Genunchi blocat dupa opetatie de femur

04-08-2017
gandreimihai
Nu este medic/terapeut
gandreimihai
Buna ziua, acum 1 an am suferit o fractura de femur, am fost opetrat si mi sa impkantat o placa cu 9 suruburi, am avut si o infectie la operatie care mi-a trecut f greu cu mukte antibiotice, durerire asu fost ingrozitoare si din cauza lor nu am facut recuperare, iar acum nu pot flexa picioru deloc, merg si fara carja dar imi balansez corpul din cauza ca nu pot indoi picioru, as vtea sa stiu cum pot face sa imi recapat flexia piciorului, va multumesc
6 comentarii
0
04-08-2017, ora 17:48
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
dupa un an va fi foarte greu daca nu imposibil. cum arata radiografia?
0
17-08-2017, ora 00:32
gandreimihai
Nu este medic/terapeut
gandreimihai
Unde va pot trimite radiografia?
Ce am inteles eu de la domnul doctor care ma operat, ca ar putea face o interventie chirurgicala de deblocare, insa exista riscul unei infectii, eu ma gandesc, oare nu poate face aceasta interventie cand o sa imi scot placa?
0
17-08-2017, ora 14:34
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
pe profilul meu gasiti adresa mea de mail.
sansa pentru infectie exista intotdeauna, la fiecare operatie.
daca genunchiul este blocat de un an atunci sansele unei mobilizari eficiente fara a implanta o proteza sunt din pacate destul de slabe. musculatura, ligamentele capsula articulara sunt adaptate la nou situatie (sunt scurtate).
0
04-09-2017, ora 19:53
Lucreția Moise
Nu este medic/terapeut
Lucreția Moise
Buna seara.Acum cinci luni.dupa o petrecere, am constat că genunchiul drept este unflat, blocat la flexare și amorțit.Si acum e in aceeași stare:nu-l pot flexa decât parțial, nu doare, nu mai am control asupra lui, iar daca incerc sa forțez flexarea pocnește ;daca fac o geoflexiune, am nevoie de un obiect de sprijin că să mă pot ridica.Am presupus că s-au sucit ligamentele și am sperat sa treacă.Acum mă îngrijorează faptul.Vă rog ați putea să îmi spuneți la ce mă pot aștepta?Mulțumesc.
0
04-09-2017, ora 20:58
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ar trebui sa mergeti la un ortoped pentru examen fizic
0
13-09-2022, ora 18:55
Dinaandrei
Nu este medic/terapeut
Dinaandrei
Buna ziua, m-am decis sa va scriu dupa ce mi-a atras atentia pațania domnului andreimihai, mai exact cu faptul ca din cate spune dumnealui, la 1 an de la operatia de femur a ramas cu genunchiul blocat sau flexia piciorului este foarte mica! Eram curios ce s-a intamplat cu acest domn daca si-a revenit si care a fost mai exact cauza blocarii genunchiului!
Mentionez ca aceasta atentie asupra situatiei dumnealui se datoreaza faptului ca in acest moment ma aflu in aceeasi situatie! Mai exact in urma cu 5 saptamani am fost lovit de un automobil si m-am ales cu o fractura inchisa de femur! Am fost operat si mi-au introdus o placa cu9 suruburi pt a sustine femurul! In urmatoarea zi de dupa operatie am indoit genunchiul fara nici o problema dar din cauza durerilor operatiei am fost nevoit sa nu misc piciorul sau sa indoi genunchiul timp de 3 saptamani! Dupa acest timp am constat ca pot flexa genunchiul aproximativ 30 de grade! Mentionez ca in momentul flexiei ma ține ceva pe partea exterioara a piciorului in zona genunchiului, este ceva ce il blocheaza, parca genunchiul este prins intr-o menghina! Doctorul mi-a sugerat sa incerc pe cat posibil gradual sa flexez genunchiul!
Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: