Dovezi medicale in vindecarea cancerului cu Escozul

04-03-2011
verdan
Nu este medic/terapeut
verdan
DOVEZI MEDICALE DESPRE TRATAMENTUL ESCOZUL IN ROMANIA

Tratamentul cancerului cu Escozul este o certitudine!

Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care aveati indoieli cu privire la Tratament Cancer cu Escozul si pentru cei care se lupta cu aceasta cumplita suferinta numita Cancer, am luat hotararea sa public pe internet DOVEZILE MEDICALE- Rapoarte de Rezonanta Magnetica, Scrisori Medicale ofciale, etc., care atesta intrarea mea in stare de vindecare in urma Tratamentului cu Escozul.
Aceasta este poate, prima dovada scrisa, insotita de documente medicale doveditoare, publicata in afara Cubei, care atesta beneficiile si valorile Tratamentului Cancer cu adevaratul Escozul, cel facut si testat in Cuba la Institutul Labiofam Havana.
PENTRU CA:
-Escozul va poate ajuta si pe voi sa INVINGETI CANCERUL, asa cum o face in cazul meu si a multor altora !
-Escozul este primul si singurul Tratament medical, care ma transformat dintr-un pacient oncologic fara sanse de supravietuire, intr-unul in stare de vindecare! Veti vedea 3 (trei) RMN-uri consecutive facute la interval de 4 luni care atesta remisia continua si constanta a tumorii cerebrale de care sufar !
-Escozul ma ajutat atunci cand tratamentele medicale clasice nu-mi mai puteau fi aplicate. Veti vedea din documentele medicale atasate, ca ultimul tratament medical alopat clasic pe care l-am facut, dateaza cu 1, 5 ani inaintea inceperii tratamentului cu Escozul, atunci cand tumora mea era intr-o expansiune agresiva.
-Si nu in ultimul rand, pentru ca au aparut tot felul de afaceristi verosi care spun nu numai ca ei au adus scorpionul albastru in Romania( specie endemica care vietuieste numai in Cuba) ci si ca stiu formula prepararii acestui tratament medical

Toate dovezile in legatura cu beneficitatea tratarii cancerului cu Escozul in cazul meu si nu numai, le veti gasii pe orice motor de cautare dand "dovezi escozul"

Multa Sanatate,
47 comentarii 12 Înainte ›
0
07-03-2011, ora 08:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa!

Din curiozitate maximă, fără doar şi poate, m-am documentat rapid cu privire la Escoz. Recunosc că m-a impresionat, în condiţiile în care eu foarte rar pot fi impresionat :)
Cu ajutorul acestui remediu şi cu credinţă în Dumnezeu, cu voia Lui, cancerul poate fi învins, mi-e foarte clar, şi nu numai cancerul.
...
-
-*
...
Dle Verdan, dv. aţi călătorit în Cuba, pentru a putea obţine Escozul?
Din câte am citit suferinzii trebuie să se deplaseze până în Cuba, sau, dacă sunt nedeplasabili, pot autoriza o persoană în locul lor, acea persoană putând să meargă cu dosarul medical la Institutul Labiofam, din Havana, pentru a fi analizată toată documentaţia cu privire la statusul sănătăţii persoanei care solicită tratamentul, în vederea primirii tratamentului în regim de gratuitate, a modului de administrare şi a altor informaţii.
Mă bucur că v-aţi vindecat, Slavă Domnului, şi mă bucur că încercaţi să ajutaţi şi alţi oameni, chiar şi doar prin faptul că le aduceţi la cunoştinţă existenţa Escozului.
_
Mult succes tuturor celor care recurg la proprietăţile curative ale acestui remediu.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie.
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Nick(*modificat de catre admin)
0
09-03-2011, ora 22:52
verdan
Nu este medic/terapeut
verdan
Da, calatoresc in Cuba la Institutul Labiofam de aproape un an.
Escozul este singurul tratament medical pe care il mai urmez in prezent. Ultimul tratament oncologic clasic urmat de mine este Gamma Knife in 2 oct. 2008.
Am sa prezint un scurt istoric pentru buna intelegere a efectelor Escozul asupra mea.
ISTORIC
Pacient: Lucian Daniel Angelescu - 41 ani
Diagnostic: Carcinom nediferentiat (tumora) de rinofaringe cu extensie in cavum si la baza craniului - inoperabil.
Tratamente efectuate: chimioterapie si radioterapie, efectuate in cursul anului 2006 la Institutul Oncologic Bucuresti sub indrumarea Dr. .....; Gamma Knife la Spit.Bagdasar Arseni sub indrumarea Dr. ......in anul 2008.
Acesta a fost si ultimul tratament efectuat, doctorii nemaiavand ce sa-mi administreze, intru-cat doza maxima de radioterapie a fost atinsa si chiar depasita.
In urma acestor tratamente tumora a scazut, dar in septembrie 2009, in urma unui RMN efectuat s-a constatat ca aceasta era din nou intr-o evolutie accentuata.
La inceputul anului 2010 am aflat de tratamentul cu ESCOZUL efectuat de medicii cubanezi de la Institutul de Cercetare Labiofam si Institutul Oncologic din Havana.
Am plecat in Cuba impreuna cu alti suferinzi si am luat primele doze de tratament (pentru 3 luni).
Rezultatele au fost mai mult decat promitatoare, tumora scazand cu aprox 8% din volum intrand si in remisie
Am urmat in continuare sfaturile si tratamentul indicat de medicii din Havana la fiecare 3, 5 luni deplasandu-ma la Havana pentru a lua tratamentul indicat
In acest moment, la a treia doza de tratament, tumora mea a scazut cu aproximativ 45% din volum- Rezultate demonstrate de raporturile RMN, ORL neurologic precum si de rezultatele analizelor de sange.
Medicii cubanezi apreciaza ca vor fi necesare in cazul meu 5-6 doze pentru ca tumora sa dispara sau sa nu mai fie un pericol pentru existenta mea.
Mentionez ca. in aceasta perioada, din momentul in care am inceput tratamentul cu Escozul, au disparut toate durerile, starea mea generala sa imbunatatit radical si analizele sangelui facute la Institutul Oncologic Bucuresti s-au imbunatatit in mod constant, fiind astazi, aproape perfecte.
Deasemenea, toate rapoartele de investigatii neurologice si ORL arata si ele o remisie constanta a tumorii si intrarea mea in stare de vindecare.

Am adaugat Tratamentului Cancer cu Escozul...
Credinta in Bunul Dumnezeu !
Credinta in mine !
Credinta in puterea vindecatoare a Escozul !

Mesajul meu nu este publicitar! Are doar caracter informativ !
Suferinii de cancer trebuie sa stie ca au o sansa imensa cu Escozul. Eu nu-mi fac decat datoria morala de ai anunta in legatura cu acest fapt.
Deasemenea, sfatuiesc pe cei care o pot face, sa se deplaseze singuri la Havana pentru tratament !
Aveti mare grija la cei care vor incerca sa va induca in eroare..au aparut unii care spun ca fac ei acest tratament aici in Romania, numindul... escoazul.. altii spun ca au Escozul de vanzare! Altii ca aduc ei tratamentul.
Nu uitati! Escozul este un tratament medical individual, eliberat numai de Institutul Labiofam-Havana, prescris de medicii oncologi din Cuba, in baza unui dosar medical si insotit de reteta medicala pentru fiecare pacient oncologic!

MENTIONEZ CA AM PUBLICAT ACESTE DOVEZI ALE REZULTATELOR TRATAMENTULUI CU ESCOZUL, NU PENTRU A VA CONVIGE SA URMATI SI DUMNEAVOASTRA ACEST TRATAMENT, ACEASTA ESTE O OPTIUNE INDIVIDUALA A FIECARUIA, CI PENTRU A VA ARATA CA SE POATE!
DEASEMENEA VA ROG SA AVETI INCREDERE IN DOCTORII DUMNEAVOASTRA ONCOLOGI, PRECUM SI IN TRATAMENTELE MEDICALE PE CARE ACESTIA VI LE PROPUN SI APLICA!

CANCERUL POATE FI INVINS !
ACUM STITI DE ESCOZUL !
-*

Iubire, Lumina si Sanatate tuturor!


(*modificat de catre admin)
0
10-03-2011, ora 07:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Stimate dle Verdan (Lucian Daniel Angelescu),

Mă bucur din tot sufletul pentru dv. Sunt sigur că credinţa în Dumnezeu v-a ajutat să descoperiţi acest tratament. Cu ajutorul Lui vă veţi însănătoşi total!
_
Observaţie: Am intrat în Postul Paştelui, după cum bine ştiţi!
Faceţi tot posibilul să ţineţi post, după putinţa dv.; spovediţi-vă corect şi complet, folosind un îndreptar de spovedanie; împărtăşiţi-vă, în cazul în care vi se dă voie; mergeţi cât de des puteţi la Sfânta Liturghie şi la Sfântul Maslu; rugaţi-vă dimineaţa, după sculare, şi seara, înainte de culcare, cel puţin; rugaţi-l pe duhovnicul dv. să vă citească Moliftele Sfântului Vasile cel Mare + alte rugăciuni de dezlegare; beţi aghiazmă mică dimineaţa, pe stomacul gol, după care mâncaţi o bucăţică de anafură, strict în zilele în care sunteţi curat trupeşte şi faceţi o sfeştanie în casă :)
_

Toate cele bune,
Nick
0
29-03-2011, ora 02:00
verdan
Nu este medic/terapeut
verdan
La ultima calatorie facuta in Havana, pentru Tratament Cancer ESCOZUL, ne-am interesat de vaccinul CIMAVAX-EGF
CIMAVAX-EGF, CUBA INREGISTREAZA PRIMUL VACCIN TERAPEUTIC DIN LUME IMPOTRIVA CANCERULUI LA PLAMANI

Am vizitat INSTITUTUL de IMUNOLOGIE MOLECULARA (CIM) din Havana, institut care sub coordonarea Doctor Gisela Gonzales a creat acest tratament pentru cancerul la plaman.

Am vizitat spitalul "Hermanos Ameijeiras" unde am stat de vorba cu Doamna Doctor Maria del Carmen Barroso, doctor sub indrumarea caruia sunt studiate dosarele medicale ale pacientilor si care aproba acest tratament cu CIMAVAX-EGF, atat pentru cetatenii cubanezi cat si pentru cei din alte tari.

Am fost si la Centrul International de Sanatate La Pradera, locul unde se administreaza acest vaccin in Cuba, pentru cetatenii straini.

Cercetarile pentru crearea vaccinului CIMAVAX- EGF au început înca din anul 1992, iar primul test clinic a fost efectuat în 1995.

Cu testarea acestui vaccin, au fost facute şapte studi clinice, în Cuba, Canada şi Anglia. Există alte trei teste clinice în desfăşurare, 2 în Cuba şi un altul în Malaezia.

În această experienţă clinică, mai mult de 2000 de pacienţi cu cancer pulmonar avansat au primit vaccinul CimaVax FEG.

Aceste cercetari, au demonstrat că CimaVax nu provoca efecte colaterale grave, declansand un raspuns imun care duce la creşterea speranţei de viaţă in randul pacientilor cu cancer la plaman in faza terminala.

Obţinute din două proteine "‹"‹recombinate, produsul CimaVax FEG este primul din clasa sa in lume. El a fost înregistrat în Canada, Statele Unite ale Americii, Japonia, Australia şi Brazilia.

Medicul Elia Neninger, medic oncolog participant în proiect, a confirmat acest lucru este un vaccin terapeutic si nu pentru prevenirea cancerului. Este un tratament care serveşte pentru a "menţine sau consolida" efectele chimioterapiei şi radioterapiei pe tumora canceroasa.
Ea a subliniat securitatea acestui produs, care este lipsit de orice efecte colaterale care pun în pericol viaţa pacienţilor. De asemenea, contribuie la reducerea simptomelor predominante de boala (dificultatea de a respira, lipsa poftei de mâncare şi pierderea în greutate).


Informatiile obtinute de noi sunt urmatoarele:

1. CIMAVAX-EGF se aplica in acest moment, numai pacientilor oncologici cu cancer la plaman ca forma de cancer primar.
2. CIMAVAX-EGF se aplica numai bolnavilor de cancer pulmonar in stadiu terminal- adica pentru cei care au urmat deja tratamentele clasice cu radioteraoie si chimioterapie
3.Vaccinul CIMAVAX-EGF se aplica in baza unui dosar medical complect care trebuie sa cuprinda:
-istoricul boli-
-tratamentele cu radioterapie si chimioterapie facute.
-stadiul actual al cancerului la plaman
-solicitarea scrisa a pacientului oncologic, pentru administrarea CIMAVAX-EGF
4. CIMAVAX-EGF se aplica numai in baza unei programari prealabile cu cel putin 3 luni inainte, solicitarile fiind foarte mari in acest moment, in conditiile in care Cuba este singurul producator din lume.

-Vaccinul CIMAVAX-EGF se poate administra in acest moment, pentru pacientii din Romania, numai in Cuba la Centrul International de Sanatate La Pradera si numai in baza unei programari prealabile facuta cu 3-5 luni inainte de efectuarea tratamentului.

-Pacientii se vor deplasa la Havana numai cu insotitor si vor sta impreuna la Centrul de Sanatate La Pradera timp de 5 zile cat dureaza prima faza a vaccinului, faza de inductie, urmand ca faza de consolidare sa se faca in tara

-Costul tratamentului. Depinde de programare, de durata, tratament, si de tara.

Vestea cea mai buna este ca am reusit sa supunem spre analiza comisiei medicale de la Centrul International de Sanatate La Pradera, mai multe dosare din care au fost aprobate 4, urmand a se prezenta pentru tratament in Cuba la inceputul lunii iunie 2 dintre acesti pacientii, restul refuzand in acest moment vaccinarea, datorita costurilor.

Pentru buna dumneavoastra informare, am primit de la Autoritatile din Cuba, prin amabilitatea doamnei Tania Crombet, director de investigaţii clinice, la centrul de imunologie moleculară din Havana urmatorul comunicat:

Comunicat catre Grupul de calatorie - Romania

""""CUBA INREGISTREAZA PRIMUL VACCIN TERAPEUTIC DIN LUME IMPOTRIVA CANCERULUI LA PLAMANI

Acest medicament - CIMAVAX-EGF- este rezultatul a mai bine de cincisprezece ani de investigatii, si se adreseaza sistemului relationat cu tumoarea fara a provoaca efecte adverse severe.

10 ianuarie, Havana - Cuba a inregistrat primul vaccin terapeutic impotriva cancerului la plamani, numit CIMAVAX-EGF, fiind tratati 1000 de pacienti cubanezi, a anuntat saptamanalul "Trabajadores", informat prin CubaDebate.
Responsabila pentru proiectul acestui vaccin din Centrul de Imunulogie Moleculara(CIM) din Havana, Gisela Gonzalez, a explicat ca ofera posibilitatea de a transforma cancerul la plaman avansat intr-o " boala cronica controlabila".

CIMAVAX-EGF este rezultatul a mai bine de cincisprezece ani de investigatii, se adreseaza sistemului relationat cu tumoarea si nu provoaca efecte adverse severe, a precizat specialista.
"Se bazeaza pe o proteina care cu totii o avem: factorul de crestere epidemic, relationat cu procesele de proliferare celulara, care, atunci cand ai cancer isi pierd controlul", a detaliat ea.
Gonzalez a indicat ca, organismul in general tolereaza "ce-i al lui" si reactioneaza impotriva a -" ce-i strain"-, tocmai de aceea, cercetatorii cubanezi de la Centrul de Imunologie Moleculara (CIM) au trebuit sa faca un vaccin, pentru a reusi sa genereze anticorpii contra acestei proteine.

Acest vaccin -CIMAVAX-EGF se aplica in momentul in care pacientul a terminat tratamentul alopat cu radioterapie sau/sau chimioterapie. Cancerul la plaman trebuie sa fie in stadiu "terminal fara alternativa terapeutica" pentru ca vaccinul ajuta in a " controla cresterea tumorii fara tixicitatea asociata", a precizat ea.

Mai mult, CIMAVAX-EGF poate fi utilizat ca un tratament " cronic care mareste espectativele si calitatea vietii pacientului".

Cercetatoarea a semnalat ca dupa ce acesta a fost inregistrat in Cuba, CIMAVAX-EGF "progreseaza" in alte tari si ca se evalueaza sub ce forma se poate folosi acest principiu in terapii contra altor tumori asa cum ar fi cele de prostata, uter si mamara.

"Centrul International de Sanatate La Pradera, adresa : Calle 230 de 15 bis a 17, Siboney, Havana, Cuba. Telefon: (537) 2737476 - 80. E-mail: aloja@pradera.cha.tur.cu si comercia@pradera.cha.tur.cu.

"Spital Hermanos Ameijeiras", adresa : San Lazaro nr. 701, Centro Havana, Havana, Cuba. CP 10300. telefon : (537) 876100, E-mail: Dr. Alfredo Herrera: mision@hha.sld.cu

Care este programarea pentru tratament? Vaccinarea cu CIMAvax EGF cuprinde doua faze:
* O faza de inductie:
* O faza de consolidare: un vaccin lunar( la fiecare 28 de zile), de asemenea sunt 4 injectii de 1, 2 ml in 4 locuri de injectie. Se va administra vaccinul daca nu apar reactii adverse netolerate de catre pacient, sau deteriorarea starii de sanatate.
Costul tratamentului. Depinde de programare, de durata, tratament, si de tara.""""


Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care doresc sa faca acest tratament pentru Cancer la Plaman, va stam la dispozitie cu orice informatie necesara, va putem ajuta GRATUIT pentru

-intocmirea dosarului medical
-depunerea dosarului medical la Centrul International de Sanatate La Pradera si obtinerea aprobarii necesare.
- odata cu deplasarea noastra in Cuba pentru Tratament Cancer ESCOZUL, putem lua cu noi pacienti care au aprobarea necesara, urmand ca acestia sa se intoarca in tara impreuna cu noi dupa 7 zile si..bineinteles dupa efectuarea tratamentului.

-*

Repet ! ajutorul nostru in sprijinul celor care doresc sa faca acest tratament cu CIMAVAX-EGF cat si al celor care doresc sa intre in posesia Escozul, este complect GRATUIT!

Multa Sanatate,
Lucian Daniel Angelescu


(*modificat de catre admin)
0
02-04-2011, ora 19:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!

Vă mulţumesc în numele tuturor pentru informaţiile postate, stimate dle Angelescu Lucian Daniel.
Aştept mesajul prin care să ne informaţi pe toţi că sunteţi vindecat total. Doamne ajută!
_

Toate cele bune,
Nick
0
03-04-2011, ora 15:27
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
toata chestia asta cu "escozul" nu suna bine. nu prea cred ca functioneaza, pentru ca daca ar functiona, ar folosi-o foarte repede toata lumea. apoi, in cazul absurd in care chiar merge, de ce tre' sa te duci pana in cuba pentru un ser ? lumea ar plati atatia bani pentru asta incat ar fi bataie pe comert/import/etc. ? asta chiar suna dubios...
0
05-04-2011, ora 01:06
verdan
Nu este medic/terapeut
verdan
Daca in comentariul dumneavoastra nu aparea cuvantul " DUBIOS" nu ma interesa, dar....apare...
Atunci cand nu mai aveam nicio speranta, fusasem trimis acasa, fara alternativa de tratament..cu un prognostic ingrozitor...3 luni de viata am aflat de tratamentul cu Escozul de la stirile Antena 1 si am plecat imediat in Cuba!..Dar dumneavoastra nu puteti intelege o astfel de atitudine, intru-cat nu ati trait o astfel de experienta si nici nu va doresc asa ceva!

In primul rand sa vedem ce este CERT in toata "chestia asta" asa cum o numiti dumneavoastra.

-Ultimul tratament oncologic facut de mine dateaza din 2 oct. 2008, ....asa cum reiese din scrisorile medicale publicate in original pe internet! Oricum nici nu se mai putea face trataent alopat, intru-cat doza maxima de radioterapie fusase depasita in cazul meu.
-Singurul tratament facut de mine in ultimul an este cel cu ESCOZUL
-Imi este supraveghiata vindecarea de catre medicii oncologi de la Institutul Oncologic Bucuresti...si dumneavoastra spuneti ca nu functioneaza?! Aflati ca medicii de la noi spun ca functioneaza acest tratament cancer cu Escozul......Rapoartele RMN sun foarte clare!
-Sunt deja 4 RMN-uri consecutive in care se releva remisia tumorii. Nu mai vorbesc de celelalte
rapoarte medicale, raport neurologic, Orl, analize sange..
Toate aceste documente medicale le puteti vedea pe adresa http://www.escozul.ro/marturiilecelorcareauincercatescozul/index.html
-Trebuie sa merg in Cuba pentru serul asta ( Escozul ) asa cum il numiti, intru-cat aceasta tara este inca sub embargou impus de SUA din anul 1961..cel mai lung embargou impus vreodata unui stat!..Cuba nu poate exporta inca acest tratament, iar la Institutul Labiofam Havana sunt cozi interminabile cu pacienti oncologici din toata lumea
-Mai trebuie sa merg in Cuba pentru Escozul, intru-cat nimeni nu are interes ca acest tratament sa se comercializeze pe scara larga!...credeti ca marii producatori de medicamente castiga din vanzarea piramidoanelor si aspirinelor ?.....castiga din tratamentele pentru bolile grave, asa cum este si cancerul.....chimioterapia si radioterapia costa mult!
-Nu avem si nici nu putem avea vreun interes material din mersul in Cuba. Facem aceasta calatorie acolo numai pacienti oncologici si fiecare poate scoate din Cuba cate 3 tratamente cu Escozul, impartind astfel cheltuielile de calatorie la 3, ajutand astfel inca 2 pacienti care nu pot sa faca deplasarea, cancerul fiind o boala greu de dus pe picioare

Avand in vedere toate aceste fapte, acte..etc...cred ca DUBIOS este mesajul si atitudinea dumneavoastra, domnule RaulDuke!
Postul Pastelui, in care ne aflam, ma obliga sa ma abtin de la alte comentarii in ce va priveste

Doamne Ajuta
Multa Sanatate
Lucian Daniel Angelescu
0
05-04-2011, ora 10:39
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
atata timp cat nici macar nu se ia in discutie o ipoteza despre cum actioneaza medicamentul asta dubios de "minune" atat eu cat si restul oamenilor care au putina scoala si ratiune se vor indoi cu privire la el, si pe buna dreptate. chiar daca un medicament ajuta si este nemaipomenit, el intai trebuie dovedit ca atare si trebuie sa i se cunoasca limitarile. sa sustii ca NU are limitari ar fi o gogorita enorma. pana aici asta e obiectia mea: faptul ca nu e dovedit.
totusi, dincolo de asta, am incercat sa caut rezultatele unor inercari de demonstratii ale utilitatii acestui medicament; modul in care aceste pseudo-studii clinice au fost facute, daca au fost facute, si apoi ce s-a publicat in urma lor, obliga pe oricine care e in domeniul sanitar sa se gandeasca la faptul ca ce scrie acolo a fost destinat "fraierilor", pentru ca numai ei ar putea lua de bune enormitatile insirate acolo. nu sunt niste studii clare, compara mere cu pere, nu respecta nici un criteriu de studiu/analiza si concluziile trase par ca scrise din pix, doar ca sa para frumos.
cat despre "dovezile" tale... ma tem ca nu dovedesc nimic, chiar si in nu foarte sigurul caz in care sunt adevarate. ai pus cateva imagini de IRM-uri dintre care numai vreo 2 au parafe, deci pot fi considerate copii dupa documente cu relevanta medico-legala; de asemenea, nici una dintre ele nu sugereaza macar diagnosticul de CANCER; scrie tot in vreo 2 cuvantul meningiom, care NU inseamna cancer. este o leziune benigna plecata din meninge care da efect de masa asupra creierului/structurilor vecine, dar NU e cancer. trebuie sa fii medic sa intelegi asta. alta dovada histopatologica oricum nici nu furnizezi... deci faptul ca te simti bine cu ESCOZUL nu poate fi nici macar IN CAZUL TAU demonstrat. imi pare rau, dar ori te imbeti cu apa rece, ori incerci sa-i imbeti pe altii...
oricum ar fi, mult succes !
0
05-04-2011, ora 21:31
verdan
Nu este medic/terapeut
verdan
Spuneti ca nu am cancer,
Spuneti ca documentele nu sunt reale,
Spuneti ca ma imbat cu apa rece, sau incerc sa-i imbat pe altii!

1. Se poate verifica oricand la Institutul Oncologic Bucuresti, pe fisa mea medicala atat cancerul de care sufar cat si tratamentele oncologice facute acolo!. Exista si Raport histopatologic de diagnostic. Am sa-l postez imediat!
2. In ce priveste acuzatia de fals in acte publice, foarte grava din punct de vedere juridic, va invit sa vedeti documentele in original, ma puteti suna oricand la 0741.31.21.76.

Dar ca sa nu mai existe indoielei va invit la Institutul Oncologic Bucuresti, scoatem fisa medicala, o vedeti si stati de vorba si cu medicii de acolo care m-au tratat de cancer malign si care acum urmaresc remisia tumorii de care sufar.

3 Ma imbat cu apa rece..asta este bine, pentru ca daca beat de la apa inseamna sa traiesti.
In ce-i priveste pe ceilalti...nu am de ce sa-i imbat cu apa rece pentru ca nu am niciun beneficiu material din asta...nu sunt agent de turism pentru ai trimite pe oameni in Cuba!
Nu-mi fac decat datoria morale de a comunica si celorlalti ce mi se intampla!
In ce priveste cercetarile cu privire la Escozul si criticile pe care la aduceti, ma indoiesc ca aveti pregatirea necesara in acest domeniu. Dealtfel comunicarea cu dumneavoastra, nu mai poate continua decat in masura in care va dezvaluiti identitatea, asta in cazul in care nu sunteti cumva un 'baietel timid" care se ascunde in spatele unui computer sub diferite identitati. Asumati-va raspunderea pentru ce spuneti!
Altfel. Toate Cele Bune!
0
05-04-2011, ora 22:10
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
hehehe, ce ma distreaza aceste tactici de intimidare! lasa-ma sa te ASIGUR ca am pregatirea necesara in domeniu, chiar daca nu pot demonstra nimic de genul asta PE INTERNET.
tu raspunzi la intrebarile mele in cel mai fericit caz cu alte intrebari. cu privire la documentele medicale pretinse, mi se pare destul de evident ca, la cat de importante sunt, daca le aveai le puneai deja pe site-ul cu pricina. lipseste un buletin histopatologic (asta e singurul care CERTIFICA BOALA) iar singurele buletine IRM pe care le-ai pus si sunt PARAFATE zic scurt "MENINGIOM" iar asta nu e cancer. poate ca si daca nu eram medic aflam repede asta cu un search pe wikipedia. fiind medic, nu a mai fost nevoie sa o fac :D
imi asum TOATA raspunderea pentru ce spun. acuzatia de fals in acte (oricat ar fi de grava) nu ti-am adus-o, pentru ca nu ai nici un act. cel mult ai pus pe net niste poze ale unor hartii, cu mica valoare legala.
omule, sustii un medicament care NU DA NICI O IPOTEZA despre cum ar putea actiona la nivel molecular si, mai hilar decat orice, NU ARE EFECTE SECUNDARE. zero barat aici. lasa-ma sa-ti spun ca, dpdv medical, asta nu doar miroase de la o posta, dar duhneste de nu poti sta in picioare, pentru ca pana si apa, in functie de doza, are efecte secundare si chiar toxicitate :D deci e clar ca medicamentul ala minune se adreseaza numai oamenilor cu un anumit grad de "predispozitie spirituala" ca sa nu zic naivitate.
desigur ca te imbeti cu apa rece. ma bucur chiar pentru tine, daca asta iti ridica moralul! numai ca io cred ca ar fi ok daca ai tine pentru tine pseudoinvatamintele astea, ca nu esti medic sa faci recomandari bolnavilor de cancer, sincer acuma!
0
13-04-2011, ora 02:50
verdan
Nu este medic/terapeut
verdan
Anumite comentarii cu privire la faptul ca nu asi suferii de Cancer si ca toate documentele publicate pot fi falsuri, ma fac sa public in continuare si alte documente in original care evidentiaza cancerul cu care ma lupt, precum si rezultatele extraordinare in vindecarea mea in urma aplicarii TRATAMENT CANCER ESCOZUL-TRJ-C30

Am publicat spre buna dumneavoastra informare, urmatoarele documente care atesta cancerul de care sufar precum si efectele Escozul in remisia semnificativa a acestuia, fara a urma si alte tratamente medicale
Gasiti totul pe www.escozul.ro sectiunea marturii.

Buletin Histopatologic ( biopsia)-Spitalul Coltea--carcinom nediferentiat- tumora cavum
Buletine de analiza, --Institutul Victor Babes--cu acelasi rezultat
Bilete trimitere la taratament oncologic-Institutul Oncologic Bucuresti
Iesiri din spital care atesta acelasi lucru--IOB si Spitalul Bagdasar Arseni
Protocol de Iradiere-de la mai multe spitale

Pe voi cei care suferiti de Cancer, cu CREDINTA in suflet, va indemn sa va uniti cate trei, unul dintre voi sa plece in Cuba si cu dosarele medicale ale celorlati si sa va aduceti Tratamentul cu Escozul-TRJ-C30 ! In acest mod veti impartii cheltuielile de calatorie la 3 si tratamentul cancer Escozul pentru 4 luni nu o sa fie scump deloc! Nu este nevoie sa ne contactati pe noi...pentru ca nu de multe ori au afirmat cate unii, ca am avea interese financiare. Aveti pe site toate informatiile necesare pentru intocmirea dosarului medical, rezervare la Institutul Labifam, Havana si deplasarea in Cuba!

Fiecare dintre cei care suferiti de cancer, veti proceda cum veti crede de cuvinta, este alegerea dumneavoastra daca sa urmati sau nu acest tratament!
EU MI-AM FACUT DATORIA, ACUM STITI DE ESCOZUL !
Lucian Daniel Angelescu
0
13-04-2011, ora 11:38
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
pot sa fabric si eu oricate "documente" si sa le pun pe internet astfel incat ele sa sugereze absolut orice! oricine poate...
0
28-09-2011, ora 10:39
zzrazza
Nu este medic/terapeut
zzrazza
Buna ziua!

Am aflat de la o cunostinta care se trateaza cu Escozul de aprox 1 an, care s-a vindecat ( a avut tumoare la plaman si dupa acest tratament i s-a tumefiat) ca a sunat la Labiofam ca sa intrebe ce documente sunt necesare cand va ajunge acolo si i s-a raspuns ca nu mai trebuie sa bata drumul pana acolo, documentele (analizele) sa le trimita pe e-mail, iar reteta vine tot pe e-mail, deoarece acum se trimite concentrat si refrigerat si nu mai este nevoie de deplasare si i l-a trimis printr-un curier express care a ajuns in 7 zile. Plata s-a facut prin Western Union pe persoana fizica, deoarece politica financiara a tarii lor nu permite plata/transferul prin banca. Asa am facut si noi, l-am comandat prin curier.

A mai procedat cineva asa?
0
28-09-2011, ora 10:57
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
si cat costa ?
0
28-09-2011, ora 11:19
zzrazza
Nu este medic/terapeut
zzrazza
Medicametul este gratuit, pentru ca inca se face teste cu el. Doar transportul ne-a costat, este in functie de lunile de tratament, daca iei pe 6 luni cum am luat noi te costa transportul 600 dolari, daca iei pe 1 an te costa 1000 dolari.
0
28-09-2011, ora 11:34
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
pai si de ce nu livreaza nimeni catre alte tari ?
0
28-09-2011, ora 11:41
zzrazza
Nu este medic/terapeut
zzrazza
ca sa iti livreze medicamentul trebuie sa iei legatura cu ei. trebuie sa iti traduci analizele si sa le trimiti ca sa iti faca o anumita concentratie. medicamentul inca nu se comercializeaza si nu se distribuie in farmacii deoarece trebuie testat o perioada de timp si daca va avea rezultate bune va fi aprobat si distribuit in toata lumea.
0
28-09-2011, ora 17:54
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
deci medicamentul acesta nu este inca sigur ?se testeaza direct pe oameni ?
0
29-09-2011, ora 01:02
radicus
Nu este medic/terapeut
radicus
Din cate inteleg nu se testeaza pe oameni pentru ca cei care vand aceasta substanta nu vor putea aduna vreodata date obiective de la pacienti. Ci, mai grav, se administreaza netestat oamenilor, fara semne ca vor sa inceapa trialuri clinice macar despre eventualele efecte negative.
0
29-09-2011, ora 10:01
zzrazza
Nu este medic/terapeut
zzrazza
cu acest medicament se fac teste la ei in tara de aprox 10 ani, si au numai rezultate bune, de aceea acum se testeaza si pe plan mondial, ca sa se adune din ce in ce mai multe date. Nici nu se stie sigur daca va aparea vreodata pe piata, pentru ca tara lor are politici stricte privind acest subiect, de aceea medicamentul este facut de un laborator de stat.
nu cred ca se mai pune problema daca se va comercializa sau nu, este important ca medicamentul sa il poti obtine oricum pentru ca pana acum au rezultate bune cu el si NU ARE EFECTE ADVERSE, deoarece este natural.
0
29-09-2011, ora 19:47
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
pai mai zzrazza, si matraguna e naturala... are sens ce spui ? apoi... un medicament care poate sa VINDECE cancerul... cum sa-ti zic... cine ar pierde ocazia sa se imbogateasca peste limitele imaginatiei comercializand asta ? nici asta nu are prea mult sens, nu ? iar despre teste si istoric de 10 ani, iarasi, e ciudat, ca pe tot internetul abia gasesti cate o informatie despre asta, si aceea subreda si fara nici o coerenta biostatistica sau stiintifica. deci ce crezi ?
0
30-09-2011, ora 13:16
zzrazza
Nu este medic/terapeut
zzrazza
Stiu ca nu se gasesc multe informatii despre escozul, dar gasesti adresa si nr de tel al laboratorului Labiofarm si poti suna acolo sa aflii tot ce vrei sau poti merge personal. Poti citi si forumul ( cel in spaniola )sa vezi cate informatii sunt acolo.
De escozul am aflat prima oara de la tv de la stiri, apoi de la o ruda din strainatate a carei prietene a fost acolo personal si s-a tratat, apoi de la o cunostinta care a luat legatura prin tel cu ei si i-au trimis tratamentul.
Tu ce vrei sa spui? Cand stii ca nu mai exista alta cale, nu ai avea curaj sa incerci acest medicament??
0
30-09-2011, ora 13:23
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
da, exact. pentru ca intotdeauna exista alta cale, iar daca chiar nu mai am solutii standard, de ce sa ma duc in Cuba si sa apelez la o substanta despre care nu se stie ce efecte are, si sa nu apelez la un oncolog pe undeva sa ma inscriu intr-un studiu clinic cu o substanta foarte noua, ale carei efecte sunt demonstrate stiintific si chiar urmeaza sa fie aprobata de catre organismele care reglementeaza toate standardele medicale din lumea civilizata. Cuba nu e chiar "lumea civilizata", nu e chiar ca SUA sau Uniunea Europeana. cata incredere se poate avea in ce propun niste oameni care lucreaza acolo ?
0
02-10-2011, ora 22:31
zzrazza
Nu este medic/terapeut
zzrazza
Ai si tu dreptate. Dar iti dai seama ca, nu apelam la escozul daca nu stiam mai nimic despre el. Am specificat mai sus ca mai intai a inceput tratamentul o cunostinta cu acest medicament, avea pareza pe partea dreapta inainte sa il i-a si acum a disparut si mai avea si tumoare la plaman, iar acum este tumefiata, nici medicilor din Ro la care face el analizele de obicei nu le-a venit sa creada.
Si acesta e un studiu clinic. In fiecare luna trebuie sa anuntam doctorul in privinta simptomelor.
E greu de crezut stiu.
Si inca ceva. Aceasta cunostinta a facut in paralel si Tumor Killing Test in Ro.
0
02-10-2011, ora 23:09
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
studiul clinic este acela pe un numar mare de persoane. atat de mare incat sa se poata constata ce anume efect are un medicament asupra unei boli, intr-o populatie. daca e un "studiu" facut pe o singura persoana, atunci nu poti stii niciodata daca efectele, fie ele benefice sau malefice, se datoreaza substantei pe care o studiezi sau nu. numai daca reusesti sa dai timpul inapoi si sa compari pentru aceeasi persoana cu folosirea altei substante sau metode. un studiu pe o persoana nu e un studiu clinic.
0
22-11-2011, ora 01:49
dro
Nu este medic/terapeut
dro
@RaulDuke: te rog eu frumos, lasa topicul pentru oamenii cu proble. Vezi ca are administratia prezidentiala nevoie de tine! Sa pui comentarii cu 'hehehe' intr-o astfel de discutie e total deplasat sau chiar nesimtire.
0
22-11-2011, ora 10:40
zzrazza
Nu este medic/terapeut
zzrazza
RaulDuke studiul nu este facut pe o singura persoana! Nici nu stiu de ce mai stau sa iti dau explicatii din moment ce nu vrei sa intelegi! Am scris pe forum sa stie lumea, nu numai pentru tine sau sa critici. Mai informeaza-te si tu! Sunt pline forumurile de informatii! Poti sa suni si in Cuba sa te informezi si sa te convingi!

Dro iti multumesc pentru sustinere!

Sanatate tuturor si numai bine!
0
22-11-2011, ora 16:56
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
eu va sugerez sa luati act de faptul ca nu aveti mijloacele necesare sa apreciati calitatea unui "studiu" si sa lasati lucrurile astea in seama celor care au aceasta ocupatie, medici, cercetatori, clinicieni, biologi, biostatisticieni, etc. inteleg atitudinea gen "make believe" din partea oamenilor disperati, dar pretentiile de argumentari stiintifice, o sa-mi rezerv dreptul sa nu le accept decat din partea oamenilor cu pregatire in domeniu, nu din partea unor oameni care doar "spera" la lucruri inexistente si doresc pur si simplu sa creada foarte tare in ele.
a-ti dori nu poate face un lucru mai veritabil decat este ! imi pare rau, dar trebuie sa acceptati asta.

@dro: pun ce comentarii vreau si raspund oricui dupa cum merita! pastreaza-ti impresiile despre ce inseamna nesimtire pentru tine, pentru ca altfel va trebui sa accepti ca vorbesti la pereti. cum crezi tu ca ma apreciaza niste aprecieri stupide, pe internet, din partea cuiva care nu ma cunoaste deloc ? administratia prezidentiala... zic sa o tratezi tu cu escozul, sa vedem ce se intampla!
0
23-11-2011, ora 00:03
dro
Nu este medic/terapeut
dro
@RaulDuke: si eu pot pune ce comentarii vreau ca si tine. daca nu ai o solutie mai buna, si ma indoiesc de faptul ca esti mai bine pregatit decat medicii de la Fundeni, daca nu ai o astfel de problema in familie, si nu-ti doresc, te rog, te implor chiar lasa-ne in pace. Cand persoanele abilitate de care spui tu, te trimit acasa si nu-ti mai dau sanse, ce poti face? Te resemnezi?

incearca sa-ti faci un cont pe Facebook! poate gasesti acolo pe cineva ca tine, va imprieteniti, si traiti fericiti!
0
23-11-2011, ora 05:26
radicus
Nu este medic/terapeut
radicus
Azi, maine sau cand voi avea timp voi incepe o analiza a mai multor studii despre acest medicament, escozul, pentru a inlatura orice dubiu. Ma voi axa pe colectarea si calitatea datelor, metodologie, tehnica de analizare a datelor, relevanta statistica, limbaj, etc. Daca macar un studiu din cele pe care le voi analiza va indeplini cerintele minime ale unei cercetari atunci putem afirma ca escozul ar putea avea un anumit efect in tratarea cancerului.
Analiza pe care o voi face nu este pentru a starni certuri ci pentru a oferi cititorilor acestui topic o perspectiva rationala si stiintifica.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
47 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Depistarea precoce a cancerului la femeie
 • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
 • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
 • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
 • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
 • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
 • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.