Dureri la baza gatului partea laterala dreapta asociate cu senzatie de sufocare

Buna seara,
De aproximativ trei ani de zile experimentez dureri la baza gatului (partea laterala dreapta, spre umar) asociate cu o senzatie de insuficienta a aerului. Initial aveam aceste dureri o data la 2-3 luni, iar apoi au devenit din ce in ce mai frecvente. Anul trecut observasem ca acelasi tip de durere il simt si atunci cand schimb brusc temperatura (de ex. atunci cand ies afara si este rece). Iar acum durerea apare fara sa existe diferente termice si e mult mai frecventa. De obicei durerea se manifesta ca o intepatura prelungita si este asociata cu senzatia ca nu am aer suficient (dar nu ma doare pieptul). Durerea dureaza aproximativ cateva minute, insa uneori persista mai mult timp. Mentionez ca am 31 de ani, 75 kg si nu sunt practicanta de sporturi (insa imi place sa merg pe jos), iar meseria mea este de artist (cantareata).
Am cautat postari identice, dar nu am gasit simptome asemanatoare. Ma puteti ajuta cu informatii? Multumiri anticipate!
De aproximativ trei ani de zile experimentez dureri la baza gatului (partea laterala dreapta, spre umar) asociate cu o senzatie de insuficienta a aerului. Initial aveam aceste dureri o data la 2-3 luni, iar apoi au devenit din ce in ce mai frecvente. Anul trecut observasem ca acelasi tip de durere il simt si atunci cand schimb brusc temperatura (de ex. atunci cand ies afara si este rece). Iar acum durerea apare fara sa existe diferente termice si e mult mai frecventa. De obicei durerea se manifesta ca o intepatura prelungita si este asociata cu senzatia ca nu am aer suficient (dar nu ma doare pieptul). Durerea dureaza aproximativ cateva minute, insa uneori persista mai mult timp. Mentionez ca am 31 de ani, 75 kg si nu sunt practicanta de sporturi (insa imi place sa merg pe jos), iar meseria mea este de artist (cantareata).
Am cautat postari identice, dar nu am gasit simptome asemanatoare. Ma puteti ajuta cu informatii? Multumiri anticipate!
1 comentarii

este obligatoriu consult ORL..si pneumo-ftizio
ca sa stim despre ce problema si la ce nivel.. vorbim
ca sa stim despre ce problema si la ce nivel.. vorbim

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2senzatii de sufocare
- 6nu stiu ce am: simt ca ma sufoc
- 8probleme la gat si masele
- 5ma doare ingrozitor de tare gatul nu pot sa imi inchid nici propria saliva...
- 21arsuri pe gat
- 30Coaja de mar in gat
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 12Nod în gât si senzatie de sufocare
- 4Ma sufoc
- 6senzatie de sufocare, gat uscat
- 4Probleme in git
- 6flegma in gat, dureri musculare, respiratie greoaie
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 2partea dreapta a gatului putin umflata
- 0Prolaps VM - stari de sufocare
- 1Tuse cu senzaţie de sufocare rezistentă la antibiotic