E bine sa te speli pe dinti inainte de a-i face sex oral iubitei ?
Adica ma gandesc ca poate flora bacteriana pe care o avem in gura nu prea se potriveste cu cea vaginala. Imi e teama sa nu ii dereglez cumva treburile pe acolo... Sa faca vreo candida... Ca, din cate stiu, orice om are candida in gura... Voi cum faceti un sex oral sanatos ? Vi s-a intamplat sa faca vreo boala dupa ce i-ati facut sex oral ?
3 comentarii
Vedeti ca si in celalalt sens e cam acelasi lucru.
Exista vreund ghid despre cum se poate face sex oral sanatos ? Sau indiferent de cum am face, exista riscuri... ?
Sanatos ar fi cu o bariera de protectie din latex, dar cauciucul nu e prea placut de lins. :)) Atata timp cat nu-i penetrezi vaginul cu limba, n-ar trebui sa-i cauzezi vreo problema, asa ca poti linge linistit clitorisul si vulva, dar spala-te pe dinti in prealabil si dupa. (poti folosi si apa de gura)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8exista posibilitatea ca partenera mea sa ramana insarcinata?
- 7COCI... Un raspuns va rog
- 2negi genitali prin sex oral !!sunt f speriat!!!!!
- 8sexul oral la femei
- 9Oral, sarut, apoi iar oral. Persoana necunoscuta. Help?
- 7daca ii fac sex oral...
- 4gonoree din sex oral
- 38in ultima vreme sotul meu tot insista sa ii fac sex oral
- 7sex oral - doresc un rasp
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 9Despre sex oral - Ce e lichidul transparent?
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 7Infectat cu hiv ?
- 1sex oral neprotejat cu o straina
- 3care sunt riscurile?
- 32dupa ce incepem actul sexual, continuam cu sex oral, riscam sa ne infectam bucal?
- 2Sex oral dar numai cu sotul
- 2Intarziere menstruatie. Posibila sarcina?
- 2Sex oral protejat cu prostituata
Mai multe informații despre: Sexul oral Cunnilingus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: