Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos? Intrebarea mea suna poate puțin ciudat dar vine din experinta proprie, ma refer doar la mine. Sunt un tanar cu schizofrenie paranoida si mi-e frica de bolnavi psihic care fumeaza, beau si probabil se mai si drogheaza in văzul lumii. Nu e doar atât, acesti bolnavi înjură urât oamenii pe strada, îi amenință cu moartea (nu vreau sa scriu cum) si se mai iau de unii oameni pe strada la intamplare. Eu stau într-o zona a orașului destul de civilizată insa de vreo 2-3 ani aceste persoane sunt din ce in ce mai agresive verbal. Ce pot face in acest sens?
2 comentarii
Salut, La multi ani!
Nu trebuie sa faci nimic anonim i7, doar sa-i eviti, sa treci pe trotuarul celalalt. Inteleg ca la tine e si anxietate psihotica de aia tu proiectezi anxietatea amplificata fata de acesti oameni cu probleme din jur. E normal, nu trebuie sa-ti faci probleme.
Pe fondul anxietatii tale de la schizofrenie se aseaza si anxietatea fata de drogati. Parerea mea e ca nu poti face mai mult, decat evita-i. Drogati sunt in toate tarile, asa e lumea in care traim.
Nu trebuie sa faci nimic anonim i7, doar sa-i eviti, sa treci pe trotuarul celalalt. Inteleg ca la tine e si anxietate psihotica de aia tu proiectezi anxietatea amplificata fata de acesti oameni cu probleme din jur. E normal, nu trebuie sa-ti faci probleme.
Pe fondul anxietatii tale de la schizofrenie se aseaza si anxietatea fata de drogati. Parerea mea e ca nu poti face mai mult, decat evita-i. Drogati sunt in toate tarile, asa e lumea in care traim.
Te Salut Si eu! La Mulți Ani!!!
Mulțumesc frumos pentru ca m-ai calmat cu mesajul tău. Eu îi evit tot timpul cand trec pe langa acele persoane ca ei vorbesc singuri si inspira teamă trecatorilor. Am anxietate accentuată, cred. O zi buna!
Mulțumesc frumos pentru ca m-ai calmat cu mesajul tău. Eu îi evit tot timpul cand trec pe langa acele persoane ca ei vorbesc singuri si inspira teamă trecatorilor. Am anxietate accentuată, cred. O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Schizofrenie paranoida de mai bine de 15 ani
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 21Schizofrenie paranoida
- 15Schizofrenie paranoida - spuneti-mi va rog, ce sa fac?
- 21O viata scindata...experienta schizofreniei
- 2hypersomnie -sfatul unui medic
- 20Bolnav de schizofrenie
- 8Schizofrenie Coduri : F23.1, F 20.00 ce semnifica?
- 0schizofrenie
- 9Persoanele care sufera de schizofrenie au sansa la educatie/loc de munca?
- 18Schizofrenie paranoida
- 4Schizofrenie - ce se intampla daca voi mai avea vreun episod?
- 2Prieten cu probleme - cu schizofrenie paranoica, el zice ca este sanatos, nu vrea tratament
- 7Pensie boală schizofrenie paranoidă
- 2Halucinatii sau altceva?
- 3Prietenii
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida agresivitatea