de vreo 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului
Buna ziua, de vreo 5 ani mi-au aparut niste bubite alte ca niste cosuri la baza penisului, nedureroase, care nu ma incomodeaza deloc, doar faptul ca stau acolo, si cu timpul am observat ca tind sa se intinda spre capul penisului. As dori sa stiu ce poate fi, eventual un tratament pentru ele.
La mesajul asta as vrea sa imi raspunda si mie cineva...la ce medic sa ma duc ??? sau la ce specialitate : dermato-venerologice obsterica ginecologie sau urologie :-?? va rog raspuns repede
La mesajul asta as vrea sa imi raspunda si mie cineva...la ce medic sa ma duc ??? sau la ce specialitate : dermato-venerologice obsterica ginecologie sau urologie :-?? va rog raspuns repede
1 comentarii
Evident ca trebuie sa mergi la un dermatolog! Ginecologii se ocupa cu zona genitala, dar la femei! Urologii rezolva, in general problemele chirurgicale care apar la nivelul aparatului excretor (urinar), cum ar fi litiazele renale, adenoamele de prostata, etc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de ceva timp am bubitele pe penis
- 2brobonite pe penis
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 89Am niste bubite foarte mici sub pielea penisului
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 10mici bubulite pe penis
- 8Bubite pe penis !
- 5Bubite pe marginea capului penisului ca niste cosuri
- 1Un fel de bubite pe penis (+poza)
- 9De ceva vreme mi-au aparut niste bube
- 1Probleme cu glandul!
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 3Cos si mancarimi
- 3Bubite pe penis
- 0Boli ale penisului
- 0Ce inseamna? Ce trebuie sa fac?
- 0Buba pe uretra
- 1Reactie adversa la doxi sau BTS
- 1Bubite pe penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis cosul pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: