Daca il voi repeta testul de sarcina dupa 10-14 zile exista posibilitatea sa iasa pozititiv?
Stiu ca testul de sarcina se poate face dupa 10 zile. Eu l-am facut la 2 zile dupa concepere si a iesit negativ. Daca il voi repeta dupa 10-14 zile exista posibilitatea sa iasa pozititiv?
2 comentarii
Mentionez ca ultimele menstruatii le-am avut pe data de 5 mai respectiv 29 mai, cu durata de 3zile, iar conceperea a avut loc pe data de 10 iunie.Am sanse sa raman insarcinata?
Buna andeibi,
Exista sansa sa ramai insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, dar probabilitatea este cea mai mare cu 2 saptamani inainte de urmatoarea menstruatie.
Testul de sarcina functioneaza pe baza detectarii unui hormon secretat de embrion dupa ce se implanteaza, proces care poate dura pana la 2-3 saptamani de la contactul sexual, deci un test facut la 2 zile dupa contact nu are nici o relevanta.
Exista sansa sa ramai insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, dar probabilitatea este cea mai mare cu 2 saptamani inainte de urmatoarea menstruatie.
Testul de sarcina functioneaza pe baza detectarii unui hormon secretat de embrion dupa ce se implanteaza, proces care poate dura pana la 2-3 saptamani de la contactul sexual, deci un test facut la 2 zile dupa contact nu are nici o relevanta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cand -se vede- sarcina?
- 8menstruatie peste sarcina
- 2as dori sa stiu mai multe despre testele de sarcina
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 8Avortul sub 18 ani
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 3cand pot face testul de sarcina?
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 8Sunt insarcinata?
- 3O liniuta roz si una albastra.
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 3Menstruatia nu vine, testul este negativ
- 0Avort spontan sau sarcina extrauterina?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
- 2Am facut testul de sarcina prea devreme?
- 1Ajutați-mă! test sarcina o linie visinie si inca una slab colorată
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: