Ganglioni submandibulari umflati, si senzatie de jena in gat
Buna seara ! Am 22 ani, si de aprox. 2 luni ma confrunt cu o senzatie permanenta de jena in gat, care nu ma lasa in pace deloc. Acum aprox. o saptamana am descoperit 2 ganglioni mai umflati chiar sub barbie, dar nu sunt durerosi sub nici o forma. Uitandu-ma mai atent si in gat, observ in spatele omuletului punctulete cu culoare alba si un fel de mucus care coboara uneori din nas. AM fost la un cabinet ORL pentru mai multe investigatii unde mi s-au recomandat 2 spay-uri de nas, observ ca acel mucus a inceput sa dispara, dar senzatia ca am ceva in gat ( chiar in zona marului lui Adam ) nu ma lasa deloc in pace. Nu stiu daca este vorba despre refluxul gastric, deoarece eu pana acum nu am avut probleme de genul, avand in vedere ca am si acei ganglioni imflamati nedurerosi poate fi vorba despre o infectie ? Vreau sa va spun ca, consum aproape zilnic sucuri acidulate si fumez cam 10tig/zi.
ROG din suflet pe cineva sa imi spuna ce as putea sa am si cum as putea sa tratez cauza. Sunt foarte speriat ca as putea avea cancer sau ar putea fi vorba despre interventii chirurgicale.
Ce am uitat sa precizez este ca atunci cand mananc, acea senzatie de jena/nod in gat se mai diminueaza, dar revine imediat dupa.
Va multumesc !
ROG din suflet pe cineva sa imi spuna ce as putea sa am si cum as putea sa tratez cauza. Sunt foarte speriat ca as putea avea cancer sau ar putea fi vorba despre interventii chirurgicale.
Ce am uitat sa precizez este ca atunci cand mananc, acea senzatie de jena/nod in gat se mai diminueaza, dar revine imediat dupa.
Va multumesc !
1 comentarii
1faci consult la Psiholog..sa.ti scoata din cap teama.. care nu te ajuta la nimic
te baga i stres si mute boli legate de stres
2 fac consult la Gastrologie
ai reflux gastro-esofagan...si de la alimentatai incorecta faci aceel simptome in gat.
te baga i stres si mute boli legate de stres
2 fac consult la Gastrologie
ai reflux gastro-esofagan...si de la alimentatai incorecta faci aceel simptome in gat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4De vreo luna am probleme cu gatul...
- 3mierea cu propolis si polen poate irita gatul?
- 0Jena gat, durere ceafa partea dreapta
- 2Angina flegmonoasa
- 2Probleme gat și limbă
- 2Senzatie de jena in gat
- 0Probleme cu gatul
- 1Durere persistenta in gat
- 8Ceva in gat, usturime la vorbit indelungat.
- 1Ceva in gat durere la vorbit indelungat
- 5In urma cu câteva zile mi-a apărut in gât ceva care seamănă cu un chist
- 9Cum scap de candida albicans
- 0Este grav??? umflătura lângă amigdale
- 3Iritatie in gat si auz infundat
- 9Umflaturi ca niste bube in gat sub amigdale
- 3Ca o presiune in gat
- 3Bube pe gât
- 3Bube linga amigdale si omulet
- 25Senzatie de piatra in gat
- 5Senzatii urate de tot nu stiu ce sa mai fac!
Mai multe informații despre: problema in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: