Criminalii din industia alimentara - inlocuitorii de zahar.
Industria de îndulcitori artificiali a apărat siguranța sucraloză (Splenda), afirmând că aceasta trece rapid prin corpul dumneavoastră fără a fi defalcată și, prin urmare, nu are efecte biologice
Cercetările arată că corpul dumneavoastră într-adevăr metabolizează sucraloza și că se acumulează în celulele grase. De asemenea, au fost identificați doi metaboliți noi. Deoarece aceste constatări nu au făcut parte din procesul decizional inițial de reglementare pentru sucraloză, cercetătorii solicită o revizuire a statutului său de siguranță și de reglementare
Sucraloza determină modificări clare ale ficatului la șobolanii tratați, sugerând efecte toxice. Potrivit cercetătorilor, sucraloza trebuie utilizată cu prudență pentru a evita afectarea ficatului
Studiile anterioare au descoperit că sucraloza reduce bacteriile intestinului cu 50%, crește nivelul pH-ului intestinal și provoacă distorsiuni biochimice. Acest lucru a fost confirmat din nou în 2018, când toți îndulcitorii artificiali aprobați în prezent au descoperit că dăunează ADN-ului și interferează cu activitatea normală și sănătoasă a bacteriilor intestinale.
Consumarea îndulcitorilor artificiali, cum ar fi sucraloza, aspartamul, zaharina, neotamul, advantamul și / sau acesulfamul potasiu-k pot afecta reglarea apetitului dumneavoastră și determina creșterea în greutate.
Sucraloza (comercializată sub numele de mărci Splenda, Splenda Zero, Zero-Cal, Sukrana, Apriva, SucraPlus, Candys, Cukren și Nevella, pentru a numi câteva) a fost aprobată de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) îndulcitor și pentru utilizarea în produse cum ar fi produse de panificație, băuturi nealcoolice, gumă de mestecat, deserturi lactate congelate, sucuri de fructe și gelatine.
În Uniunea Europeană, sucraloza este cunoscută sub codul aditiv E955. Totuși, acest îndulcitor artificial, cum ar fi aspartamul înaintea acestuia, a fost aprobat pe baza unor dovezi extrem de limitate privind siguranța, iar studiile publicate în anii de când a fost adus pe piață confirmă suspiciuni precoce, arătând că nu este totuși o substanță inertă; că se acumulează în grăsimea corporală, vă întrerupe microbiomul intestinal și cauzează dereglarea metabolică și problemele metabolice.
Concluzia este sa consumati mancare reala nu chimicale.
Stati departe de tot ce este procesat daca vreti sa fiti sanatosi!
Cercetările arată că corpul dumneavoastră într-adevăr metabolizează sucraloza și că se acumulează în celulele grase. De asemenea, au fost identificați doi metaboliți noi. Deoarece aceste constatări nu au făcut parte din procesul decizional inițial de reglementare pentru sucraloză, cercetătorii solicită o revizuire a statutului său de siguranță și de reglementare
Sucraloza determină modificări clare ale ficatului la șobolanii tratați, sugerând efecte toxice. Potrivit cercetătorilor, sucraloza trebuie utilizată cu prudență pentru a evita afectarea ficatului
Studiile anterioare au descoperit că sucraloza reduce bacteriile intestinului cu 50%, crește nivelul pH-ului intestinal și provoacă distorsiuni biochimice. Acest lucru a fost confirmat din nou în 2018, când toți îndulcitorii artificiali aprobați în prezent au descoperit că dăunează ADN-ului și interferează cu activitatea normală și sănătoasă a bacteriilor intestinale.
Consumarea îndulcitorilor artificiali, cum ar fi sucraloza, aspartamul, zaharina, neotamul, advantamul și / sau acesulfamul potasiu-k pot afecta reglarea apetitului dumneavoastră și determina creșterea în greutate.
Sucraloza (comercializată sub numele de mărci Splenda, Splenda Zero, Zero-Cal, Sukrana, Apriva, SucraPlus, Candys, Cukren și Nevella, pentru a numi câteva) a fost aprobată de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) îndulcitor și pentru utilizarea în produse cum ar fi produse de panificație, băuturi nealcoolice, gumă de mestecat, deserturi lactate congelate, sucuri de fructe și gelatine.
În Uniunea Europeană, sucraloza este cunoscută sub codul aditiv E955. Totuși, acest îndulcitor artificial, cum ar fi aspartamul înaintea acestuia, a fost aprobat pe baza unor dovezi extrem de limitate privind siguranța, iar studiile publicate în anii de când a fost adus pe piață confirmă suspiciuni precoce, arătând că nu este totuși o substanță inertă; că se acumulează în grăsimea corporală, vă întrerupe microbiomul intestinal și cauzează dereglarea metabolică și problemele metabolice.
Concluzia este sa consumati mancare reala nu chimicale.
Stati departe de tot ce este procesat daca vreti sa fiti sanatosi!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ajutati-ma va rog: dureri intestinale in special dupa mese
- 3Mai este cineva in aceasta situație? dureri abdominale, deasupra ombilicului
- 1Intoleranță la gluten?
- 2Fragment Scobitoare inghitit
- 1Probleme Pancreas?
- 4Firicel de sange pe hartie
- 5Reflux dimineata
- 2Posibil hemoroizi?
- 2Diagnostic colon iritabil
- 2Gastrita eritematoasa si o durere ciudata la nivelul gatului