Cum pot învăța mai bine și mai ușor pentru bacalaureat?Ce supliment pot folosi?

02-07-2022
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Îl dau in 2024 dar as vrea sa mă apuc mai devreme de învățat să fiu sigur că îl iau.
Pot folosi Memo Plus si lecitina ținând cont că iau tratament psihiatric?
Îmi trebuie sa pot învăța mai ușor că totuși sunt atâția ani de când am terminat liceul.13 clase deși mereu m-am priceput la învățătură adica am învățat bine.la școală și liceu dar având în vedere că a apărut boala am nevoie de un ajutor clar.
1 comentarii
2
02-07-2022, ora 09:03
Psiholog Predan Valentina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Predan Valentina
Buna dimineata,

Discutati cu medicul dvs psihiatru despre medicatie pentru probleme de memorie, tulburari ale atentiei, lipsa de concentrare. Un exemplu este piracetamul. Medicul dvs va poate da mai multe informatii si ajuta pe partea de tratament medicamentos, fiind in compententa dansului/dansei. In afara de tratamentul medicamentos este de ajutor sa urmati o psihoterapie in acelasi timp, pentru reglarea emotiilor (care influenteaza partea cognitiva), de suport, de stabilizare a realitatii. Terapia va poate ajuta si in procesul de invatare prin organizarea si planificarea acestuia. Trebuie sa stiti obiectivele dvs sau sa le stabiliti impreuna cu terapeutul pentru a se configura planul de tratament si a le atinge. Daca nu aveti posibilitati financiare de a urma o terapie, puteti accesa acest serviciu si prin casa de sanatate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre medicul psihiatru.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce unii copii sunt mai motivați decât alții să învețe?
  •