depilarea corporala la barbati - avantaje si dezavantaje

buna ziua
am cam mult par pe corp si din cate am auzit si am observat fetelor nu le prea plac barbatii cu par.pe langa asta e cam urat sa iti expui corpul cu mult par pe el
nu vreau sa fac o epilare ci depilare doar la nevoie
as vrea sa stiu niste avantaje / dezavantaje ale depilarii corporale care pot aparea atat pe termen scurt cat si pe termen lung
pe langa asta as vrea sa stiu cele mai eficiente metode ale depilarii.cunosc cateva insa nu stiu ce efecte au in timp.cateva dintre metode sunt utilizarea de ceara sau alte creme, utilizarea bigului, a epilatorului (asta nu vreau sa o incerc decat daca e ultima :D), arderea parului (chiar daca miroase urat o scurta perioada de timp este cea mai rapida)
ce ma intereseaza...sa aflu avantaje si dezavantaje pentru fiecare din metodele de mai sus dar cel mai important sunt efectele adverse care pot aparea (excludem iritatia).si inca ceva foarte important.e adevarat ca daca folosesti bigul parul iti creste mult mai repede si mai tare ? asta e valabil si la toate celelalte metode ?
multumesc
am cam mult par pe corp si din cate am auzit si am observat fetelor nu le prea plac barbatii cu par.pe langa asta e cam urat sa iti expui corpul cu mult par pe el
nu vreau sa fac o epilare ci depilare doar la nevoie
as vrea sa stiu niste avantaje / dezavantaje ale depilarii corporale care pot aparea atat pe termen scurt cat si pe termen lung
pe langa asta as vrea sa stiu cele mai eficiente metode ale depilarii.cunosc cateva insa nu stiu ce efecte au in timp.cateva dintre metode sunt utilizarea de ceara sau alte creme, utilizarea bigului, a epilatorului (asta nu vreau sa o incerc decat daca e ultima :D), arderea parului (chiar daca miroase urat o scurta perioada de timp este cea mai rapida)
ce ma intereseaza...sa aflu avantaje si dezavantaje pentru fiecare din metodele de mai sus dar cel mai important sunt efectele adverse care pot aparea (excludem iritatia).si inca ceva foarte important.e adevarat ca daca folosesti bigul parul iti creste mult mai repede si mai tare ? asta e valabil si la toate celelalte metode ?
multumesc
6 comentarii

Mai sincer..eu folosesc ceara si nu am nici un fel de probleme si nici nu imi creste parul foarte repede insa pentru tine ar fi cam dureros si nu stiu daca ai suporta. Mie imi plac barbatii cu par, nu imi plac cei care au par pe spate si in zonele genitale..in rest..chiar mi se pare foarte masculin!!! Asa ca mai gandeste inainte sa faci asta, nu toate fetele prefera barbatii fara par..;)

si in cazul in care merg singur cu 3 fete la mare ce fac ? :D poate nu toate prefera genul de barbat cu par. parul meu este foarte negru si este vizibil chiar si de la distanta de 2 m :d

:D:D:D..pai cred ca nu ar trebuie sa fii complexat de faptul ca ai un astfel de par si ca ar trebui sa fii sarmant...sa le castigi toata admiratia cu ajutorul comportamentului tau. Distreaza-le! Daca se simt bine langa tine ce mai conteaza parul tau? eu nu as tine cont de el daca ma simt bine in prezenta ta!! ;)

sti...nu sunt multe persoane care gandesc asa...vroiam sa te mai intreb cati ani ai daca nu te superi

Buna ziua,
As avea o rugaminte sa imi sugereze cineva cum as putea indeparta daca se poate chiar in totalitate parul de pe gat. Eu obisnuiesc sa-l rad cu aparatul de ras... dar dupa se vede pur si simplu capul firului in piele. Nu este estetic deloc.
Va multumesc. Zile frumoase
As avea o rugaminte sa imi sugereze cineva cum as putea indeparta daca se poate chiar in totalitate parul de pe gat. Eu obisnuiesc sa-l rad cu aparatul de ras... dar dupa se vede pur si simplu capul firului in piele. Nu este estetic deloc.
Va multumesc. Zile frumoase

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bube dupa epilat
- 5Intrebare stupida: trebuie sa ma epilez perfect in zona genitala?
- 4epilarea in zona genitala... bubite asemanatoare cu niste alunite
- 30tratament pentru foliculita
- 4Epilare cu laser
- 720 RON in Arad pt epilare chilot (tot) cu ceara?Nu e mult?
- 6epilare-dilema
- 23fire de par pe sub piele
- 2bube de la epilat, iar acum furunculi, infectii
- 6Bubite pe fund asemanatoare cu cosurile
- 8intrebare legata de epilatul cu laser
- 9foliculita?
- 6Probleme epilare inghinala
- 6bubite in urma epilarii in zona pubiana
- 0epilare IPL - afectiuni tiroidiene
- 13cum sa scap de petele cauzate de foliculita??
- 0Iritatie de la epilat
- 3iritatie de la epilare!
- 2epilare cu zahar
Mai multe informații despre: Epilarea epilarea la barbati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: