Dureri musculare/tremur/fasciculații musculare

08-11-2017
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
Buna ziua, am o problema mai veche, insa acum i-am identificat cauza. Am bănuit că simptomele pe care le am (dureri musculare/fasciculații musculare/tremur) apar că urmare a unei boli grave (Scleroza Multipla, Scleroza laterala amiotrofica), insa nu a fost așa. Apoi, am presupus că este vreo intoleranta la gluten, boala lyme sau altceva, insa nici asta nu s-au adeverit. Am descoperit, mulțumesc lui Dumnezeu cauza. Este din cauza ejaculării (masturbării). Dacă ma masturbez, de exemplu, de mai mult de 4 ori în 2 zile, a 3 a zi am aceste probleme și trebuie să mănânc foarte bine (probabil ca să își refacă corpul rezervele), si daca nu mă masturbez cam in a 6-a zi dispar de tot simptomele. Este greu să rezist tentației, dar nu știu ce să mai mă fac, mă masturbez zilnic de aproximativ 6 ani însă aceste probleme au apărut în august 2017, pe 1. Cred că este epuizat fizic corpul meu, cât și toate sistemele mele (endocrin, nervos) etc, deși am randament foarte bun la liceu si când fac sex cu fetele. Mă macină acest viciu mai ales că a început să se somatizeze...
3 comentarii
0
08-11-2017, ora 17:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergi sa vorbesti cu un psihoterapeut sexolog.
0
08-11-2017, ora 17:56
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
Pai la mine este problema și cu femeile, sunt afemeiat. De exemplu, de azi chiar mi-am.propus puțină abstinenta dar m-am întâlnit cu o antrenoare de la sala de fitness unde mă antrenez și nu am putut rezista tentației...adică eu incep ziua cu sex și termin cu o masturbare, dar mă dor mușchii, am tremur, am fasciculații nu mai pot!!
0
08-11-2017, ora 19:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergi sa vorbesti cu un psihoterapeut sexolog. Gasesti si pe forum. Apasa pe poza lor la profil. Sedintele pot fi facute si pe Skype.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.