E adevărat că unii oameni pot citi gândurile altor persoane?

E adevărat că unii oameni pot citi gândurile altor persoane? Într-o conversație sau de la distanță?
8 comentarii

Ok am înțeles. Doar am întrebat, nu sunt sigur daca telepatia funcționează sau nu. Mulțumesc.

Telepatie e atunci cand te gandesti la cineva si te suna de exemplu.
Sa crezi ca ceilalti iti citesc gandurile e delir, o stare de boala care necesita tratament.
Sa crezi ca ceilalti iti citesc gandurile e delir, o stare de boala care necesita tratament.

Persoane necunoscute tot încearcă sa ma abordeze cu religia lor de cand am început sa citesc o carte interesanta pentru mine. Alții imi citesc mie mișcările, eu cred ca acei oameni lucrează sub acoperire la anumite servicii, nu stiu exact. E doar un exemplu pe care îl dau ca mai am si altele. Nu stiu daca e o coincidență între acea carte si persoanele sub acoperire. Nu am făcut nimic rau de care sa fiu pus in vizorul cuiva, n-am deranjat pe nimeni. Alții imi citesc mie mișcările și gândurile doar ca nu stiu eu cum anume fac ei treaba asta.

Tratamentul mi-l iau zilnic pentru schizofrenie paranoida.
Antipsihotic: rispolept 3 ml si abilify 10 mg
Antidepresiv Serodeps 10 mg
Orfiril plicuri de 1000 mg
Anxiar la nevoie.
Antipsihotic: rispolept 3 ml si abilify 10 mg
Antidepresiv Serodeps 10 mg
Orfiril plicuri de 1000 mg
Anxiar la nevoie.

Tine legatura cu doctorul lunar si spune-i ce simti.
Poate iti mai schimba ceva din tratament.
Doar daca aceste ganduri dureaza mult si te deranjeaza.
Normal cu tratamentul nu trebuie sa mai ai astfel de ganduri.
Poate iti mai schimba ceva din tratament.
Doar daca aceste ganduri dureaza mult si te deranjeaza.
Normal cu tratamentul nu trebuie sa mai ai astfel de ganduri.

Eu am cunoscut o persoană care cred că ne citea gândurile la propriu nouă, elevilor. Parcă îmi amintesc că a zis că are puteri supranaturale mai demult, oricum, era interesată de chestiile supranaturale, din ce mi-am dat seama. La un moment dat, când mă autodiagnosticasem cu schizofrenie, aveam ideea aceasta că îmi poate citi gândurile și am rugat-o în gând să îmi demonstreze dacă poate să facă asta și imediat sau aproape imediat m-a întrebat ce mai fac. I-am cerut și ajutor cu depresia, tot în gând, dar nu știu câte a putut să facă săraca, poate doar să se roage pentru mine Creatorului. Acum nu știu dacă poate să citească gândurile sau este doar părerea mea, oricum, poate fi și o idee delirantă în cazul anumitor oameni. Aș vrea și eu să pot citi gândurile.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi ce motive găsiți pentru a trăi?
- 9Tulburare schizo afectivă remisă
- 0Astenie de primăvară?
- 1Depresie anxioasa
- 3Nootropil (Piracetam) Ce efecte adverse pot sa apara?
- 4Este adevărat că bolile psihice îi fac pe oameni să arate mai bătrâni?
- 4Cum pot sa ocolesc obstacolele?
- 5Administrare Depakine Chrono 500
- 10Voi putea dona vreodată sânge dacă acum am sindrom depresiv-anxios pe care îl tratez?
- 10Abilify sedează?
Mai multe informații despre:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: