Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!

12-09-2011
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
După ce am folosit toate tratamentele posibile din România, de la mixturi antiacneice prescrise de dermatologi până la Skinoren, Isotrexin, Retin-A, Eritroacnol, Brevoxyl, Zynerit, Roc Purif Ac, Granex şi Proactiv Solution, fără pic de succes, între începutul anului 2004 şi luna mai a anului 2007, pentru a-mi trata acneea vulgară - un tip de acnee apărută pe fondul unui ten incredibil de gras (aveam tenul atât de gres, încât păream uns pe faţă cu ulei), care se manifesta prin leziuni inflamatorii piogene, care aveau puroi, şi care îşi făceau apariţia unele peste altele, încât nu le mai puteam nici număra, am crezut că voi înnebuni.
Am trecut prin nişte chinuri groaznice şi, la un moment dat, disperat fiind, am decis să încep o cură cu Roaccutane, doar că, în ziua în care am vrut să-l cumpăr am aflat că unul dintre vecinii mei, care lua acest medicament antiacneic de o lună de zile, a ajuns internat la Spitalul de Psihiatrie, diagnosticat fiind cu psihoză, deşi el niciodată nu a avut probleme psihice. M-am răzgândit, nu l-am mai luat, pentru că psihoza lui a fost o reacţie adversă a Roaccutanului.
Am mai aşteptat ceva timp, în speranţa că Proactiv Solution mă va ajuta, dar în luna aprilie a anului 2007 acneea s-a agravat rău. Atunci mi-am dat seama că singura soluţie poate să-mi fie dată de Dumnezeu, fapt pentru care, deşi nu o să vă vină să credeţi ce-am făcut, mi-am turnat pe faţă tot mirul sfinţit pe care-l aveam în casă şi am început să mă rog la Dumnezeu. Eram sigur că El îmi va oferi o şansă, ceva. NU mă mai suportam!
Rugăciunea a fost ceva de genul acesta: "Doamne, nu ştiu ce să mai fac, ajută-mă, Te implor". După ce m-am rugat am simţit că trebuie să intru pe internet, să caut ceva, nu ştiu. Am început să caut, dar nu ştiam ce să caut. Am făcut un research pe internet timp de 6 ore, şi în momentul în care am fost pe punctul de a renunţa, slavă Domnului, l-am descoperit pe domnul dermatolog Alex Khadavi, împreună cu sistemul profesional antiacneic Clearogen - sistem conceput de acest dermatolog. Instantaneu am avut sentimentul că am găsit ce am căutat timp de mai mult de 3 ani de zile.
Am vrut să-mi comand Clearogenul, dar nu am putut, pentru că pe site-ul oficial al sistemului România nu era inclusă în lista de ţări către care se puteau face livrări, fapt pentru care am fost abligat să-l contactez personal pe dnul Khadavi. Zis şi făcut! L-am contactat prin intermediul e-mail-ului, pentru că nu m-am putut deplasa în Los Angeles. Mi-a răspuns la e-mail în câteva zile, m-a consultat prin intermediul unor poze şi mi-a promis că-mi va oferi şansa să comand sistemul prin intermediul unui formular. Mi-a expediat formularul prin e-mail!
Mi-am făcut card bancar, l-am alimentat, am completat formularul şi i-am expediat comanda doamnei April şi domnului Alan, secretarii dermatologului Alex Khadavi.
Comanda mi-a fost aprobată, iar produsele mi-au fost expediate în luna mai, dar am avut o problemă care m-a făcut să intru în panică.
FedEx, firma de transport, a livrat coletul în Israel, din cauza unei erori de inscripţie a adresei. Eu mi-am dat seama pentru că am supervizat transportul on-line (prin tracking). Când am observat că pachetul meu a ajuns în Israel, am contactat-o pe secretara dermatologului, April. Ea a redirecţionat coletul către România :) Ufff, aventuri pe mapamond. Când dermatologul a fost informat cu privire la acest incident, mi-a scris o scrisoare în care m-a informat că mi-a returnat cei 30 de dolari aferenţi taxei de transport, pentru scuzarea neonorării la timp a termenului de distribuţie. Când am primit scrisoarea şi când mi-am verificat cardul bancar, am rămas impresionat de corectitudinea dânsului.
Am primit într-un final mult aşteptatul colet, cu multe emoţii. Am început să folosesc Clearogenul şi în numai câteva zile am observat primele ameliorări considerabile. După 3 luni de zile acneea mea vulgară s-a vindecat în proporţie de 90%, iar după încă o lună m-am vindecat complet şi am devenit de nerecunoscut.
Ţin minte că am început să folosesc Clearogenul după terminarea anului 2 de facultate, pe timpul vacanţei de vară. Când am început facultatea, în anul 3, nu m-a recunoscut niciun coleg, fapt pentru care am fost acuzat că mi-am făcut operaţie estetică :) M-am prăpădit de râs. Le-am spus secretul din spatele vindecării mele, după care m-au crezut.
De frică să nu-mi recidiveze acneea am continuat să folosesc Clearogenul timp de încă 1 an de zile, iar pentru tratarea unor cicatrici superficiale am folosit timp de 3 luni de zile sistemul profesional de microdermabraziune cu cristale de corindon, MicrodermX, sistem pe care tot din SUA l-am importat.

Aşa mi-am tratat eu acneea, dar şi cele câteva cicatrici atrofice superficiale, pentru că Dumnezeu a înfăptuit minunea de care am avut nevoie.
Le sunt etern recunoscător lui Dumnezeu şi dnului Alex Khadavi!

_

Din fericire, începând cu anul 2010 Clearogen este disponibil şi în România, astfel că îl puteţi achiziţiona, deşi în ţara noastră este comercializat la preţ aproape dublu. Căutaţi-l pe google!
MicrodermX, însă, nu este disponibil în România :(
_

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥
83 comentarii 12 3 Înainte ›
0
12-09-2011, ora 13:25
Necunoscutul
Nu este medic/terapeut
Necunoscutul
Salut! Multumesc de informatie dar imi poti spune exact care din ele leai folosit?
- Agent de curatare sub forma de spuma
- Agent de eliminare a impuritatilor
- Lotiune impotriva acneei

Sau le-ai folosit pe toate 3 ?
9
12-09-2011, ora 14:16
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Necunoscutul, le-am folosit pe toate trei, pentru că gravitatea fostei mele acnee nu mi-a permis să fac rabat de unul dintre cele 3 produse.
Persoanele care au o acnee nu foarte gravă îşi permit luxul de a folosi doar al treilea produs din sistem, adică Acne Lotion (loţiunea împotriva acneei).
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Nick
0
22-09-2011, ora 20:25
wasky1946
Nu este medic/terapeut
wasky1946
Salut! Multumesc mult pentru postul atat de detaliat, am incercat de multa vreme sa aflu povestea ta, si stiu ca esti ocupat, asa ca multumesc din nou. Am o intrebare insa, suplimentele naturale cu colagen / acid hyaluronic recomandate de tine in alt post, le-ai folosit pana la urma? Daca nu, le-ai recomanda?
9
24-09-2011, ora 12:41
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună ziua şi bună să vă fie inima!
Stimate/Stimată drule/dle - dră/dnă Enduu, cu multă şi deosebită plăcere mi-am postat povestea pe Romedic. Nu trebuie să-mi mulţumiţi. Am postat-o cu deosebit de multă plăcere, necondiţionat.
DA, suplimentele cu colagen (colagen extras din piele de somon sălbatic, de la Provita Nutrition, Canada) şi acid hyaluronic HYA-300 (sintetizat din complex colagenic extras din creastă de cocoş, tot de la Provita Nutrition), sub formă de capsule, le-am luat după ce mi-am tratat acneea, în prima parte a intervalului de timp în care mi-am făcut acasă şedinţele de microdermabraziune cu cristale de corindon (MicrodermX), pentru a-mi maximaliza regenerarea pielii. Le-aş recomanda! Ţin minte că pentru o perioadă scurtă de timp am folosit şi colagen biologic din peşte, Colway Q 5-26, sub formă de gel, dar nu se mai găseşte în România, ci doar în Sua, Mexic şi unele ţări din UE.
Aveţi probleme cu tenul?
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
03-10-2011, ora 23:17
Kata37
Nu este medic/terapeut
Kata37
Buna!!
Iti multumesc ca ne-ai impartasit "secretul" tau!
Si eu am probleme cu acneea, chiar de foarte mica.
Sincera sa fiu, pana acum nu am auzit de produsele Clearogen, avand in vedere ca ei nu prea au reclama aici prin Romania.

As vrea sa te intreb, stii vreun produs pe care l-as putea folosi in locul lui MicrodermX si care ar putea avea rezultate?
Si inca ceva, ai auzit de produsele Mario Badescu?
Clearogen nu imi permit momentan, asa ca ma gandeam sa incerc produse Mario Badescu.
Multumesc mult, o zi buna!!
0
03-10-2011, ora 23:38
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Kata37

las-o moarta cu produsele pentru acnee si vezi ca de fapt marea majoritate a celor care au accnee au un exces de insulina si in consecinta factor IGF-1. Colateral mai sunt si alte mici detalii cu prajeli, flora intestinala denaturata, dieta plina de chimicale si alimente procesate etc.

Faptul ca schimbati evolutia fenomenului prin niste improvizatii, va expune la riscuri ulterioare pentru perioada de dupa 40-50 de ani: cancer de prostata sau de san, diabet tip 2 sunt cele mai frecvente.

Cauta pe net de ex:

Tratament dietetic pentru acnee
9
04-10-2011, ora 17:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Kata37, în locul MicrodermX-ului puteţi folosi sistemul RoC Renewex, aplicând cantităţi optime de cremă direct pe piele, cu aparatul din dotare sau fără, folosindu-vă numai mâinile.
(ATENŢIE! RoC Renewex poate fi folosit doar pe un ten fără probleme, pentru a şlefui epiderma cu scopul de a regenera pielea. RoC Renewex nu poate fi folosit pe un ten cu acnee activă, pentru că ingredientul său principal şlefuieşte şi leziunile acneice, astfel putând să le suprairite şi să le agraveze).
http://www.romedic.ro/micro-dermoabraziune-roc-renewex-0H34817
(RoC Renewex se comercializează frecvent în reţeaua de farmacii SensiBlu!).
_

Da, am auzit de produsele Mario Bădescu. Sunt celebre în toată lumea, pentru că sunt bunicele şi pentru că beneficiază de publicitate din partea unor staruri de la Hollywood. Dacă ar fi să le dau o notă, per ansamblu, de la 0 la 10, nota mea ar fi 7 (nota 7 este media aritmetică a notelor principalilor parametrii luaţi în calcul de către mine, adică: beneficii, prejudicii, calitate, preţ ).
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
15-10-2011, ora 17:13
Necunoscutul
Nu este medic/terapeut
Necunoscutul
Salut !!! Iti multumesc frumos ca ai raspuns la comentul meu anterior!

Precizez faptul ca am avut ceva probleme cu flora intestinala (din cate am inteles de la medic din acest motiv este foarte probabil sa se fi inceput acneea). Am consultat un medic gastro am facut un tratament si am tinut o dieta, problema sa remediat, cel putin in mare partea, observad si faptul ca nu au mai aparut cosuri(sau nu asa multe). Problema a inceput acum 5 luni cand au si inceput sa imi apara si acneea(o acnee destul de urata). Desi am un ten f gras pana at nu am mai avut probleme cu cosurile poate doar cate unu, doua.

Zimi te rog frumos daca aceste produse " clearogen " doar te vindeca de acnee sau si imbunatatesc aspectul tenului ? Deoarece la varsta mea(22 ani) am un aspect imbatranit al tenului. Cel putin pe suprafata fruntii pielea se vede ca si cum as avea multe riduri mici si se mai vad multe gaurele mici mai ales deasupra sprancenilor(cred ca sunt pori dilatati).
Din cauza acneei am si ceva cicatrici cam mari in special pe zona tamplelor, si din cate am inteles dintr-un coment al tau, ceva pentru cicatrici nu trebuie folosit decat dupa ce se vindeca total acneea, nu?("poate fi folosit doar pe un ten fără probleme, pentru a şlefui epiderma... ").

As fi mai mult decat recunoscator daca mi-ai raspunde la aceste intrebari si daca mi-ai da un sfat pt aspectul tenului meu imbatranit. Multumesc !
9
17-10-2011, ora 07:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Necunoscutul, cu multă şi deosebită plăcere v-am răspuns.
Da, disbioza intestinală - denaturarea microflorei intestinale probiotice - este de multe ori factorul predominant care, în combinaţie cu o seboree, generează cu succes o acnee rezistentă la orice tratament naturopat sau alopat, care nu tratează cauza, ci doar urmăreşte să atenueze efectul ei.
Sistemul Clearogen, tratând seboreea (excesul de sebum propriu pielii) şi acneea, fără doar şi poate, automat îmbunătăţeşte şi aspectul tenului, însă îmbunătăţirea respectivă nu se referă şi la rejuvenarea tenului, la reîntinerirea lui. Clearogenul, reglând cantitatea de sebum, însă, reduce vizibil porii dilataţi, acele găurele mici pe care le aveţi, dar la nivel de reducere sau tratare a cicatricilor sau ridurilor nu intervine terapeutic printr-unul sau mai multe mecanisme directe, ci doar, poate, indirecte, prin intermediul unor reacţii tardive la nivelul fibroblastelor, reacţii induse şi întreţinute de extractele de plante conţinute, reacţii care pot stimula fibrobslastele să producă un tip de colagen, în timp, cu efect tensoro-regenerant, adică de întindere a pielii şi de reducere a ridurilor, pe moment, ca de altfel şi de umplere şi corecţie parţială sau totală a cicatricilor atrofice, a celor care au lipsă de ţesut.
ATENŢIE! Mecanismele indirecte ale Clearogenului, cu privire la atenuarea cicatricilor şi a ridurilor, foarte, foarte, foarte rar au efect vizibil marcant (1 la 100.000 de persoane beneficiază substanţial de pe urma acelor mecanisme indirecte).
_

În ceea ce priveşte folosirea unui produs de atenuare sau tratare a cicatricilor, în cazul unui ten pe care ele coexistă cu un tip de acnee activă, aţi înţeles greşit.
În comentariul meu anterior am precizat că RoC Renewex poate fi folosit doar pe un ten fără probleme legate de acnee, pentru a şlefui epiderma, dar m-am referit NUMAI la RoC Renewex, în calitate de sistem de microdermoabraziune. NU am vorbit pe principiul generalităţii.
De pildă, dv., pentru tratarea cicatricilor, pe un ten în care acneea încă mai există, puteţi folosi un produs non-microdermoabraziv, cum ar fi Kerato-Liz, conform prospectului însoţitor, găsibil în cutia produsului.
_

NU cumva fumaţi?
NU cumva beţi alcool într-o cantitate mai mult decât cumpătată?
NU cumva consumaţi şi vreun produs etnobotanic, nu neapărat regulat, ci ocazional?
Să ştiţi că tutunul, alcoolul şi drogurile îmbătrânesc foarte mult tenul!
Şi...nu cumva exageraţi în ceea ce priveşte îmbătrânirea tenului dv.? (la 22 de ani un ten poate fi îmbătrânit doar dacă este afectat de o intoxicaţie organică sau dacă prezintă disfuncţii genetice; sau poate să pară fals îmbătrânit când este deshidratat şi/sau afectat de o boală dermatologică care presupune apariţia de inflamaţii, cicatrici, pori dilataţi, pete, exfolieri etc.). NU cumva dv. exageraţi când spuneţi că aveţi tenul îmbătrânit, doar pentru că nu aveţi o piele la fel de perfectă precum pielea superstarurilor de pe coperţile marilor reviste, care (piele), apropo, este falsă, pentru că este înfrumuseţată digital cu ajutorul Photoshop-ului?

Vă rog să îmi răspundeţi la întrebări, dacă şi când doriţi să vă ajut cu ceva.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
18-10-2011, ora 16:49
Necunoscutul
Nu este medic/terapeut
Necunoscutul
Multumesc inca o data pentru raspuns si pentru ca vrei sa ma ajuti !!!

Nu am fumat niciodata(nici din curiozitate).
Nu am folosit nici un produs etnobotanic, vreodata.
De asemenea nu sunt consumator de cafea respectiv cola.
In schimb alcoolul.. anii studentiei :D.(nu am mai consumat nici o gura in ultimele 4 luni de cand tin dieta pt flora intestinala).

Si nu, nu exagerez cand zic ten imbatranit, nu ma uit la superstarurile de pe coperti ci doar la toata lumea din jurul meu.
Nu aveam tenul asa, de un an cred ca a inceput.
Cativa factori ar putea fi:
-soarele deoarece de vreo 3 ani la rand am stat destul de exagerat la soare fara vreo crema de protectie(nici inainte dici dupa plaja);
- al 2-lea motiv ar putea fi faptul ca asta iarna am avut un job ce necesita sa umblu mult( asta fara masina) prin frig. Dupa cateva ore in fiecare zi de mers prin frig cu vant puternic, toata iarna, ajungeam acasa cu fata inghetata. Banuiesc ca si asta a contribuit la distrugerea tenului;
- si asa cum am mai zis in comentul recent problemele de digestie si a florei intestinale.

Sper ca aceste detalii te vor ajuta pt. raspunsul ce mil vei da.

Cel mai mult se observa pe frunte nu stiu cum sa iti descriu in cuvinte.
Deci din vorbele mele poate parea ceva exagerat. - Am multe riduri foarte marunte pe toata fruntea(nu sunt ca ridurile ce se formeaza de la expresiile fetei) pur si simplu nu mai este elasticitatea aceea a pielei. Iar la o expresie a fetei cand pielea este mai adunata, deasupra ei pielea pare acoperita cu un celofan foarte subtire si creponat. Pare oarecum deteriorata si imbatranita.
Deci intr-un cuvant tenul meu nu mai are acea elasticitate.

Iti multumesc pt. ajutorul acordat !!!!!
0
20-10-2011, ora 20:41
Kata37
Nu este medic/terapeut
Kata37
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Inca am acnee activa, asa ca momentan ma limitez doar la a trata complet acneea, iar mai apoi cicatricile.
Multumesc inca o data!
0
25-10-2011, ora 17:50
Necunoscutul
Nu este medic/terapeut
Necunoscutul
Salut din nou Mr. Nick !!!
Inca astept un semn de la tine!
Poate descrierea mea mai tare "tea bagat in ceata" nu trebuie sa o iei in considerare.
Nu ma astept la vreun raspuns de profesionist, ci doar la o parere prieteneasca.

Vroiam sa te mai intreb ce stii de produsele:
- Rejuve MD Anti Aging Eye Treatment
- Rejuve MD Anti Aging Face Treatment
Sunt tot produse ale d-lui dermatolog "Alex Khadavi" ca si clearogen-ul. Numai ca sunt pt. anti imbatranire a tenului.
Ma intreb daca le pot folosi de la varsta asta pt intretinerea tenului, deoarece la pe site la galeriile foto before after sunt numai varstnici.

PS.: Azi mi-a venit comanda de la clearogen.
Am inteles ca se folosesc o data pe zi de preferinta seara.
Dar eu am un ten gras si transpir de regula mult. ar trebui sa le folosesc de 2 ori pe zi ???
9
26-10-2011, ora 14:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Kata37, cu multă şi deosebită plăcere v-am răspuns, fiinţă minunată ce sunteţi.
Ţinând cont că tenul dv. se confruntă cu o acnee activă, permiteţi-mi să vă spun că aţi luat o decizie înţeleaptă, în ceea ce priveşte neînceperea folosirii produsului de microdermabraziune RoC Renewex.
Şi totuşi, trebuie să ştiţi că există produse care ameliorează sau tratează cicatricile care coexistă cu leziuni acneiforme active; astfel de produse pot fi aplicate pe un ten cu acnee activă, fără a exista riscul de a produce suprairitări sau agravări, exacerbări ale acneei. Un astfel de produs este Kerato-liz. Documentaţi-vă cu privire la el!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
9
26-10-2011, ora 15:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Necunoscutul, am înţeles, mulţumesc pentru explicaţii. Îmi cer iertare pentru faptul că v-am adresat acele întrebări, care, poate, v-au deranjat. Am vrut să mă asigur că nu v-aţi expus unor substanţe periculoase şi că nu suferiţi de vreun complex de inferioritate dismorfofobic.
Acestea fiind spuse, ar fi indicat să consultaţi un medic dermatolog estetician, pentru a vi se face o dermatoscopie şi o analiză de ansamblu a stării principalilor parametrii ai pielii dv. - elasticitate, luminozitate, textură, pigmentaţie, hidratare etc. - cu scopul de a vi se prescrie un tratament adecvat de restabilire a tinereţii fiziologice a epidermei dv.
Eu vă pot recomanda anumite produse antiîmbătrânire cutanată, însă tenul dv., înainte de a le putea suporta, are nevoie de o curăţare în profunzime, cu ajutorul unei microdermabraziunii sau a unui peeling cu acid AHA precum acidul glicolic, de pildă. De asemenea, trebuie să vă schimbaţi modul în care vă trăiţi viaţa, în acest mod fiind incluse şi comportamentul alimentar, cel spiritual, cel igienic şi cel adaptogen, în principal.
Consultaţi medicul!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
29-12-2011, ora 17:50
09cristian
Nu este medic/terapeut
09cristian
Buna, Mr.Nick.Sufar si eu de acnee si am cumparat clearogen.Dupa patruzile de folosire fata mea arata mult mai rau decat inainte de a-l folosi.nu stiu daca sa-l mai folosesc sau nu.Fata m-i s-a uscat mi-a mai aparut multe cosuri si sunt debusolata.Tu ce reactii initiale ai avut.In speranta ca imi vei raspunde iti multumesc.
9
06-01-2012, ora 16:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă 09cristian, eu nu am avut nicio reacţie negativă la iniţierea terapiei antiacneice cu Clearogen, de fapt, mai bine spus şi mai clar, nu am avut niciun fel de reacţie negativă pe tot parcursul folosirii/administrării celor trei produse din gama Clearogen.
În cazuri rare (1-5 la 1000) Clearogen produce o exacerbare, o înrăutăţire a acneei, în prima parte a terapiei, adică în primele 30 de zile, apoi produce stoparea apariţiei de noi leziuni acneice, în partea mediană a terapiei, ca în final să producă vindecarea mult aşteptată, în timpul sau după minim 60 de zile, în 95% din cazuri, conform studiilor clinice supervizate de dermatologul american Alex Khadavi M.D.
Uscarea feţei este relativ normală (uscăciunea apare din cauza peroxidului de benzoil). Vă puteţi trata uscarea prin folosirea unei creme hidratante.
Citiţi informaţiile de mai jos!
_

Sistemul Clearogen trebuie folosit minim 60 de zile pentru a observa primele ameliorări, iar după observarea ameliorărilor, se va continua folosirea lui timp de încă minim 6 luni, pentru a regla activitatea glandelor sebacee, activitate perturbată de DHT-ul epidermic (dihidrotestosteronul din piele), şi pentru a desensibiliza pielea.

ATENŢIE!

La începutul tratamentului este recomandat să folosiţi cantităţi mici din cele 3 produse, pentru a favoriza adaptarea pielii la acţiunea biochimică a substanţelor active. Înainte de a folosi produsele, de asemenea, este indicat să vă testaţi pielea, pentru a vedea când de tolerantă este cu acţiunea acidului salicilic, peroxidului de benzoil şi a celorlalte substanţe active (Aplicaţi cele 3 produse, în ordinea recomandată în prospect, respectând indicaţiile, pe o porţiune de piele de pe faţă (pe nas, de pildă), timp de 3 zile la rând. Dacă nu va apărea o roşeaţă intensă, însoţită de o mâncărime puternică, veţi putea folosi sistemul dermatologic fără a întâmpina vreo reacţie de intoleranţă sau hipersensibilitate).
Evitaţi contactul cu ochii, buzele şi hainele! (contactul cu hainele, de pildă, poate produce discoloraţii, iar contactul cu buzele, din păcate, în majoritatea cazurilor, produce uscare şi descuamare).
_

În principiu, Clearogen se utilizează decât o singură dată pe zi, seara, în 3 paşi simpli:

1. Agentul de curăţare sub formă de spumă (Foaming Cleanser) - Se foloseşte pentru a elimina uşor impurităţile, excesul de sebum şi bacteriile care stau la baza producerii acneei.
Se întinde spuma peste pielea udă. Spălarea feţei se va face prin masare uşoară, nici prea mult, dar nici prea puţin (în medie minim 30 de secunde, maxim 1 minut şi jumătate-2 minute). După spălare nu vă ştergeţi pe faţă cu absolut nimic, aşteptaţi ca faţa să se usuce fără a fi ştearsă cu ceva anume.
2. După ce v-aţi spălat şi aţi aşteptat ca pielea să se usuce, puteţi să folosiţi Toner-ul (Clarifying Toner).
Toner-ul echilibrează producţia de sebum, reduce iritaţiile/roşeaţa şi dimensiunea porilor. Se foloseşte prin intermediul unei dischete cosmetice de bumbac. Se pune o cantitate mică de toner pe dischetă şi se aplică pe întreaga faţă. Se lasă să se usuce timp de 5 minute!
3. După ce v-aţi aplicat şi toner-ul, puteţi să folosiţi ultimul produs din gama Clearogen - Loţiunea antiacneică (Acne lotion). Loţiunea conţine substanţe foarte complexe care combat acneea. Se utilizează după curăţarea şi tonifierea pielii. Loţiunea se aplică pe întreaga suprafaţă a feţei, prin masare uşoară.

Atenţie! Toate cele 3 produse se folosesc doar o dată pe zi (de preferat seara). A doua zi dimineaţă NU trebuie să vă spălaţi pe faţă, pentru că substanţele din Clearogen se eliberează în regim lent pe tot parcursul a 24 de ore (Clearogen este prevăzut cu sistem de eliberare retard).
_

Pe tot parcursul folosirii sistemului Clearogen, este indicat să folosiţi o cremă cu acţiune hidratantă, antiinflamatoare şi antiiritantă, de genul celei din gama Deuteria Cosmetics, adică: ----------*
Dacă nu puteţi să o achiziţionaţi pe cea pe care o puteţi vizualiza accesând link-ul oferit, cel de mai sus, vă rog să vă cumpăraţi orice altă cremă pentru ten sensibil, mixt sau gras, cu tendinţa la a dezvolta leziuni acneice, dar fiţi foarte atentă să fie non-comedogenică, să nu aibă textură grasă, să fie hipoalergenică şi să conţină ingrediente cât mai naturale.
Crema trebuie aplicată pe ten, la minim 30 de minute de la folosirea ultimului produs din sistemul Clearogen, seara!

FOARTE IMPORTANT!

NU este indicat să folosiţi pudră sau fond de ten, pentru că inhibaţi cel puţin parţial respiraţia celulară a pielii, regenerarea superficială şi procesul de vindecare iniţiat de Clearogen.
_

Consultaţi medicul dermatolog.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Un an nou fericit cu lumină, credinţă şi prosperitate.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick

(*modificat de administrator)
0
16-01-2012, ora 09:44
09cristian
Nu este medic/terapeut
09cristian
Buna Mr.Nick.Iti multumesc mult pentru raspuns, imi cer scuze dar nu am avut timp sa mai intru ca sa iti pot multumi.
Pot sa iti spun ca eu nu folosesc decat lotiunea dar deja fata mea arata muuuuuuuult mai bine.Iti multumesc tie si lui Dumnezeu ca mi-a calauzit pasii astfel incat sa ma pot vindeca.Iti urez sa ai multe impliniri pentru ca esti un om care merita sa i se intample multe lucruri bune si frumoase.Un an nou cu multa sanatate si fericire.
0
17-01-2012, ora 14:05
justdont
Nu este medic/terapeut
justdont
Hi Nick!
O singura intrebare am..:) Azi am primit produsele de la clearogen si am observat ca unul din ingredientele active - Benzoyl Peroxide 2.5% este inlocuti cu sulf 3%. Ai folosit varianta asta..?Este la fel de benefica?
Thanks!
9
29-01-2012, ora 18:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara!
@09cristian, nu aveţi pentru ce să îmi mulţumiţi.
Mulţumesc pentru cuvintele frumoase. Slavă Domnului că faţa dv. arată mult mai bine.
Toate cele bune,
Mr. Nick
_

Bună seara!
Stimate/Stimată drule/dle/dră/dnă justdont, nu, eu nu am folosit varianta cu sulf 3%, ci varianta cu peroxid de benzoil 2, 5%. Varianta cu sulf este la fel de benefică! (sulful 3-5% este intens folosit în practica dermatologică antiacneică, cu deosebit de mult succes, fiind inclus în loţiuni, emulsii, creme, şampoane, săpunuri etc.; un produs antiacneic celebru pe bază de sulf este Harrogate Sulphur Soap, ca şi fapt divers!).
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
31-01-2012, ora 17:12
Necunoscutul
Nu este medic/terapeut
Necunoscutul
LA MULTI ANI Mr. Nick !!!!!

La multi ani cu sanatate, DUMNEZEU sa iti dea de toate, poate un STROP de fericire, poate unul de IUBIRE, poate unul de NOROC, poate TOATE la un loc!

Sper sa ai parte numai de impliniri, succese si sa te ajute Dumnezeu la fel de mult cum ne ajuti si tu pe noi !
Iti multumesc inca o data pentru ca ne-ai impartasit povestea ta !

Cu respect si mii de multumiri NECUNOSCUTUL !!!
9
10-02-2012, ora 05:37
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Necunoscutul, mulţumesc, mulţumesc şi iar vă mulţumesc pentru urările dv. sincere şi total binevenite. Pentru mine înseamnă mult!
V-am împărtăşit povestea mea cu tot dragul. Să vă fie de bine!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
10-02-2012, ora 14:08
justdont
Nu este medic/terapeut
justdont
Hi, Nick!

Multumesc pentru raspuns. As fi recunoscator daca m-ai putea ajuta cu un sfat bun..avand in vedere experienta ta in..'probleme tenului' daca pot sa spun asa:), eu nu am reusit.BTW felicitari pt succesul tau!
Cum ti-am spus.. mi-am luat Clearogen in speranta ca o sa scap de tampeniile astea de pe fata..nu sunt multe dar pur si simplu nu le mai suport, mai ales in perioada asta a anului cand parca nu mai trec odata. O sa-ncerc sa-ti fac un mic rezumat sa poti intelege despre ce e vorba.
Trebuie sa ti spun ca inainte de toate astea am folosit produse de la Nivea (lotiunea tonica si crema de zi matifianta) vreo 2 ani, iar apoi m-am hotarat sa vindec definitiv..sau cel putin sa incerc.:) Incep cu produsele de la Vichy Normaderm (gelul de curatare, lotiunea tonica, crema 3 in 1 si cea de noapte) dar am avut asteptari prea mari de la ele si am incetat sa la folosesc dupa aproape 2 luni..
Dermatologul spune ca am un ten gras, puncte negre si foliculita in zona maxilarului si-mi da o reteta: augumentin 7 zile si erifluid 10 zile (asta s-a intamplat prin noiembrie). Dupa o saptamana cu augumentin s-au vazut imbunatatiri..adica au trecut cosurile din zona maxilarului, in mare parte.
Am revenit de unde am plecat; ma duc din nou in decembrie si mi da isotrexin gel - 30 de zile. In 2 saptamani situatia se agraveaza (cosuri mai multe si mai mari, la fel, in zona maxilarului, fata f uscata, descuamare) si nu-l mai folosesc.
Acum, dupa 3 saptamani cu clearogen, fata imi este uscata, descuamare in jurul gurii si foliculita nu cedeaza. Am observat totusi o diferenta in primele zile de folosire..tenul era altfel, in sensul bun al cuvantului..Pielea era mai curata, luminoasa si cu o culoare uniforma.
Sa continui cu clearogen?Sa ma duc la alti medici..?Care este sfatul tau?
Iti multumesc sincer pentru ca citesti aceste randuri.
Hope to hear from you soon!
0
01-03-2012, ora 20:03
andreicezar
Nu este medic/terapeut
andreicezar
Salut Mr.Nick

Am o nedumerire:am 4 zile de cand folosesc produsul Clearogen si de 2 zile am usturimi foarte mari in zona fetei(pe frunte nu mai am asa mari probleme cum am pe fata).Sunt normale acestea?Se pot calma cu ceva anume?Sau vor disparea de la sine?Are vreo legatura cu Roaccutane, deoarece eu sunt sub tramatent cu acest medicament.

Multumesc anticipat si toate cele bune.
9
04-03-2012, ora 05:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle justdont, mulţumesc pentru felicitările dv. Le-am primit şi le-am pus în inima mea ♥♥♥ :-).
Pentru fosta mea acnee am folosit şi eu produsele de la Nivea şi Vichy Normaderm. NU m-au ajutat cu absolut nimic.
M-am îndopat cu de toate şi mi-am aplicat pe faţă toate cremele/emulsiile/unguentele din farmacie, până mi-am produs o arsură chimică foarte gravă, printre altele, pe care mi-am tratat-o cu Neopreol. Oh, prin câtă suferinţă am trecut până m-am vindecat. Numai Clearogen m-a ajutat cu adevărat, tocmai de aceea îndrăznesc să vă sfătuiesc să continuaţi să vă aplicaţi acest sistem profesional măcar timp de 60 de zile, împreună cu crema de zi pentru ten gras şi acneic, din gama Deuteria Cosmetics.
Dacă după 60 de zile nu observaţi ameliorări semnificative care să vă motiveze să continuaţi folosirea sistemului, fără doar şi poate, consultaţi un alt medic dermatolog şi luaţi-o de la capăt.
Îmi pare rău că nu vă pot ajuta mai mult!
Multă sănătate şi numai bine,
Mr. Nick
9
04-03-2012, ora 06:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle andreicezar, în mod normal, combinaţia dintre Clerogen şi Roaccutane NU prea este compatibilă.
Folosiţi o cantitate mai mică din fiecare produs al sistemului Clearogen şi, la 15 minute după aplicarea loţiunii (a ultimului produs din gamă), aplicaţi-vă o cremă intens hidratantă noncomedogenică şi hipoalergenă, cum ar fi crema de zi pentru ten sensibil, din gama Deuteria Cosmetics (este special concepută pentru îngrijirea zilnică a tenului sensibil, iritat şi intolerant).
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
04-03-2012, ora 08:34
andreicezar
Nu este medic/terapeut
andreicezar
Multumesc frumos Mr.Nick.Mai am o singura intrebare:exfolierea fetei este normala?Deoarece a inceput sa mi se exfolieze destul de tare si nu vreau sa intru in disperare:)).Iar crema hidratanta pe care eu o folosesc acum este cea de la Avene(care contine 67% apa termala).

Multumesc anticipat !
Sanatate si toate cele bune.
0
04-03-2012, ora 17:36
Necunoscutul
Nu este medic/terapeut
Necunoscutul
Salut Mr. Nick !

Am vazut ca pe produse scrie - a se evita inutilele contacte cu soarele si daca se iese afara sa se foloseasca o crema cu protectie solara - imi poti spune te rog frumos ce crema ai folosit daca mai tii minte ???

Eu am inceput sa le folosesc de aproape 4 luni(am prins perioada iernii deci nu a fost nevoie de crema cu protectie solara) si sunt foarte MULTUMIT desi inca mai apar. :(

As vrea pe langa faptul ca folosesc produsele clearogen sa stiu daca se mai poate face si alt ceva pt imbunatatirea tenului(acnee, cicatrici, semne etc.)

Daca ai fi amabil sa imi spui, as fi curios ce ai mai folosit pe langa produsele de la clearogen (in acelasi timp) - pastile, creme etc. si cu ce scop.

Multumesc pentru a mia oara !
9
05-03-2012, ora 13:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle andreicezar, exfolierea minoră spre moderată, superficială, în timpul administrării produselor din sistemul Clearogen, este normală în proporţie de maxim 50%. În cazul dv. este normală în proporţie de 100%, pentru că asociaţi în practică Clearogenul cu medicamentul Roaccutane.
Crema hidratantă pe care o folosiţi este okay (este una dintre cele mai bune care se comercializează în România!). Felicitări pentru alegere (eu v-am recomandat crema hidratantă din gama Deuteria Cosmetics din două motive: este formulată de unul dintre cei mai renumiţi şi buni dermatologi ai României; este cea mai bună cremă hidratantă pentru ten sensibil a cărei compoziţie am studiat-o personal (am studiat-o datorită conţinutului său extrem de potent şi sinergic care mi-a stârnit curiozitatea de "cercetător").
O zi bună,
Mr. Nick
0
05-03-2012, ora 14:15
andreicezar
Nu este medic/terapeut
andreicezar
Multumesc foarte mult Mr.Nick.Voi continua tratamentul cu Clearogen cu mare incredere.Am probeleme mari cu testul fetei mele dar sunt dispus sa merg cu mare incredere in continuare cu Clearogen.Multumesc foarte frumos pentru informatiile pe care mi le-ati putut oferi.

Toate cele bune, sanatate si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
9
05-03-2012, ora 15:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Necunoscutul, eu am folosit, ocazional, pentru fotoprotecţie crema Avene - Solare SPF 50+, şi când spun ocazional mă refer la 'când am avut eu chef ' :)
În timpul uzării sistemului Clearogen, tot ocazional, când îmi apărea câte un coş 'monstru', adică imens, pentru grăbirea vindecării lui, foloseam dispozitivul 'DermaStyle', de la Lumiport (dispozitivul funcţionează pe principiul cromoterapiei, pe bază de lumină roşie, albastră şi mov deschis). Bineînţeles, l-am importat din SUA, pentru că în România nu era disponibil (cred că nici acum nu este disponibil); l-am cumpărat pe la începutul lunii ianuarie a anului 2008 cu 149 de dolari + taxe de transport (50$) + taxe vamale (50$); în total am plătit în jurul a 750 RON pentru a intra în posesia dispozitivului care şi-a meritat fiecare cent.
DA, în mod clar, pe lângă Clearogen, mai puteţi folosi şi alte produse pentru îmbunătăţirea aspectului pielii predispuse la a dezvolta leziuni acneiforme şi cicatrici. De pildă, ca şi fapt divers, dv. puteţi folosi uleiul de Centella asiatica (de la Mayam).
Uleiul de Centella asiatica (Gotu Kola), aplicat pe piele ca atare, nediluat, o dată pe zi (seara, la o oră după aplicarea pe piele a ultimului produs din sistemul Clearogen), stimulează formarea de fibroblaste (fibroblastul este o celulă nediferenţiată a ţesutului conjunctiv care sintetizează colagenul), regenerând profund pielea. Are şi efect antiacneic!
În rest, folosiţi Clearogenul în continuare, mâncaţi cât mai sănătos şi aveţi răbdare. Accesaţi link-ul de mai jos pentru a citi mai multe despre alimentaţia sănătoasă ;)
http://forum.romedic.ro/prod/Ave%C5%A3i_cuno%C5%9Ftin%C5%A3e_despre_alimentele_de
_baz%C4%83_%C5%9Fi_v%C4%83_alimenta%C5%A3i_s%C4%83n%C4%83tos?_059396.html

Multă sănătate!
O zi bună,
Mr. Nick
_

Salve!
@andreicezar, mulţumesc pentru cuvintele frumoase/urări. Vă doresc un ten superb!
Numai bine,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns
83 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •