cum rezista un copil care nu are parinti langa el

17-05-2010
cineva.canva
Nu este medic/terapeut
cineva.canva
cum rezista un copil caren u are parinti langa el..tatal sau sa il fi lasat pe la 1 an maicasa sa fi plecat cand avea vreo 9 ani...cum rezisti asa trimis din casa in casa sa te tina unu si altu sa fi batjocorit de toti pt ca nu ai bani si sa ajungi asa sa prinzi macar 20 d ani?ne bazam si pe vorba aia "putea sa fie si mai rau"
2 comentarii
0
18-05-2010, ora 11:12
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Buna!

Trist, dar adevarat, in Romania zilelor noastre!!!!
Toata lumea stie ca numarul copiilor aflati in astfel de situatii este foarte mare. Suferinta lor este enorma si isi pune amprenta pe termen lung. Dar, exista astfel de copii care au avut puterea sa-si depaseasca conditia. Poate pentru a le demonstra celor care le-au dat viata (caci nu-i putem numi parinti) ca se pot descurca.
Mai grava este situatia copiilor din centrele de plasament, care dupa 18 ani nu stiu incotro s-o apuce, pentru ca statul nu-i mai sprijina prea mult. Si-atunci ne miram de ce creste infractionalitatea sau cersetoria.
De ce spui ca sunt batjocoriti? Poate de copiii de bani gata, prost crescuti. Dar, in general, ei sunt acceptati de societate si sprijiniti pentru a se insera. Multi oameni le intind o mana de ajutor, pentru ca sunt impresionati de drama pe care o traiesc.
Sper sa ma insel, dar banuiesc ca te afli in aceasta situatie. Nu numai copiii fara parinti sufera, ci si aceia care se afla in famile dar sunt abuzati, neglijati, care traiesc in conditii precare.

Numai bine iti doresc!
0
18-05-2010, ora 14:08
cineva.canva
Nu este medic/terapeut
cineva.canva
batjocoriti chiar si de neamuri copii trimisi din neamuri in neamuri fiecare sa te paseze in alta parte...toti cand vad bani sa se certe care cum sa te tina cand nu mai sunt bani care cum sa te dea mai departe..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul