Cum sa fac? nu mai pot avea incredere deloc in ea

16-12-2017
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Buna ziua! Eu sunt intr-o relatie de 4 ani din care a rezultat ub copil frumos in varsta de un an si jumatate. Problema a inceput in luna aprilie cand din cauza unei relatii mai vechi pa care a avut-o prietena mea a ramas cu niste datorii in banca si a primit scrisori de executare silita. Pana la momentul respectiv nu mi-a spus nimic, ca ar avea probleme cu bancile din cauza fostului si in prima instanta nu am fost de acord sa o ajut din simplu fapt ca nu a fost sincera decat in ultimu moment. Dupa ce a mai primit o scrisoare in care i se spunea ca ori plateste datoria ori va face puscarie eu fiind plecat din tara la momentul respectiv ea nu a vrut sa imi mai ceara ajutorul si a hotarat sa se descurce singura. A facut un cont de facebook fals unde a dat peste un barbat care a ajutat-o cu banii pentru executor ea spunandui ca o face pentru bani si nu vrea sa aflu eu si sa ii dauneze cu ceva familiei noastre. Toate bune si frumoase ei sau vazut de 3 ori timp in care au intretinut relatii sexuale si de alte 2 da-ti cand imi spune ca a luat si copilu cu ea ca sa nu ii mai ceara sa intretina relatii sexuale. In luna august eu am ajuns acasa ea mi-a spus ca a rezolvat cu parinti problema datoriei dupa care la o luna de zile primesc poze de la sotia respectivului cu prietena mea ca el ia facut poze pe ascuns(poze explicite) ea mi-a confirmat ca a gresit si acuma suntem intr-un impas foarte mare eu avand dinainte de treaba asta probleme cu increderea in oameni dar mai ales acuma nu mai pot avea incredere deloc in ea. Am uitat sa spun ca ea a incheiat orice legatura cu el din momentu cand a terminat de achitat adica luna mai. Sotia lui ma cautat djn cauza ca el o insela si cu alte femei si ea nu mai stia ce sa faca... vreau si eu un sfat ceva...sa am incredere sau nu macar pentru copil da parca nu pot trece peste asa ceva
24 comentarii
2
16-12-2017, ora 15:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Acuma e si vina ta. Tu ai lasat-o sa se descurce singura cu datoriile. Daca o ajutai nu se ajungea la asa ceva. De unde crezi ca putea sa scoata banii?
Tinand cont de acest lucru, ar fi bine sa o ierti si sa va impacati, ca ai facut si tu o greseala majora, dar si de dragul copilului.
Am o prietena care facuse datorii dar a ajutat-o viitorul ei sot sa le plateasca. Nu a lasat-o singura sa se descurce. Prietenul la nevoie se cunoaste.
0
16-12-2017, ora 16:34
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Da faptu ca in 3 ani nu a zis nimic aia nu conteaza? Unde e sinceritatea ca sa iti fie si celalalt aproape ? Fiind femeie mi se pare normal ca vina tot pe mine cade...
0
16-12-2017, ora 16:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pai cade, daca o ajutai, nu se ajungea in punctul asta. Mai conteaza acum a cui e vina? Impaca-te cu ea si gata, nu o mai lasa la nevoie. Acum e prea tarziu sa iti mai pui intrebari. Nu poti sa lasi un copil sa creasca fara tata dintr-un asemenea motiv. Nu e ca si cum va aflati in mijlocul unei casnicii fericite si ea te-a tradat cu altul.
0
16-12-2017, ora 17:09
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Sa inteleg ca pana nu faci acel act care doar atesta o relatie nu se considera relatie sau cum? E permis orice inainte de nunta si dupa nunta te faci fata de casa?si din moment ce am facut un copil se presupune ca aveam o relatie destul de frumoasa nu are importanta ca ai un act la mana sau nu
0
16-12-2017, ora 18:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca era relatie o ajutati... nu o lasati sa cerseasca printre straini si sa faca prostii.
Conteaza sa lasati mandria la o parte si sa faceti un lucru bun in ceasul al 9-lea: sa o iertati.
0
16-12-2017, ora 18:06
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Nu am lasat-o sa cerseasca.. in prima faza a zis ca vorbeste cu parinti ei si vede ce rezolva cand inca nu era chiar groasa problema...dar cand problema a devenit mai serioasa putea sa spuna ca sa ingrosat treaba .da in fine bine ca am aflat ca eu sunt vinovat pentru greselile ei si din alta relatie si din relatia asta
0
16-12-2017, ora 20:59
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu mandria si cu interpretarea nu o sa duceti niciodata o relatie departe. Acum conteaza in principal cat de mult tineti la copil si ce compromisiuri sunteti dispus sa faceti pentru el. Sunt si parinti care isi pun interesele in fata copilului.
Pentru siguranta dv. faceti o sesiune de sedinte de psihoterapie impreuna cu partenera. Sa nu va para rau mai tarziu de decizia pe care o veti lua "azi".
0
20-12-2017, ora 04:11
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu ti-a spus de la inceput de datorii intrucat stia ca e posibil sa te superi, stia ca multi dintre barbati sunt ai dracului, posesivi, gelosi, rai, si risca sa piarda o relatie ptr ca te-ai fi suparat tu prosteste si degeaba pe ea.
Asa ca a ales sa rezolve problema altfel, tu sa nu afli si sa fie bine.
A ales asta ptr ca avea de ales intre a face parnaie sau nu, daca facea ce a facut sigur nu facea parnaie, risca doar sa afli tu sau nu, daca nu facea, sigur facea parnaie.
A lucrat foarte inteligent, nu a gresit deloc, au facut sex, ce mare chestie ? Si tu poate ocazional ai mai face cu alta, dar familia sa ramana familie, e important ca s-a incheiat treaba si gata.
Gandind la rece a rezolvat problema cam gratis.
In mod normal cand ai afiat, trebuia sa o ajuti si gata.
Raspunsul tau trebuia sa fie "inteleg...ca te temeai de comportamentul meu si de aia ai ascuns, asa ca bine ca ai spus si acuma, rezolvam", asa se face intr-o familie.
Adica te prindeai ca nu te-a mintit ca e om de neincredere, parsiva.
Ptr ca daca erai un om care nu s-ar fi suparat daca ti-ar fi spus de la inceput, nu te-ai fi suparat nici acuma ca a ascuns, deoarece ai fi inteles de ce a ascuns, deci cumva a mirosit bine ca si daca-ti zicea din prima tu te superai !!!

Fata e de incredere, insa s-a ferit de posibila ta reactie urata, daca stia ca ai fi okey, nu-ti ascundea datoria de la inceput.
Tu ai problema cu increderea in oameni ca probabil ai tu probleme cu increderea in tine, sau probabil ca proiectezi gandirea ta la altii, adica ca tu n-ai fi om de incredere, e doar o parere.

Deci ai de ales, ori faci asa si va fi bine, ori nu faci, te desparti, va suferi si copilul si tu si ea, te vei duce la alta care nu va fi mama buna ptr copilul tau, aia poate fi de proasta calitate si va fi mai rau, pai ptr ce ?
Ptr un orgoliu si mandrie proasteasca ?!
Asa ca tu lasa mandria proasteasca la o parte si fiti bine, iubiti-va, comunicati, intelegeti-va si fiti o familie unita si buna.
Arata-ti tie si ei ca nu esti ca ceilalti barbati care au gelozie, rautate, orgoliu si mandrie prosteasca ! Arata-ti ca esti om calitate.
Sa ne zici ce alegi.
0
20-12-2017, ora 17:17
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Problema este ca acel om care a ajutat-o a facut niste poze cu, care ea nu a fost de acord da ia fost frica sa refuze si de multe nu a stiut (asa zice ea) si acele poze au intrat in posesia mea prin intermediu nevestei lui si nu sunt deloc usoare de trecut peste ele din punct de vedere psihologic
0
20-12-2017, ora 18:09
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Plus ca treaba cu inselatu poate ca sunt eu mai nebun da asa vad lucrurile ca in momentu cand nu sunt multumit de o relatie ma despart si dupa imi caut altceva...pana acuma nu am inselat in nici o relatie dar de despartit pentru alta femeie da am facut-o.treaba cu o mica aventura din cand in cand nu mi se pare normal...da poate fiecare vede lucrurile in felu lui...interesant este faptul ca pana acuma numai eu sunt direct responsabil si ce au facut ei a fost in regula interesant :)
0
20-12-2017, ora 19:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
:)
0
20-12-2017, ora 22:44
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Ideea este ca tu zici ca ea a facut NU ca nu te-a mai placut pe tine, ci ca sa rezolve problema cu datoria, n-ai zis asa ?
Si daca este asa, este okey !
Tu nu stii sa faci diferenta intre daca nu te-a mai placut si intre ca a facut-o ptr un interes anume ?
Probabil ca de aia toti zic ca esti tu de vina, una la mana ca NU ai ajutat-o cand a trebuit si deci pana la urma indirect tot tu ai ajutat la chestia asta, a doua nu pricepi ca nu e problema ca nu te mai place.
Si ti-am zis de ce nu ti-a zis de la inceput de datorie, te-a mirosit ca te-ai supara !
Deci tot la tine a simtit ceva negativ in caracter !
Daca nu era afacere, nu se ducea cu copilul ca sa nu-i mai ceara ala sex !!! Si-a facut treaba si gata.
Daca.chiar nu te-ar mai fi placut, atunci cred ca n-ar mai fi stat cu tine dupa treaba aia zic eu.
De ce sa iasa dintr-o relatie care ii place adica din relatia cu tine ?

Alta varianta este ca temporar cat ai fost plecat avea si ea nevoie de sex ca orice om sanatos la cap.
Daca tu pleci cu lunile de acasa, poate are si omu ala nevoie de sex ca doar e om dracu`, nu e pom ! E cam deplasat la tinerete sa stai neregulat sau neregulata, asta e valabil si la tine si la ea, nu sexul este problema, problema este intelegerea, comunicarea, caracterul, comportamentul adica prietenia, ca aia leaga relatia a la long, nu un orgasm care poti sa-l ai cu oricine ca sa-ti faci chestia asta fiziologica, nu inseamna ca iubesti curva cu care te regulezi, sau ca tii la ea, sau ca ai cu ea ceva in comun, tot acasa vii, sau ea daca are orgasm cu unu tot asa doar ptr asta.
Ai vazut si tu poze cand se regulau, mare chestie, soc era sa il vezi cum ii da in cap, cum o violeaza cu forta, dar asa...obisnuieste-te sa fi mai open mind in general, sa stii ca, cuplurile mai libertine o duc mult mai bine.
Asa ca si la varianta asta nu inseamna ca daca temporar si-a rezolvat fiziologicul cerut de corp, nu te place tot pe tine cu toate calitatile pe care i le oferi alea de le-am enumerat mai sus, deci nu doar sex ! Asa ca normal ca tot cu tine vrea sa stea.
Chiar daca zici la inceput "stam despartiti ptr ptr bani, sa muncesti acolo si stam neregulati", ce simti poate fi alta.
Deci ei nu au facut ceva rau.
Dar nici tu nu ai facut decat ca nu ai ajutat-o cand trebuia.
0
21-12-2017, ora 09:37
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Da ce sa zic.nu e frumos da iti doresc sa primesti si tu niste poze dinalea sa vad cat de, , open mind" vei fi in acel moment si mai discutam, sa stai la calculator sa tastezi niste cuvinte e usor tare da cand esti pus in fata situatiei parca nu iti mai vine asa usor degeaba imi explici de cupluri libertine si etc.cand vrei o familie nu faci sex cu altu prin paduri si hoteluri
0
21-12-2017, ora 10:43
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Cum pot sterge acest subiect?
0
22-12-2017, ora 05:49
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu poti sterge acest subiect, dar nu mai raspunde daca nu vrei, poti abandona subiectul.
Toate subiectele raman mereu, ca pot fi utile la un moment dat ptr oameni in timp, sunt subiecte si de 10 ani.
Pai eu ti-am spus cum sta treaba ca sa fie bine, tu faci ce vrei, dar nu-ti va fi bine ! Atata tot.
Inseamna ca nu ai inteles nimic din ce ti-am spus in postul anterior de ambele posibilitati.
Ai intrebat ce sa faci ! Da ? Ti-am spus.
Ca daca faci tot ca tine de ce ai mai intrebat ? Ca situatia asa sta.
A fost o situatie mai dificila, asta e.
Incet incet treceai peste asta daca doreai, nu imediat dar treptat.

Nu se putea duce la parnaie ca oricuuum familie n-ar mai fi avut, si posibil sa nici nu poti sta neregulat luni de zile (pune putin mana pe anatomie...mama ei de carte, uneori e ca si cum ti-e foame si ai promis ca stai luni nemancat), deci ce sa-ti spun ? In primu caz toti au zis la fel cui am povestit (faceam orice dracu...cum sa ma duc la puscarie ?!) si femeie si barbat au zis la fel, iar in al doilea caz au zis ca partenerii nu trebe sa stea departe caci trebe sa ne asumam ca este posibil sa iasa asa, sigur ca nu convine, dar asta este !
Ca sa nu mai spun ca...nu ar mai fi stat nici unu cu tine daca nu ai fi ajutat la timp, dar eu nu-s deacord cu varianta asta cum zic ei, eu sunt sa ramaneti o familie, caci de acum in colo ar fi fost bine ptr voi trei.
0
22-12-2017, ora 09:07
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Da ce sa zic.bine ca nu sunt vreun zombie de internet care sa va accept sfaturile si prietenii sau oameni cu, care ai vorbit tu fac parte dintr-o clasa sociala care s-ar vinde pe bani asa imi lasa mie impresia si nu au nici un pic de demnitate in ei.si treaba cu anatomia sa fim seriosi nu am 5 ani suntem oameni nu animale sa regulezi orice misca, ca asa e normal din punctu tau de vedere.
0
22-12-2017, ora 09:08
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Eram doar curios alti ce parere au da vad ca nu am aflat decat 2 pareri.oricum nu m-as fi luat dupa niste straini pe internet ca nu sunt vreo casnica dinaia nebuna care alta treaba n-are
0
22-12-2017, ora 09:30
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
Atunci de ce ai mai scris? M-am abtinut pana acum, dar daca as fi in locul ei as fugi cat mai departe de tine, daca tot ai vrut sa auzi "pareri".

;)
0
22-12-2017, ora 11:30
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai asa l-am intrebat si eu, de ce a mai scris daca nu se ia dupa internetisti !
Fa ce vrei si gata, cu demnitatea mori de foame in ziua de azi !
Si apropo de bani, oricine are un pret !!! Te asigur eu, asta fara legatura cu subiectul dar ai zis ca s-ar vinde ptr bani unii oameni.
Oamenii aia au demnitate pe care i-am intrebat, si unii dintre ei nu considera ca nu au demnitate daca fac swing de exemplu, adica se intalnesc si cu alte cupluri si fac sex unii cu altii, asa ca a avea demnitate e relativ sa stii, doar ca-s deschisi la minte si atat.
Asa ca...cum nu ti-au convenit sfaturile cum zici ca nu te iei dupa noi.
Vroiai sa zicem "da ma parasesti-o", asta asteptai, pai nu merge asa.
Tu de fapt vroiai o confirmare a cum gandeai tu, uite ca nu s-a intamplat daca nu gandesti bine.

Adica tu nu ai ajutat-o cand trebuia ptr ca te-ai suparat tot tu ca nu ti-a zis de la inceput desi stiai ca ea a simtit ceva nasol la tine la caracter si s-a ferit intrucat simtea ca te vei supara.
Dupa aia era amenintata cu parnaia ca tu nu ai ajutat-o, si cu demintatea ta ajungea acolo, iar tu iti gaseai alta dupa un timp si te durea in pix.
Daca nu era asta si era cealalta, tu stai departe de ea cu lunile, ea la fel dar a simtit nevoia de sex si a facut doar cat nu erai aici, tot tu te superi (de parca tu n-ai fi facut daca te ardea), nu te-a ars tare pofta, de aia ai stat asa.
De ce nu s-a nimerit sa fi un om mai capabil sa faci bani buni aici, sa nu pleci departe, deci si tu ti-ai dat relatia ptr bani ! Uite prietenu meu are 2200 Euro bani in mana aici in Bucuresti, altii au 1000-1200-1500, si femei la fel colegele lui, asa ca..asta e.
Sau poate putea sta nesexata insa la tine nu a gasit gesturi frumoase, si asa mai departe, a cautat in alta parte ce nu avea acasa, e si asta o posibilitate pe care nu am spus-o pana acum, dar sigur ca poate sa nu fie asa.

Nu cunosti omul deloc...deci suntem chiar animale daca nu stiai, instinctele sunt instincte, nevoile primare deci, nu are leg cu inteligenta, cand te ia pofta de sex esti agitat, nu poti sa zici nu, daca tu poti sta cu lunile nesexat inseamna ca ai problema clar, adica zic doar daca nu ai pofta, nu ca te masturbezi si ca nu faci cu una, ca atunci ai pofta dar te rezolvi altfel.
Sau poate chiar putea sta nesexata
Pofta de sex e ca foamea, te racaie din ce in ce mai tare pana satisfaci problema, sa tii minte asta !!!
Si repet, o familie nu se rezuma doar la sex ! Multe alte calitati trebuie sa existe asa cum ti-am zis, dar nu ai priceput nimic.
Asa ca hai sa confirm ce vrei tu, las-o mama ei a dracu de femeie ca n-a vrut sa intre la puscarie ptr tine, si ia-ti alta...care chiar va fi rea posibil, iti mananca banii si te tine de prost daca nu te place ca lumea (depinde cum arati) si se mai reguleaza cu altii cu tine de mana.
0
22-12-2017, ora 12:59
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Fiecare e liber sa gandeasca cum vrea si sa faca ce vrea
0
22-12-2017, ora 13:00
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Zaress nu o tine nimeni cu forta si tu poti sa fugi tare ca e la fel si la tine
0
23-12-2017, ora 20:11
Mihau
Nu este medic/terapeut
Mihau
Si se pare ca povestea nu se opreste aici si mai nou am aflat si cu cine a facut toata treaba si se pare ca nici perioada nu este chiar si ar trebuii sa mai dam inapoi timpu pana in 2015 sfarsitu anului cand cica atunci au inceput sa vina scrisorile si el a fost de acord sa ii plateasca ratele si sau culcat debea la sf lu 2016 dupa ce isi revenise dupa nastere si etc, si doar o singura data pana in 2017 aprilie mai cand au mai facut-o de 3 ori ca sa il faca sa ii dea toti banii odata asa spune prietenea mea.am stat de vorba si cu sotia lui si cu el ca se pare ca vor sa divorteze si mai frumos este ca in august anu asta am cumparat un apartament si l-am facut de la zero cu o echipa de zugravi si a aparut un necunoscut care era prieten cu verisoara ei (asa spune ea)da lucra in domeniu si a fost de acord sa ne ajute. o luna de zile am lucrat cu el prin casa si zugravii si toate bune si frumoase...ca acum sa aflu ca el era accea persoana cu, care m-a inselat si ca la lasat sa ne ajute ca sa nu se supere pe ea si sa imi dezvaluie totu.deci traiesc un film de cacat in cel mai frumos mod
0
23-12-2017, ora 23:59
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai bine ca te-a ajutat macar, ala la treaba, macar atata sa faca daca tot ti-a ajutat si femeia ta sa se simta si ea bine sau sa-si plateasca datoriile, ca daca tu nu le plateai, ajungea la parnaie, si te spalai pe maini apoi.
Traiesti un film real, se intampla la tot pasul din astea.
Daca din vara pana acu n-a mai facut-o, e clar ca ptr bani a facut-o si atata. Daca o ajutai cu datoriile, nu se mai ajungea aici ! Asa ca...ai platit ptr prostia ta.
Daca nu a facut-o ptr bani, atunci inseamna ca nu te-a placut, te-a vazut om harnic, zbatator si a tras pe tine sau ar fi tras pe tine, ori nu e multumita de tine cumva.
Deci daca nu iti convine las-o si ia-ti alta.

Oricum in conditii normale nu prea se intampla ! Daca va placeti mult de tot si ambii sunteti multumiti acasa, nu prea mai ai de ce sa te duci in alte parti tu sau ea.
In general si barbatu si femeia se duc ca nu au ce le trebe acasa, fie sexual fie comportamental, caracter, etc.
Dar mai sunt cazuri cand apare plictiseala sexuala si se blocheaza acel om, e musai sa mai schimbe putin desi nu des. insa astea-s cazuri mai rare.
0
24-12-2017, ora 00:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Parerea mea e ca nu iti face bine acest topic. Mai bine il eviti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul