de circa 2 saptamani am o problema cu respiratia.. simt cum nu îmi ajunge aerul

17-06-2014
Ionela1983
Nu este medic/terapeut
Ionela1983
Buna dimineaţa! Am o întrebare dacă se poate sa mi răspundeţi: de circa 2 saptamani am o problema in a respira simt cum nu îmi ajunge aerul am o senzaţiei foarte rara m-a Apasă ceva in capul pieptului iar tot timpul casc si oftez cu speranţa ca îmi va ajunge aerul dar nu, totul continua la fel sunt un pic speriata si nu ştiu ce sa fac, va rog un sfat. Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
24-06-2014, ora 14:57
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Va recomand capsulele Confort emotional si ceai Calmocard, 3 cani de ceai pe zi.Cauza poate fi de natura psihoemotionala, a unui stres prelungit sau datorita unei oboseli cronice.
0
27-06-2014, ora 11:33
majoedy
Nu este medic/terapeut
majoedy
Buna ziua!am o problema cu respiratul in timpul noptii(transpir, nu dorm bine, sforai foarte tare, ma trezesc mai obosit de cat mam culcat)toate simtomele par a duce a apnee de somn.de mic copil am deviatie de sept desi mam supus unei operatii nu nu sa indreptat deviatia a ramas tot la fel nu pot respira pe nas.Nu am precizat am 27 de ani si inca de la varsta de 20 de ani am o viata sexuala jalnica, libidou scazut.totus sa fie din cauza asta?am renuntat la vicii, duc un stil de viata ssanatos dar nu sunt semne de ameliorare si de asta sunt ingrijorat.ajutatima va rog!
0
11-07-2014, ora 10:36
Daniel_214
Nu este medic/terapeut
Daniel_214
Buna ziua! va rog daca se poate sa-mi raspundeti la urmatorul caz ce mi s-a intamplat aseara: am visat ca sunt in mijlocul unei furtuni de nisip si m-am trezit ca nu mai am aer, pur si simplu nu puteam respira, e posibil sa fi avut apnee ? mentionez ca in timpul zilei cateodata simt ca nu-mi intra aer in plamani si oftez des, uneori casc ca sa intre aer in plamani. Dar acest vis ma speriat cel mai tare, nu am patit niciodata asa ceva, am facut testul de efort si l-am trecut cu bine. Am facut spirometria, e OK, am facut radiografie la plamani si medicul a zis ca vede mici pete dar e posibil sa fie de la o raceala mult mai veche, de la o bronsita din copilarie(am 48 de ani)nimic grav.Cateodata am dureri difuze in piept dar daca i-au midocalm trece.aceste simtome de lipsa de aer nu sunt totdeauna, apar la 1-2 saptamani ma tine 3-4 zile si am mai observat ca dupa ce fac baie daca ma prinde un pic curentul, gata 3-4 zile nu mai am aer. Domnule doctor poate fi ceva grav? Se poate muri din asa ceva?Sunt extraordinar de speriat mai ales in urma acestui vis cu furtuna de nisip.Mentionez ca noaptea nu sforai, nu fumez de 2 ani si nu beau de 13 ani de zile.Va implor daca binevoiti sa-mi dati un raspuns!
0
24-07-2014, ora 13:54
mashy90
Nu este medic/terapeut
mashy90
aceasi chestie e si la minee! nu stiu ce sa faac
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: