Fetish ciudat, sunt atras de fete care poarta camasi stramte/tricouri polo

26-08-2016
AlexandruT
Nu este medic/terapeut
AlexandruT
Buna ziua!

Nici nu stiu cum sa incep, e prima data cand incerc sa imi exprim aceste `trairi`

Sunt foarte atras de fete care se imbraca office, mai ales camasi care vin bine pe corp, sunt foarte atent la toate detaliile. cati nasturi sunt deschisi, cum are gulerul, la randul meu cand port tricouri polo sau camasi, ma simt foarte excitat, sunt un tip tanar (25 de ani) inalt, atletic si port camasi si pantaloni slim fit, in ultima vreme parca nu pot face sex cu prietena mea doar daca implica role play (ea profesoara, secretara, scolarita) dar neaparat sa poarte o camasa stramta. E foarte frustrant pentru ca nu ma pot abtine, la facultate sau doar pe strada cand vad o tipa intr`o camasa, devin tare instant si nu ma pot abtine din a privi ca un bou. Imi petrec foaret mult timp pe internet cautand materiale cu femei care poarta camasi de satin sau orice alt fel de camasi, Nu stiu ce ar putea sa imi fi trggeruit acest fetish dar trebuie sa imi scot de pe inima aceste ganduri chiar si pe un forum online, O sa revin cu mai mutle detaliile si orice comment este apreciat.

Va multumesc :*
5 comentarii
1
26-08-2016, ora 16:10
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Fetis-urile nu sunt "intamplatoare". Ele reprezinta incarcarea cu o anume semnificatie a aproape orice obiect/persoana/simt (miros, gust, atingere etc.) Prin acest mecanism obiectul declaseaza o reactie puternica, o excitatie intensa ce necesita descarcare. Daca semnificatia este profunda/puternica si reactia asupra organismului este intensa (nivelul excitatiei este mare).
Am incercat sa va explic cat mai simplu mecanismul din spatele oricarui fetis: in fapt este vorba de un transfer de putere de la obiectul "original" la un substitut (inlocuitor).
Este probabil ca ati trait o stare de excitatie puternica intr-o astfel de situatie (cu o anume persoana) si ati asociat-o in acest fel. Iar acum incercati inconstient sa "reproduceti" situatia initiala pentru a obtine acea excitatie.
Destui oameni au fetisuri, intr-o masura mai mica sau mai mare, si nu asta este problema in sine, ci "blocarea" intr-o astfel de situatie si neputina de a merge mai departe (in cazul Dumneavoastra de a face sex si in alt fel).
Fetisurile si alte asemenea teme fac in general obiectul abordarilor psihoterapeutice mai profunde, asa cum este psihanaliza.
0
26-08-2016, ora 16:21
AlexandruT
Nu este medic/terapeut
AlexandruT
Va multumesc pentru raspuns si detalii, desi nu am trait nici o situatie de genul inainte de a constientiza ca sunt atras de acest lucru si toate acturile sexuale pe aceasta tema au fost impuse de mine, As fi curios daca sunt si alte persoane cu asemenea fetishuri si cum dealuiesc cu ele,
Numai bine!
1
26-08-2016, ora 19:09
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Alex, esti barbat si firesc este sa fi atras de femei... dar probabil ceva specific din inconstientul tau se reactiveaza atunci când vezi femei imbracate cu haine mulate. Dar si tu spui ca imbraci haine slim fit, poate ca si femeile care te privesc sunt excitate la vederea ta. Mai vorbim.
0
26-08-2016, ora 19:22
AlexandruT
Nu este medic/terapeut
AlexandruT
Multumesc domnule psiholog Stefain Liviu, asa e, sunt un tip outgoing care merge la sala si are capacitati intelectuale DAR problema e ca parca ochii mei sunt setati sa caute intr`un grup de fete fata care poarta camasa indiferent daca fetele din jurul ei poate sunt mai sexy, e foarte ciudat, ma excita mai tare decat o tipa dezbracata,
0
26-08-2016, ora 22:05
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Barbatii sunt excitati la vederea unei femei aproape dezbracate! Si femeile se excita cand vad un barbat aproape nud. Numai ca daca nu contribuim cu nimic, macar psihologic, in a vedea nud persoana din fata noastra... Nu vreau sa aduc in discutie formele, aici fiecare avem un filtru, poate arhetipal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul