu elel.merita incercate de cei ce au aceasta problema si alte probleme in zona respectiva.sanatate tututror
0
24-01-2019, ora 15:02
andreea minea
Nu este medic/terapeut
andreea minea
Ma bucur ca nu vi s-a confirmat diagnosticul de cistita interstitiala, cred ca la cea neurogena se mai poate face ceva.. Am auzit si eu de aceste supozitoare, o sa le incerc la un moment dat, as incerca orice.. Acum urmez tratamentul cu Uro Care, sper sa ma ajute! Sănătate tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns
110 comentarii 12 3 4 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antibioticele are putea fi soluÈ›ia pentru ameliorarea durerilor cronice ale vezicii urinare (Studiu)
  • Dacă ai cistită îți poÈ›i infecta partenerul sexual?
  • Tratarea cistitei - medicamente, remedii, sfaturi utile
  • Cistita în timpul sarcinii
  •