Ganglioni submandibulari umflati, si senzatie de jena in gat

16-03-2017
Vladut1995
Nu este medic/terapeut
Vladut1995
Buna seara ! Am 22 ani, si de aprox. 2 luni ma confrunt cu o senzatie permanenta de jena in gat, care nu ma lasa in pace deloc. Acum aprox. o saptamana am descoperit 2 ganglioni mai umflati chiar sub barbie, dar nu sunt durerosi sub nici o forma. Uitandu-ma mai atent si in gat, observ in spatele omuletului punctulete cu culoare alba si un fel de mucus care coboara uneori din nas. AM fost la un cabinet ORL pentru mai multe investigatii unde mi s-au recomandat 2 spay-uri de nas, observ ca acel mucus a inceput sa dispara, dar senzatia ca am ceva in gat ( chiar in zona marului lui Adam ) nu ma lasa deloc in pace. Nu stiu daca este vorba despre refluxul gastric, deoarece eu pana acum nu am avut probleme de genul, avand in vedere ca am si acei ganglioni imflamati nedurerosi poate fi vorba despre o infectie ? Vreau sa va spun ca, consum aproape zilnic sucuri acidulate si fumez cam 10tig/zi.
ROG din suflet pe cineva sa imi spuna ce as putea sa am si cum as putea sa tratez cauza. Sunt foarte speriat ca as putea avea cancer sau ar putea fi vorba despre interventii chirurgicale.
Ce am uitat sa precizez este ca atunci cand mananc, acea senzatie de jena/nod in gat se mai diminueaza, dar revine imediat dupa.
Va multumesc !
1 comentarii
0
16-03-2017, ora 21:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1faci consult la Psiholog..sa.ti scoata din cap teama.. care nu te ajuta la nimic
te baga i stres si mute boli legate de stres
2 fac consult la Gastrologie
ai reflux gastro-esofagan...si de la alimentatai incorecta faci aceel simptome in gat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •