Fumatu țigărilor normale reprezintă o formă de terapie benefică în cazul bolnavilor psihic
Fumatul tigarilor normale reprezintă o formă de terapie benefică in cazul bolnavilor psihici
Eu sunt in evidenta cu o boala psihica si imi place sa fumez zilnic cate un pachet de țigări, sunt dependent de peste 20 de ani. Nu consum droguri, nici tutun de contrabanda, doar țigări obisnuite la pret mic. Fumatul ma calmează când sunt nervos, si imi creste nivelul de fericire, poate este o iluzie de moment. Nu-mi pasă că se pot face anumite boli din cauza asta. Nu vreau sa ma las de fumat, recomand celor ce sufera de boli psiho. Cu bine si multa sanatate tutor.
Eu sunt in evidenta cu o boala psihica si imi place sa fumez zilnic cate un pachet de țigări, sunt dependent de peste 20 de ani. Nu consum droguri, nici tutun de contrabanda, doar țigări obisnuite la pret mic. Fumatul ma calmează când sunt nervos, si imi creste nivelul de fericire, poate este o iluzie de moment. Nu-mi pasă că se pot face anumite boli din cauza asta. Nu vreau sa ma las de fumat, recomand celor ce sufera de boli psiho. Cu bine si multa sanatate tutor.
5 comentarii
E o terapie atat de buna incat fratele meu a murit la 38 de ani din cauza asta...
Îmi pare rău pentru fratele dvs doamna clara_p, sunt puțini care din păcate mor din această cauză.
Nu stiu unde este echipa Ro medic team ( moderatori, admini) sa mai taie din unele topicuride trolii din saptamana asta.
Nu am vrut sa supăr pe nimeni sau sau sa le fac in ciudă ca poate altii vor sa renunțe la fumat iar eu incurajez treaba asta.
Daca cineva este deranjat de acest post poate sa facă o solicitare către echipa ro medic iar aceștia sa mi stearga acest conținut.
Nu stiu unde este echipa Ro medic team ( moderatori, admini) sa mai taie din unele topicuride trolii din saptamana asta.
Nu am vrut sa supăr pe nimeni sau sau sa le fac in ciudă ca poate altii vor sa renunțe la fumat iar eu incurajez treaba asta.
Daca cineva este deranjat de acest post poate sa facă o solicitare către echipa ro medic iar aceștia sa mi stearga acest conținut.
@ clara,
Condoleante !
Cam cate tigari fuma intr-o zi fratele tau ? Poate fuma mult.
Oricum si eu fumez, intre 10 si 15 pe zi, ma simt bine cand fac acest lucru, e un ritual.
Condoleante !
Cam cate tigari fuma intr-o zi fratele tau ? Poate fuma mult.
Oricum si eu fumez, intre 10 si 15 pe zi, ma simt bine cand fac acest lucru, e un ritual.
@ThunderBay
Nu este cazul sa vă îngrijorați acuma, cum am scris mai sus eu fumez de peste 20 ani si n am nimic la plămâni, am tot facut investigații medicale. Nu toată lumea moare de la fumat. Sunt persoane care fumează de tineri pana la vreo 80 ani.
Nu este cazul sa vă îngrijorați acuma, cum am scris mai sus eu fumez de peste 20 ani si n am nimic la plămâni, am tot facut investigații medicale. Nu toată lumea moare de la fumat. Sunt persoane care fumează de tineri pana la vreo 80 ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 58Vreau sa ma las de fumat.
- 4fumatul si memoria
- 6Smalt spart la baza dintilor?
- 12carnita glanda salivara.poate paranoia
- 2vreau sa stiu cat de grav am ajuns daca fumez de 2 luni
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 6fumatul... cam de 10 ani, acum fumez mai mult
- 4astm bronsic, fumat
- 2Disfunctie erectila?!
- 6sunt prea slaba! Ajutor!
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 12ma autodistrug ajutati-ma. imi este gandul numai la ea si ca intr-o zi vom fi din nou impreuna
- 4dureri picioare (gambe)
- 4Partea dreapta amortita
- 3Fum inghitit
- 6Posibil o gastrita?
- 1fumul de tigare tbc
- 6Probleme cu gatul, posibil de la fumat
- 5usturime in gat...dureri urechi..usturime limba
- 3Portelanul si fumatul-mit sau realitate
Mai multe informații despre: Avantajele renuntarii la fumat Fumatul anxietatea si fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: