Fumatu țigărilor normale reprezintă o formă de terapie benefică în cazul bolnavilor psihic

30-08-2024
fitnes
Nu este medic/terapeut
fitnes
Fumatul tigarilor normale reprezintă o formă de terapie benefică in cazul bolnavilor psihici

Eu sunt in evidenta cu o boala psihica si imi place sa fumez zilnic cate un pachet de țigări, sunt dependent de peste 20 de ani. Nu consum droguri, nici tutun de contrabanda, doar țigări obisnuite la pret mic. Fumatul ma calmează când sunt nervos, si imi creste nivelul de fericire, poate este o iluzie de moment. Nu-mi pasă că se pot face anumite boli din cauza asta. Nu vreau sa ma las de fumat, recomand celor ce sufera de boli psiho. Cu bine si multa sanatate tutor.
5 comentarii
0
30-08-2024, ora 10:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E o terapie atat de buna incat fratele meu a murit la 38 de ani din cauza asta...
0
30-08-2024, ora 11:27
fitnes
Nu este medic/terapeut
fitnes
Îmi pare rău pentru fratele dvs doamna clara_p, sunt puțini care din păcate mor din această cauză.

Nu stiu unde este echipa Ro medic team ( moderatori, admini) sa mai taie din unele topicuride trolii din saptamana asta.

Nu am vrut sa supăr pe nimeni sau sau sa le fac in ciudă ca poate altii vor sa renunțe la fumat iar eu incurajez treaba asta.

Daca cineva este deranjat de acest post poate sa facă o solicitare către echipa ro medic iar aceștia sa mi stearga acest conținut.
0
30-08-2024, ora 18:55
ThunderBay
Nu este medic/terapeut
ThunderBay
@ clara,

Condoleante !

Cam cate tigari fuma intr-o zi fratele tau ? Poate fuma mult.

Oricum si eu fumez, intre 10 si 15 pe zi, ma simt bine cand fac acest lucru, e un ritual.
0
30-08-2024, ora 19:49
fitnes
Nu este medic/terapeut
fitnes
@ThunderBay

Nu este cazul sa vă îngrijorați acuma, cum am scris mai sus eu fumez de peste 20 ani si n am nimic la plămâni, am tot facut investigații medicale. Nu toată lumea moare de la fumat. Sunt persoane care fumează de tineri pana la vreo 80 ani.
0
30-08-2024, ora 22:22
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Fratele meu fuma tot 10-15 tigari pe zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avantajele renunțării la fumat
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  • Pachetele „vorbitoare” de țigări ar putea descuraja fumatul
  •