epilare definitiva Epilar

10-12-2009
Naomi22
Nu este medic/terapeut
Naomi22
Buna fetelor,
mi-am comandat tratamentul pentru epilare definitiva Epilar -*. Vreau sa va spun ca sunt la a 4-a aplicare si
sunt foarte multumita. Il folosesc pentru fata. La inceput m-am indoit putin
si m-am hotarat greu sa il cumpar fiindca este destul de costisitor, insa
acum nici nu ma mai gandesc la sedintele cu laser care sunt foarte
dureroase. Il recomand cu drag tuturor celor care vor sa faca o epilare
definitiva eficienta acasa.


(*modificat de administrator)
31 comentarii 12 Înainte ›
0
13-12-2009, ora 10:53
floreamona
Nu este medic/terapeut
floreamona
Ceau, poti sa-mi spui si mie te rog de unde l-ai cumparat si cam cat costa Epilar
0
08-02-2010, ora 08:47
Aanka
Nu este medic/terapeut
Aanka
parerea mea este ca cea mai buna metoda de epilare este cea prin electroliza. e cea mai sigura. eu am ramas impresionata.
0
22-02-2010, ora 11:10
lacrimma
Nu este medic/terapeut
lacrimma
Si eu am folosit tratamentul pentru epilare definitiva Epilar System si am scapat de parul de pe fata -*, din cate stiu sunt singurii de la care poti lua chiar daca nu esti salon, in rest trebuie sa mergi la saloanele care ofera sedinte cu Epilar. Nu mi-am permis sa dau 3 mil per sedinta la salon, asa ca mi-am luat cu 8 mil tot tratamentul plus ca prefer sa fac totul acasa decat la salon de cand m-am pricopsit cu o ciupercuta la unghia de la picior de la pedichiura la un salon de fite ( apropo, le vedeti vreodata pe fetele de la salon sterilizand ceva?!)




(*modificat de administrator)
0
24-02-2010, ora 23:37
tanya 25
Nu este medic/terapeut
tanya 25
Ai scapat definitiv de parul de pe fata??In ce consta acest tratament?Cit timp iti trebuie pentru asta?
0
26-02-2010, ora 11:02
Aanka
Nu este medic/terapeut
Aanka
Eu am scapat definitiv prin epilarea cu electroliza. tratamentul dureaza in functie de cat de puternica e radacina, la inceputul tratamentului am ales sa merg mai des (de aprox 2 ori in 3 saptamani, urmand ca apoi timpul dintre sedinte sa se lungeasca, pana in prezent au trecut 7 luni, in umtima perioada am mers la tratament o data la 2 luni. se plateste pe minut ( 2 lei facial, 1, 8 pentru restul corpului) stateam aproximativ 15-20 de minute maxim.
Pentru ca prin electroliza se distuge radacina, odata ce un fir de par a fost scos acesta va creste dupa timp indelungat, si cum nu toate firele cresc simultan eu am preferat sa merg la tratament mai des. un fir de par trebuie scos de 2 ori, maxim 3 pentru a se distruge complet radacina. acum estimez ca o sa ma intorc la tratament peste cam 4 luni. nu este costisitor si e foarte eficient.
Cosmeticiana o sa va recomande si produse pentru ingrijire inainte si dupa tratament. produsele se pot lua din farmacie si au un cost redus (pana in 60 de ron).
0
27-02-2010, ora 02:37
lacrimma
Nu este medic/terapeut
lacrimma
da, am scapat de parul de pe fata. tratamentul Epilar e de fapt o crema.
eu cand aveam par ma epilam pe fata cu kit de epilare din ala cu tuburi de ceara de unica folosinta. si a fost f bine fiindca Epilar System se foloseste dupa epilarea parului normala-prin smulgere. el are doua tubulete. dupa ce ai smuls parul, dai f putin din tubul 1, dupa care f putin din tubul 2. dupa prima aplicare, mi-a cresut din nou cam trei sferturi cat aveam inainte insa dupa vreo 1, 5 luni. m-am apilat din nou si apoi am dat cu Epilar. urmatoarea transa de par a aparut dupa 2 luni si cam jumatate din cantitatea initiala. ei zic ca ptr epilare definitiva ai nevoie intre 6 si 12 aplicari insa eu dupa a 7-a am scapat de par...acum astept sa-mi creasca :))) am inteles ca epilarea definitiva indiferent de metoda dureaza vreo 5-6 ani. nu stiu cat de adevarat e, dar va tin la curent. deocamdata...nici un fir ;)
0
25-03-2010, ora 01:16
denmir
Nu este medic/terapeut
denmir
Fetelor, imi puteti recomanda un salon in Bucuresti pt electroliza? Ma lupt de foarte multa vreme cu aceasta problema, si cred ca electroliza ar fi cel mai bun remediu-raport calitate/pret.

Va multumesc din suflet! Diana
0
22-04-2010, ora 12:51
Andadanda
Nu este medic/terapeut
Andadanda
Eu am folosit un produs numit "hair no more" e foarte bun adica o sa ajung la o epilare definitiva in timp.Parur creste din ce in ce mai greu si mai rar pana nu mai apare deloc.-*


(*modificat de administrator)
0
26-04-2010, ora 20:57
lacrimma
Nu este medic/terapeut
lacrimma
Am folosit si eu hair no more insa am firul mai gros si negru si nu a avut efect decat pentru 35% din pilozitate. Epilar e de mai noua generatie si si-a facut efectul. Pupici!
0
26-04-2010, ora 21:20
AlinaPetrescu
Nu este medic/terapeut
AlinaPetrescu
Buna fetelor, ma numesc Alina si sunt din Sibiu. Si eu am folosit Epilar pentru mustata. Chiar este o metoda de epilare definitiva care nu provoaca durere si nu necesita alocarea unei durate de timp mare ( eu am munca de birou, de la 9 dimineata uneori pana seara la 23-24 iar in week-end pregatesc proiecte pentru cursul saptamanii). Mie mi se pare ca si raportul calitate pret a fost ok fata de alte metode. Am dat 8 mil insa m-am epilat la mustata definitiv si eu si prietena mea ( ne-a ajuns la amandoua o cutie insa numai pentru acele zone). Tot tratamentul l-am facut in 7-8 luni, acum nu mai avem aceasta grija :) Vrem sa extindem catre alte zone dar e putin mai dificil... are inconvenientul cu spalatul 24 de ore pe care noi l-am respectat ca sa fim sigure ca nu facem ceva gresit in procedura ( dupa ce il aplici e bine sa nu speli zona 24 de ore).
0
20-10-2010, ora 13:02
Jolye
Nu este medic/terapeut
Jolye
Buna ziua,

Am si eu o intrebare in legatura cu acest produs Epilar, vreau sa stiu daca cauzeaza tenului cu acnee, in primul rand si daca se poate aplica pe zona unde doresc epilare dar se afla si acneea ?
Daca se irita locul dupa epilarea cu ceara se mai poate aplica crema epilar ?

Eu vreau sa ma epilez barbie, mustata si chiar perciuni si ma gandeam sa apelez la clinica ptr IPL, dar am gasit scris despre aceasta crema si ma intereseaza mai multe.

Astept raspuns.

Multumesc

Sanatate.
0
30-11-2010, ora 14:26
alinaalina2010
Nu este medic/terapeut
alinaalina2010
Buna fetelor am auzit si eu de aceata creme epilar insa mi s-a parut mult prea scumpa asa ca am renuntat la ideea de a o cumpara, asa ca am tot cautat la internet tot felu de astfel de crema si asa am reusit sa dau peste crema Kalo o creme foarte foarte buna si foarte ieftina care se aplica dupa epilat de 3 ori in ziua epilari la interval de 15 min si de 3 ori a doua zi, la mine rezultatele au aparut de la prima aplicare, sunt foarte multumita de aceasta crema.Tubul ara 60ml si costa doar 135 lei.Mai multe detalii aici www.mediparkherbal.ro
0
18-01-2011, ora 12:07
angel83
Nu este medic/terapeut
angel83
stiu ca postez destul de tarziu dar vreau sa o intreb pe cea care a deschis acest topic daca acum, dupa cateva luni de la aplicare, mai creste parul?! daca pielea pe care s-a aplicat crema este ok, daca au fost ceva reactii adverse. multumesc frumos!
0
26-01-2011, ora 12:08
alinaalina2010
Nu este medic/terapeut
alinaalina2010
Folosesc aceasta crema de cateva luni si nu am avut nicio reactie adversa din contra dupa aplicare iritatiile de pe piele lasate de aparat dispar in 10 min cat despre efectele ei asupra parului sunt miraculoase, parul creste mult mai subtire si din ce in ce mai rar sunt zone in care nu mai apare par deloc.Crema este foarte buna o sa o folosesc in continuare sunt multumita de rezultate.
0
16-02-2011, ora 18:43
corinairina
Nu este medic/terapeut
corinairina
Buna fetelor si eu folosesc aceasta crema Kalo pentru epilare definitiva si vreau sa zic ca sunt foarte multumita de rezultate, parul a inceput sa creasca mult mai subtire si mai rar iar pielea ramane foarte fina dupa aplicare.Am vazut in site-ul lor ca au si niste plasturi de slabit Dietmax si as vrea sa stiu daca ati folosit si daca da, ce rezultate aveti?????
0
06-10-2011, ora 01:53
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Acum o luna o cautam pentru mine si am observat ca e pretul prea mare.Sa va intreb pe voi fetele..V-ar avantaja la jumatate de pret?Sa intru in afacere cu asa ceva?Am gasit un singur distribuitor in tara.Multumesc astept raspuns cu propuneri
0
20-10-2011, ora 21:44
emanuella_1
Nu este medic/terapeut
emanuella_1
BUNA...MAR INTERESA PE MINE...DACA POTI FACE ROST LA JUMATE DE PRET.ASTEPT RASPUNS...DACA NU ESTE PREA TARZIU.
0
27-10-2011, ora 05:24
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Abia acum gasisem ceva si incep sa ma indoiesc.Va dau un copy paste.
"Nu stiu care este efectul tratamentului, dar daca veti cauta cu atentie pe internet, veti gasi cateva persoane: naomi22, laura din constanta, dana nu mai stiu cum care incearca sa incurajeze vanzarea acestui produs. Deci atentie mare la recomandari!!!!!!!! Nu am gasit alta persoana multumita de rezultat! Aceste persoane, din dorinta de a vinde s-au dat drept cliente multumite, dar ele sunt vanzatoare!!!! Au postat pe toate forumurile! Deschideti bine ochii inainte de a cumpara! Nu acuz, dar personal mi se pare suspect"
Culmea are dreptate.Deja mi-am luat tratamentul din pacate.Va tin la curent cu rezultatul.
0
21-11-2011, ora 07:13
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Nici un rezultat pana acum.Sunt pe la a 5-a sau 6-a aplicare.Mai postez peste o luna.Va pup:*
0
07-12-2011, ora 22:47
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Update:D.
Am peste 10 aplicari, am incetat sa le numar.Avand in vedere zona si faptul ca intr-o saptamana creste am aplicat de fiecare data cand m-am epilat.Adevarul e ca tuburile sunt foarte mici ca o mostra dar ajung, estimez 20 -25 tratamente.Si nu am fost zgarcita in nici un caz:)
Cu parere de rau va anunt ca NU FUNCTIONEAZA.Nu s-a rarit, firul tot atat de gros este.Nu mai doare epilatul in schimb.O sa le folosesc pana le termin.Pentru intrebari feel free to send me a message:P
0
01-03-2012, ora 00:22
22774543
Nu este medic/terapeut
22774543
buna!
imi poti spune te rog dak crema pe care ai folosito a avut efect?

sau daca cunosti o alta metoda in afara de ipl sau electroliza sa aiva un efect benefic?
ms!
0
03-03-2012, ora 14:19
hornetica
Nu este medic/terapeut
hornetica
Nu mai cred in NIMIC!!! parul fiind pe fata imi este frica sa bag lama pentru spl sau ipl.Review negativ pt epilar system.Mai exista o fata cu aceeasi problema si a rezolvat-o?
0
21-01-2013, ora 10:59
Larisa39
Nu este medic/terapeut
Larisa39
Nu stiu ce sa spun - pana acum, pe toate forumurile pe care am intrat era intotdeauna o persoana care facea un fel de reclama la diverse aparate de epilare definitva - gen, do it yourself. Nu am fost inca la epilare definitiva insa planuiesc sa fac asta cat de repede (cand am si buget) - cel mai sigur e ca voi merge la Cellulem Block ca ei sunt centru international si au mai multa experienta sau standarde in ceea ce priveste cine face epilarea definitiva, aparatura and so on. Pot sa va spun in schimb ca vecina mea s-a dus la ceva salon din Cluj, pretul a fost foarte foarte bun, insa pe langa faptul ca a arso - nu inteleg cum - mai tarziu i-a crescut firul mai gros si mai urat. Vecina mea are undeva pe la 60 de ani si are probleme cu barbia - acum saraca trebuie sa se epileze cu ceara o data la cateva zile iar firele ii sunt asa de groase incat o doare. Din patania ei mi-am dat seama ca nu oricine poate sa faca epilare definitiva, cu atat mai mult nu pot sa imi fac eu singura. In plus, cel mai bine ar fi sa va faca clinica la care mergeti o evaluare si sa va spuna daca epilarea are efecte la voi, and so on. La unele persoane din cate am citit e ok, la altele nu.
1
29-10-2017, ora 14:16
enacosmetics
Nu este medic/terapeut
enacosmetics
Buna fetelor!
Am ales sa postez si pe acest forum ( am mai postat pe unul acum jumatate de ora) informatii nu neaparat pentru a face reclama(desi avem nevoie intotdeauna), dar fac aceasta procedura cu succes si am nenumarate cazuri cu rezultate.
Informatiile sunt reale, nu mincinoase si astept nelamuririle voastre la care voi incerca sa raspund.

Fac epilare prin electroliza de 4 ani in Bucuresti si intrand pe net sa vad ce se mai vorbeste de aceasta metoda, am dat si de acest forum peste care dadusem si inainte sa ma apuc serios de asta.
Nu caut sa fac reclama, desi niciodata nu ne este de prisos.Vreau sa impartasesc cateva lucruri din experienta mea.
Am testat metoda pe mine. Aveam cateva fire negre pe perciuni(15-20). Am facut 4 sedinte.Mai am 4 fire, nu le-am mai lucrat de un an, dar nu mi-a aparut nimic la loc in acesti ani.
Este singura metoda de epilare definitiva(fac in salon si SPL), cu plusurile si minusurile ei.
Cele mai multe cliente vin pentru par pe fata, apoi sani, abdomen, axile si foarte putine pentru inghinal si picioare.
Am avut multe cliente in acesti ani, cativa clienti si am n enumarate cazuri despre care pot vorbi.
Este o metoda de succes!
Luati in calcul si minusurile: 1.doare (pe 0 scara de la 1 la 10 poate fi 1 sau 15.depinde de sensibilitatea fiecaruia), dar lidocaina pulverizata local cu 30 minute inainte de procedura ajuta;
2. dureaza mult ca timp (se face fir cu fir)-trebuie rabdare;
3.irita zona (nu raman cicatrici.Cicatricile despre care ati mai citit sunt facute cu niste aparate mai vechi, cu ace neizolate-noi avem aparate Apilus canadiene.
4. costa. Pretul este pe ora.
Dar daca aveti determinare suficienta, merita efortul. Rezultatele sunt incontestabile.
Nu stiu daca am voie sa las aici datele de contact, dar voi fi atenta sa raspund la intrebari daca vor exista.
Zi fumoasa tuturor!
1
06-11-2018, ora 09:34
motherofbebe2
Nu este medic/terapeut
motherofbebe2
Buna ziua enacosmetics, am si eu o intrebare pt dv.
Mentionez ca am probleme cu parul in zona barbiei si mustata. Cred ca problemele mi le-am declansat eu in adolescenta cand am inceput s aimi smulg cu penseta cele cateva fire usor mai lungi care cresteau. Nu stiam atunci ca acestea se vor inmulti, chiar daca le smulg cu penseta. Deci nr de fire este de fapt unul limitat dar pare ca tot creste. Am hotarat sa fac initial Laser sau IPL, pareau cele mai moderne si toata lumea vorbea de ele. Nicaieri insa in limba romana nu am gasit mentionate niste chestii interesante care apar in limba franceza de exemplu si anume ca efect secundar la IPL si laser in zona fetei, in special barbie si mustata apare riscul de recrestere a parului fie in aceleasi zone fie in zone interdependente hormonal. Tot pe franceza am gasit informatii cum ca chiar si epilarea cu penseta in aceste zone stimuleaza de fapt cresterea in alte zone de pe fata conectate hormonal. Am gasit chiar persoane care erau disperate pt ca dupa ceva timp de la epilarea cu laser si ipl pe mustata si barba s-au umplut de par in alte zone cum ar fi pometi si gat si in acest caz unica lor sansa era sa reia totul de la capat pt toata fata sau ceva de genul. Mentionez ca pentru orice alta zona era recomdat laserul si IPL dar pt barbie si mustata era problema asta a zonelor conectate hormonal de pe fata. Caldura laserului stimula de fapt si puful din zonele invecinate.
Speriata de aceste informatii am incercat s acaut pareri neutre si din cat am citit am ajuns la concluzia ca electroliza ar fi totusi cea mai sigura metoda pentru aceste zone ale fetei. Nu am inteles totusi si as vrea sa fiu sigura de asta inainte sa fac vreo alta prostie, daca nu cumva si in cazul electrolizei aceasta "distrugere" a firului nu este tot la fel cu smulgerea si cumva sa se declanseze alte cresteri de par i alte zone? Nu am gaist inca info despre asta e doar o intrebare pe care mi-o pun eu, mentionez ca nu vreau s afiu perfecta, sa nu mai am par deloc, vreau doar sa revin la starea mea initiala de dinainte de a incepe sa imi stimulez cele cateva fire abia vizibile, as vrea pur si simplu s anu mai trebuiasca sa stau zilnic sa imi smulg firele care acum au devenit foarte groase, e un procedeu foarte chinuitor si in plus mereu sunt stresata daca cineva vine mai aproape de mine pt ca acele fire smulse se vad de fapt in piele cumva.
Ma gandesc foarte serios la electroliza si as vrea s afiu sigura ca nu declansez alte probleme.
Din cate stiu Ena salon este din BUcuresti, eu nu sunt din Bucuresti dar credeti ca este posibil sa aranjam cu programarile in asa fel ca si cineva care este din afara BUcurestiului sa poata beneficia? In Brasov de exemplu nici un salon nu face electroliza, toti sunt cu IPL si laser si nu vorbeste nimeni despre aceast risc de recrestere spontana a parului dupa laser si IPL.

aici un citat din santemagazine.fr

Toutes les zones du corps peuvent-elles être traitées par l'épilation définitive ?

Il y a des zones qui sont “à risque” et que l’on n’épilera pas, sauf hirsutisme. Pour la femme : cou et région sous le menton, pattes au niveau des oreilles, la mandibule (mâchoire inférieure). Pourquoi ? Toujours à cause du risque de stimulation des poils fins que l’on rendrait plus gros.

Deci potrivit citatului de mai sus ar exista zone care nu ar trebui epilate deinitiv deloc - intre care si barbia...sper din tot sufletul ca nu e si cazul meu...
ce parere aveti? (scuze pentru mesajul lung)
1
28-11-2018, ora 22:08
aurasb
Nu este medic/terapeut
aurasb
Metoda aceasta de epilare prin electroliza este sigura si se practica in statele dezvoltate de foarte multi ani. Eu o folosesc pe mine, deoarece IPL a dat rezultate adverse. In Romania sunt cateva cabinete care practica, dar totul tine de profesionalismul celei care executa.
0
03-12-2018, ora 09:45
motherofbebe2
Nu este medic/terapeut
motherofbebe2
Multumesc de raspuns, da, asta cu profesionalismul si corectitudinea electrolistului e o problema nu doar in Romania ci si in statele asa zis dezvoltate. Chiar pe forumurile lor apar diferite persoane care se plang ca dupa perioade indelungate de mers la electrolist nu se vad rezultate. Mergand pe firul intrebari-raspunsuri se ajunge la concluzia ca un detaliu extrem de important este faptul ca nu trebuie sa se simta nici o senzatie de smulgere in momentul in care firul este scos, aceasta fiind dovada ca foliculul a fost sau nu distrus. Daca se simte smulgere "tweezing feeling or plucking feeling" e o dovada ca nu se foloseste intensitatea corecta - asta o spun chiar electrolistii avizati, specialisti care raspund la intrebari. Toti afirma ca parte din colegii lor electrolisti se tem sa aplice intensitati mai mari pt distrugerea firului sau efectiv folosesc doar presetarile aparatului si in cazul clientelor care au smuls fire toata viata, firul este f puternic si trebuie aplicata intensitate foarte mare...
Deci unii electrolisti chiar si din Occident aplica intensitati insuficiente din 2 motive: din teama de a nu fi prea dureros/a face arsuri etc. sau poate chiar pt a prelungi perioada de tratament(lucru absolut stupid deoarece azi se pot afla f usor diferite recomandari etc. si cea mai buna recomandare e un client multumit). - unele din aceste cazuri rezulta chiar in procese.
Imi doresc sa cred ca la noi exista totusi macar un cabinet care lucreaza corect si profesional pe tema asta. Am inteles ca si in cazul in care clientul spune, dupa ce afla, ca nu trebuie sa exista senzatie de smulgere, electrolistii care nu fac ce trebuie(din diverse motive) spun: fie ca orice persoana e unica si nu simtim toti la fel(asta e un bla bla pt ca chiar specialistii electrolistii spun: nici o senzatie de smulgere- fara EXCEPTIE), fie ca au folosit deja intensitatea maxima...
Ar fi de dorit sa se inteleaga ca nu exista reclama mai buna decat un client multumit...si atunci clientii curg in valuri, lumea vorbeste, atat cand e de criticat dar si cand e de bine...si mai ales cand e vorba de un subiect atat de delicat si foarte important pentru foarte multe femei.

Chiar imi doresc sa avem si noi aici un cabinet serios si corect pe tema asta!
0
16-01-2019, ora 18:05
Neriman
Nu este medic/terapeut
Neriman
Buna seara! Si eu sunt interesata de epilarea prin electroliza. Ati gasit, intre timp, un cabinet ok?
1
16-01-2019, ora 21:23
enacosmetics
Nu este medic/terapeut
enacosmetics
Buna seara fetelor, am primit in seara asta mesaj ca este cineva interesat de electroliza, desi mesajul vad ca este postat de acum 2 luni. Recomand electroliza pentru fata orice zona de pe fata. Epilarea prin lumina intens pulsata nu o recomand pentru zona fetei si este oricum progresiva, de lunga durata. Definitiva este numele de scena. Electroliza este singura metoda de epilare definitiva si o zic eu, care fac si SPL im salon. Nu stiu daca am voie sa dau nr de tel aici pe forum, dar puteti intra pe google sa cautati salonul si gasiti acolo datele de contact. Numele meu este Elena Alexandrescu.
0
27-01-2019, ora 13:37
motherofbebe2
Nu este medic/terapeut
motherofbebe2
Buna ziua!

da intre timp am gasit ceea ce cautam: Ena Cosmetics din Bucuresti! Desi nu voiam sa merg la Bucuresti initial din cauza drumului pana la urma am ales sa imi iau inima in dinti si sa merg - si daca era sa merg cu siguranta ca mergeam la Ena Cosmetics pentru ca reviewurile de acolo si felul cum prezenta Elena situatia pe Facebook mi s-au parut de incredere.
Acum ca am si fost acolo, dupa prima sedinta pot spune ca Elena este intr-adevar o persoana deosebita, si in mod sigur un electrologist profesionist. Pana sa merg m-am documentat cat am putut despre cum ar trebui sa fie o sedinta de epilare prin electroliza si vreau sa zic ca Elena intruneste toate punctele pe care un client trebuie sa le urmareasca la un electrologist.
Mentionez ca inainte sa ajung la Bucuresti am gasit si un salon mai apropiat de mine dar dupa ce am fost un numar de sedinte am fost nevoita sa renunt pentru ca senzatia de smulgere la pensare era constanta si eu stiam ca asa ceva nu este normal in cadrul unei sedinte de electroliza.
Am avut deci ocazia sa compar, si da pot spune acum cu siguranta ca Elena este chiar un profesionist, o persoana deschisa si calda care nu doar ca isi face treaba excelent dar este si foarte deshisa in a explica tot ceea ce este necesar sa stii despre acest proces. Cat despre problema drumului, nu mai este cu adevarat o problema atunci cand stii ca rezultatul este cel dorit!
Adaugă un comentariu / răspuns
31 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: