De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta: semne si cosuri pe fese

Buna seara! De aproximativ un an ma confrunt cu o problema destul de neplacuta:semne si cosuri pe fese.As vrea sa imi recomandati o crema sau un remediu natural pentru a scapa de ele.Va rog mult! Multumesc!
5 comentarii

incearca mibazon un unguent cu uz veterinar, dar e foarte bun, e singurul care la mine si-a facut intradevar efect si nu am mai avut cosuri.

Multumesc mult pentru raspuns! Mi-au mai spus cateva persoane de acest unguent deci cred ca o sa apelez la el.Si cam in cat timp ai vazut modificari?

trebuie rabdare, dureaza ceva timp dar scapi defenitiv de ele ca mine.ma dadeam numai seara ca unguentul e cleios.si ma culcam asa cu fata cleioasa, incercam sa nu ung prea tare perna etc desi parul necisita des spalare.incerca cu rabdare si pana la vara o sa iti treaca

Problema cu acneea e una destul de neplacuta si nu se poate scapa asa usor de ea. Si io am avut probleme cu cosurile, si am scapat de ele dupa ce am tot incercat mai multe tipuri de produse. De stiut e ca trebuie schimbat regimul alimentar si facut mai mult sport. Sunt alimente care favorizeaza aparitia acneei.

Cosurile sunt incomode si deranjante pentru oricine le are. Apar de regula pe cauza hormonala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2acnee, va rog un tratament
- 7Eugenia jambosa, un remediu util pentru acnee!
- 4interpretare analize medicale
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 7Cum pot scapa de cosurile de pe fata?
- 3cum pot scapa de acnee?
- 3Acnee - tratamente
- 5Acnee - demodex
- 0acnee si piele care se cojeste
- 0Acnee moderata
- 5acnee stafilococica
- 9Tratament dermatologic acnee
- 4Ce stiti de Maskrym? Il folosesc de 5 zile si nicio imbunatatire parca...
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral
- 0Probleme - acneea sub forma de comedoane închise
- 0Tratament acnee Yasmin+Verospiron(50mg)
- 2Tratament acnee chistica aparuta dupa varsta de 18 ani
- 1Acnee dureroasă sub piele
- 1Colagen și acnee?
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: