Cum mi-am tratat eu acneea, cu ajutorul produsului Clearogen, după câţiva ani de coşmar!

83 comentarii 1 23 Înainte ›
0
07-03-2012, ora 00:28
Necunoscutul
Nu este medic/terapeut
Necunoscutul
Multumesc mult Mr. Nick !

O sa-ti ascult sfatul si am sa incerc sa folosesc si Uleiul de Centella asiatica si poate in scurt timp am sa-mi dau comanda si de un dispozitivul 'DermaStyle' pentru ca îmi apare si mie câte un coş 'monstru' (pe sub piele de zici ca-i cucui ).

Multumesc frumos si pt link-ul despre alimentatia sanatoasa !
9
21-03-2012, ora 22:58
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Salve!
@Necunoscutul, nu aveţi pentru ce să îmi mulţumiţi. Poate pentru puţin ;)
Uleiul de centella asiatica, ca şi fapt divers, intră în compoziţia renumitului gel dermato-cosmetic Cybele Scagel, unul dintre cele mai bune produse anticicatriceale disponibile în România.
Numai bine!
0
12-04-2012, ora 13:22
JustMe21
Nu este medic/terapeut
JustMe21
Salut, urmez tratamentul clearogen si as vrea sa te intreb daca ai idee ce pot folosi pentru semne, laserul(Fraxer cu care am si facut o sedinta) sau exista vreo crema minune, semnele le am de aproximativ un an de zile???
9
24-04-2012, ora 20:34
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hristos a înviat!

Stimate/Stimată drule/dle/dră/dnă JustMe21, analele de dermatologie indică laserul Fraxel ca fiind cel mai bun tratament convenţional pentru semne postacneice, în categoria "semne" intrând şi cicatricile atrofice, cu lipsă de ţesut. Deci, vă sfătuiesc să continuaţi şedinţele cu laser Fraxel, dacă vă permiteţi financiarmente. Dacă nu vă permiteţi, faceţi o cură de 3 luni de zile cu aplicaţii topice zilnice pe bază de cremă Cicatrix (de la Catalysis).

Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
02-05-2012, ora 18:46
abigail_
Nu este medic/terapeut
abigail_
Cybele Scagel este eficient si pentru cicatricile lasate de varsat de vant?In cazul meu sunt destul de vechi...de cativa ani
9
08-05-2012, ora 09:21
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hristos a înviat!

Stimată dră/dnă abigail_, da, Scagel este bun şi pentru cicatricile atrofice cauzate de vărsat de vânt, chiar vechi fiind ele; în acest sens se foloseşte zilnic, de două ori pe zi, pe o perioadă de timp mai îndelungată (3-6-9 luni de zile).
Consultaţi un medic dermato-estetician!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
21-05-2012, ora 13:48
Claus I
Nu este medic/terapeut
Claus I
Salut.Se pot folosi ambele creme Cybele scagel si Kerato-liz in acesa timp pt rezultate maxime priving cicatricile acneeice?Am acnee vulgara, 1-3 maxim cosuri imi apar dar imi lasa in urma frumoase cicatrici plus ca mai am cateva de acum cateva luni.De mentionat nu am avut acnee pana cel mult acum un an si cv.Da-mi cv sfaturi.Ms
9
22-05-2012, ora 02:57
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hristos a înviat!

Stimate drule/dle Claus I, da, le puteţi folosi pe amândouă, respectând următoarea condiţie de administrare: Kerato-Liz aplicaţi-vi-o dimineaţa, după spălarea feţei, iar Scagel aplicaţi-vi-o seara, tot după spălarea feţei, înainte de culcare, timp de 1-3 luni pentru evidenţierea şi consolidarea unor rezultate dermato-estetice optime.
Evitaţi manipularea/stoarcerea coşurilor care vă apar, pentru a nu vă mări predispoziţia la a dezvolta cicatrici atrofice, subnivelate şi evitaţi să puneţi mâna pe faţă în alt context decât cel în care vă spălaţi; evitaţi consumul de ciocolată şi dulciuri, mâncare de tip fast-food (şaorma, hamburgeri etc.), băuturi răcoritoare precum Pepsi şi Coca-Cola, produse lactate şi grăsimi vegetale hidrogenate; evitaţi situaţiile/circumstanţele supra-tensionate şi supra-stresante, iar dacă nu le puteţi evita, măcar gestionaţi-le cu un minim de calm intern şi pozitivism; hidrataţi-vă optim organismul, bând zilnic un minim optim de 1, 5 l de apă şi NU uitaţi să vă creaţi o comuniune cu Dumnezeu, prin rugăciune, post, spovedanie, mers la Biserică etc.

Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
22-05-2012, ora 13:13
Claus I
Nu este medic/terapeut
Claus I
In primul rand apreciez sfaturile pe care mi le_ai dat, si revin cu 2 intrebari.Daca aceste produse chiar vor functiona?(rezultatul sa fie cel asteptat:vindeca cicatricile si nu doar imbunatatirea aspectul in special la Keratoliz)si a 2 intrebare daca ar fi si alte produse tot pt cicatrici care sa indeparteze (repare)cicatricile.Ms
9
28-05-2012, ora 05:12
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hristos s-a înălţat!

@Claus I,

1. Produsele vor funcţiona, dar eu NU am de unde să ştiu în ce grad (mic, mediu, mare, foarte mare etc.; mai mult sau mai puţin semnificativ şi/sau mai mult sau mai puţin vizibil/evident); totul depinde de reactivitatea pielii dv., de modul optim corect de folosire al produselor, de timpul şi frecvenţa de folosire şi de... gândirea dv. care trebuie să fie calibrată pe un status pozitiv, optimistic :-);
2. Da, bineînţeles, mai sunt şi alte produse pentru îndepărtarea cicatricilor, o mulţime, aş putea spune; pe unele dintre ele le-am prezentat într-un topic special conceput. Citiţi informaţiile postate în acel topic, accesând link-ul de mai jos:
http://forum.romedic.ro/prod/Remedii_naturiste_eficace_pentru_ameliorarea
_sau_tratarea_cicatricilor_cutanate_atrofice_068464.html

OBSERVAÈšIE! Pentru tratarea cicatricilor, unul dintre parametrii esenţiali, de care dv. trebuie să ţineţi cont, este... răbdarea combinată cu perseverenţa ;) NU vă pierdeţi răbdarea şi perseveraţi în aplicarea produselor, gândind tot timpul pozitiv; în timp, veţi putea să vedeţi pe piele roadele răbdării şi perseverenţei dv.

Numai bine,
Mr. Nick
0
31-05-2012, ora 13:16
razboiniculuminii
Nu este medic/terapeut
razboiniculuminii
Salut!In primul rand ma bucur ca ti-a reusit tratamentul.Vroiam sa te intreb daca produsul Clearogen combate si acneea rozacee(cel putin asta cred ca mi se intampla-ma inrosesc la fata puternic in conditii de efort, stres, sociale dar apoi revin la normal cand ma linistesc si nu imi mai bate inima tare), pari foarte informat.Si daca da, ajunge un singur tratament ca sa scap sau trebuie continuat ulterior pentru a nu reveni boala?E destul de scump am vazut ca ajunge la aprox 450lei doar produsul.Am 24 de ani si mi se intampla cam de 10 ani, e destul de frustrant.Sper ca nu te-am deranjat prea mult.
0
03-06-2012, ora 14:05
Claus I
Nu este medic/terapeut
Claus I
Salut.Din nou trebuie sa apreciez sfaturile tale, am inceput sa folosesc cele 2 produse(scage si kerato-liz)am sa le folosesc pe o perioda de 2 luni sa vad ce rezultate o sa am.E destul de greu sa am un status pozitiv, mai ales dupa ce am incercat multe produse si fara rezultat, dermatologi pe langa situatie.Orice sfat e binevenit.Mersi pt ajutor.
0
04-06-2012, ora 09:21
abigail_
Nu este medic/terapeut
abigail_
Eu am 3 saptamani de cand folosesc scargelul si aproximativ o saptamana de cand il combin cu kerato-liz...Pana acum niciun rezultat, insa cicatricile mele sunt foarte vechi.Sunt curioasa cum o sa decurga la tine tratamentul.
0
09-06-2012, ora 11:52
Claus I
Nu este medic/terapeut
Claus I
User abigail, sunt destul de spceptic in privinta reusitei cu aceste 2 creme.De maxim un an am cicatricile, am sa le folosesc 2 luni produsele, daca am rezultatul pe care il vreau le voi folosi in continuare, daca nu opresc tratamentul.Momentan nu ma pot pronunta pentru ca doar de cateva zile am inceput tratamentul.
0
20-06-2012, ora 18:01
Claus I
Nu este medic/terapeut
Claus I
Salut user Mr. Nick revin cu o nelamurire.Crema MicrodermiX trateaza toate tipurile de cicatrici acneice (polimorfa vulgara).Si daca se poate folosi crema MicrodermX in acelas timp ce iti tratezi si acneea?Ms
0
23-11-2012, ora 10:50
Mara29
Nu este medic/terapeut
Mara29
Buna Nick. Cum ai procedat pentru achizitionarea MicrodermX din SUA? M-am uitat pe site-ul lor si Romania nu intra pe lista tarilor destinatare. Ai cumparat ambele produse MicrodermX? Ca inlocuitor in Romania ar exista ceva? Am citit despre Mr. Brandt microderamabration, care se gaseste la Sephora ca ar fi ok, dar nu stiu daca e comparabila cu produsul recomandat de tine.
9
25-11-2012, ora 01:40
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Salve!

Stimate drule/dle razboiniculuminii,
Din descrierea scurtă şi la obiect pe care aţi făcut-o dv. cu privire la problema care vă deranjează, NU reiese în niciun fel faptul că sunteţi suferind de acnee rozacee, ci de cu totul altceva, şi anume de hiperexcitabilitate nervoasă patologică declanşată de efort, stres, hiperemotivitate, etc., al cărei tablou clinic cuprinde trei simptome, cel puţin la dv., şi anume: tahicardie (accelerare anormală a bătăilor inimii), hiperemie cutanată (stare patologică constând în creşterea excesivă a acumulării de sânge la nivelul pielii, în special la nivelul feţei), pseudo-anxietate (un tip de nelinişte).
Clearogen NU tratează aşa ceva!
Adresaţi-vă unui medic generalist sau internist pentru a fi consultat.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick
9
25-11-2012, ora 02:11
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Salve!

@Claus I,
NU, MicrodermX nu tratează toate tiprile de cicatrici acneice, ci tratează sau ameliorează NUMAI cicatricile atrofice superficiale, cele cu lipsă de ţesut, care nu sunt profunde, ci de suprafaţă, mici ca şi adâncime, să spun aşa (cicatrici apărute din cauza acneei, vărsatului de vânt, arsurii chimice, etc.).
MicrodermX se poate aplica pe o piele cu acnee activă, în aceeaşi zi în care se aplică produsul/produsele antiacneic(e) prescris(e) de medicul dermatolog, numai şi numai respectând două condiţii, şi anume:
- produsul(sele) antiacneic(e) folosit(e) NU trebuie să aibă un pH acid (trebuie să aibă un pH alcalin), pentru că microdermX, producând o şlefuire a epidermei, va înlesni, facilita, uşura apariţia unei iritaţii puternice, în momentul în care se va(vor) aplica produsul(sele) antiacneic(e) după microdermabraziune;
- modul de aplicare al microdermX-ului, a primei creme din sistemul dermatologic, cea microdermabrazivă, nu cea hidratanto-regeneratoare, trebuie să fie foarte gentil (crema microdermabrazivă trebuie aplicată prin masaj blând, pentru a favoriza doar exfolierea celulelor moarte din primul strat al pielii, nu şi rănirea leziunilor acneice, şi când spun rănire mă refer la un tip de iritare care conduce la hiperinflamare şi sângerare locală).
Consultaţi un medic dermato-estetician.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick
9
25-11-2012, ora 02:27
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Sărut mâna!

Stimată dră/dnă Mara29,
Eu mi-am achiziţionat sistemul microdermX, compus din două produse, comandându-l pe site-ul oficial american al sistemului (microdermx.com). România apare pe lista ţărilor către care se poate livra sistemul dermatologic de microdermabraziune (am verificat site-ul sistemului şi pot să vă spun că România este situată în lista de comandă, chiar sub Rodrigues (Mauritius) şi deasupra Rusiei, care este scrisă drept Russia).
În România NU există, din păcate, niciun produs de microdermabraziune care să egaleze calitatea microdermX-ului.
Ca să înţelegeţi mai clar diferenţa dintre microdermX şi un alt produs de acelaşi tip, vă spun că microdermX-ului i-aş da nota 10 pentru raportul preţ-calitate-efecte pozitive, iar produsului Mr. Brandt microdermabration i-aş da maxim nota 6, 5-7 pentru acelaşi raport, după ce în prealabil i-am verificat lista de ingrediente, preţul, fişa de prezentare şi după ce am citit pe internet unele recenzii scrise de persoanele care l-au cumpărat şi folosit. Deci...
Mr. Brandt microdermabration v-ar fi de folos, oricum! Decât deloc, şi Mr. Brandt microdermabration este bunicel, să ştiţi.
Consultaţi un medic dermato-estetician (cum ar fi dna dr. Mihaela Leventer, din Bucureşti).
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină, respect şi preţuire,
Mr. Nick
0
11-12-2012, ora 10:25
Mara29
Nu este medic/terapeut
Mara29
Buna Nick
In cat timp ai primit Microdermx? Eu am achitat cu cardul pe 29.11 si nu am nici un semn de la ei.
0
25-12-2012, ora 17:48
Georgiana1996
Nu este medic/terapeut
Georgiana1996
Buna. Am 16 ani si de 3 luni obrajii mi s-au umplut de cosuri. La inceput am sperat ca o sa imi treaca dar vazand ca nu am mers cu mama la doctorul Benea la spitalul Victor Babes din Bucuresti. El m-a diagnosticat cu acnee vulgara si mi-a dat ca tratament: antibiotic Azitrox, Skinoren, Retin-A si fond de ten dermato-cosmetic de la Vicky, Normaderm. Am luat in paralel si pastile din plante Acneon. De cand am inceput tratamentul nu am vazut nicio ameliorare, in schimb ma ustura fata atunci cand ma dau cu crema, mi se cojeste piele de pe fata, cosurile sunt cu puroi iar atunci cand mama mi le stoarce (ptr ca nu rezista sa ma vada asa) curge foarte mult sange. Sufar, imi e rusine de familie, de prieteni, chiar si de lumea de pe strada. Ma consider desfigurata :(((. Nu stiu ce sa mai fac... Oare tratamentul cu bicarbonat este bun?. Doctor a fost cam dezinteresat de problema mea. Am auzit ca el tratea cazuri mai grave, gen cancer, dar oricum consider ca meritam mai mult interes. Sper ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi... Este groaznic prin ce trec :((
0
15-02-2013, ora 08:42
pepsodent
Nu este medic/terapeut
pepsodent
salut Mr Nick,
am 39 de ani si de citiva ani buni sufar de acneea care s-a tot agravat, tratata fiind intern cu antibiotice(dupa anutobiograma) iar extern cu cam toate preparatele din farmacie cu antibiotice si alifii. Acum am mai agravat-o si eu cu un tratament naturist depurativ care le-a facut pur si simplu sa explodeze, din ac loc ies de 2-3 ori, sunt plin de coji, nu se vindeca. AM inceput de 4zile antibiotic care insa actioneaza ff incet. AM fost la doi dermatologi unul mi-a adresat intrebarea clasica de unde tot iau microbi si mi-a dat antib iar celalalt mi-a spus acnee chistica nu se vindeca decat cu sotret 20, sa nu mia caut altceva.vreau sa te intreb daca crezi ca m-ar putea ajuta tratamentul urmat de tine cu clearogen (peroxid benzoil nu am folosit inca, se pare ca crema nu se gaseste momentan) si in plus doresc sa te intreb ce stii de acid pantotenic ptr acnee; am citit ca lipsa lui in organism produce aceasta nenorocita de acnee; am gasit de la GNC acid pantotenic cps de 500 mg si ma gindesc sa incep o cura in paralel cu tratamentul cu clearogen. ce ma sfatuiesti sa fac?
0
16-02-2013, ora 15:08
elena.pop30@gmail.com
Nu este medic/terapeut
elena.pop30@gmail.com
Buna ziua,
Am citit toate mesajele postate si m-au impresionat.Am probleme cu acneea de un an de zile de cand am intrerupt tratamentul anticonceptional in speranta ca vom reusi sa adugem pe lume un ingeras de copil...din pacate minunea inca nu s-a produs...dar speranta nu moare niciodata si sunt ferm convinsa ca Dumnezeu va avea grija si de noi.
In tot acest an pielea mea a avut de suferit in sensul ca am inceput sa am un ten mai gras decat era de obicei si cosurile au inceput sa apara si nu au incetat sa mai dispara.Intrebarea mea este adresata Lui Mr Nick : pot sa folosesc acest tratament chiar daca voi ramane insarcinata?Te rog de asemenea sa imi spui daca lotinuea Clearogen este de fapt o crema deoarece am mai citi pe alte site-uri si o prezinta drept o crema.
Multumesc pentru intelegere si va astept rasspunsul cu un real interes!
0
16-02-2013, ora 17:50
elena.pop30@gmail.com
Nu este medic/terapeut
elena.pop30@gmail.com
Deasemenea nu inteleg de ce se spune ca este un produs natural din moment ce in copozitia lor se regasesc multi parabeni...va rog sa imi expilacti daca exista posibilitatea ca aceste ingrediente non - naturale in timp pot face rau?
Va multumesc inca o data si in speranta ca nu am deranjat prea mult va astept cu un raspuns in timp cat mai util !
0
28-02-2013, ora 15:41
pepsodent
Nu este medic/terapeut
pepsodent
ALOOOOO,
nu mai intra nimeni din cei care au folosit sau inca folosesc produsele clearogen???
a functionat sau nu ??? cum a evoluat si in cat timp v-ati vindecat?? ati folosit varianta cu peroxid benzoil sau sulf?ptr ca se pare ca razmed nu aduce decat var. cu sulf.(surpiza descperita la deschiderea coletului)
va rog raspundeti.
0
23-05-2013, ora 11:48
ema90
Nu este medic/terapeut
ema90
Eu am scapat de cosuri cu un alt produs tot naturist si asta!Se numeste Derminax si e folosit dstul de mult in vestul Europei pentru tratarea cosurilor.De altfel eu l-am luat din Germania. Partea cea mai interesanta care de altfel m-a facut sa-l cumpar a fost ca e facut din plante si ca sunt pastile. Pan aacum am tot folosit creme si alifii care erau destul de incomode!
0
04-06-2013, ora 09:36
adrian891
Nu este medic/terapeut
adrian891
Am folosit si eu Derminax si intr-adevar functioneaza!Am urmat un tratament de 4 luni si aproape am scapat de toata acneea de pe fata. Suplimentul este facut din plante si actioneaza asupra cauzei rezolvand problema.Sper sa nu revina iarasi acneea, dar pana atunci sunt multumit de acest produs!
0
18-06-2013, ora 15:40
ema90
Nu este medic/terapeut
ema90
De revenit e greu sa revina, daca ai un stil de viata bine pus la punct. Urmeaza o alimentatie foarte buna care sa nu contina toxine, nu consuma alcool si ai grija de sanatatea pielii tale!
0
20-06-2013, ora 13:20
Nony84
Nu este medic/terapeut
Nony84
Salut Mr NICK!!

Am o problema cu acneea pe corp, o am de aproximativ 5-6 ani, mentionez ca am 29 de ani, si nu stiu cum sa scap de ea.Apar in exces vara, pe spate pe tot corpul de la bust in sus, pana pe gat si maini.Am incercat toate cremele posibile, am fost la zeci de dermatologi care mi-au prescris diferite creme, care m-au ajutat local si pe moment, atat timp cat le foloseam imi dispareau iar dupa ce nu mai le foloseam imi reapareau.Am fost si la Inst Cantacuzino mi-au luat mostra din cos, am crezut ca este vreo bacterie si rezultatul a fost negativ.Te rog daca poti sa ma ajuti, ce tratament as putea sa folosesc sa scap definitiv de aceste cosuri...unele persoane mi-au spus ca ar putea fi vorba de dereglare hormonala, si ca ar fi din interior, si de aceea tot apar dupa ce nu mai folosesc acele creme...mentionez ca am fost si la medic endocrin, si ceea ce mi-a spus ca intr adevar am nivelul testosteronului putin peste limita minima, ceea ce nu este tocmai ok.
Rog daca poti sa ma ajuti cu un sfat, un tratament care crezi ca m ar ajuta sa scap de aceste cosuri definitiv..tratamentul cu clearogen ar fi benefic?

Iti multumesc anticipat si ma bazez pe un raspuns prompt din partea ta

Toate bune
9
05-08-2013, ora 18:46
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Bună seara!

Fiinţă scumpă, Mara29,

În funcţie de ce modalitate de transport ai ales (USPS sau FedEx), în cazul în care ţi s-a oferit şansa să alegi, coletul cu MicrodermX poate să intre în posesia ta într-un interval de timp de până la maxim 3 săptămâni de zile.
Sper că l-ai primit şi sper că MicrodermX ţi-a făcut mult bine. Doamne, ajută!

Toate cele bune îţi doresc.
Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce ai nevoie.
Sărută sufletul tău şi îmbrăţişează inima ta (frăţeşte),
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns
83 comentarii 1 23 Înainte ›

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • De ce apar coșurile (acneea)?
 • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
 • MIT: Ciocolata cauzează acnee
 • Cum scapi de punctele negre
 • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
 • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
 • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
 • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
 • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.