Greseala.. in loc de sex anal, sex normal

02-09-2013
sprinter
Nu este medic/terapeut
sprinter
Buna, aseara ma plictiseam cu prietena mea si am zis sa o facem anal, fiind intuneric si eu peste ea, dupa ceva timp am gresit gaura (in vagin), dar doar o intrare si aia fiind de 2-3 cm... este posibil sa fi fost lichid seminal mai mult ca sigur, care este sansa unei sarcini ???
3 comentarii
0
02-09-2013, ora 23:01
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Din plictiseala, daca era in perioada fertila poate ramane insarcinata si, binenteles, tot din plictiseala puteti de la sexul anal sa contactati niste boli de toata frumusetea( Negi, Escherichia Coli, HEPATITA a, b SI c, Chlamydia si gonoreea, Infectiile fungice ale anusului si rectului)
p.s cand iti trece starea de plictiseala, cumpara un test de sarcina!!!
0
02-09-2013, ora 23:40
rizbytzu
Nu este medic/terapeut
rizbytzu
Puteti opta pentru administrarea pilulei de a 2 zi, dar trebuie sa va grabiti, ambele doze se iau in primele 72 de ore, dar doar daca este necesar
0
03-09-2013, ora 10:44
Andra Constantin
Nu este medic/terapeut
Andra Constantin
cel mai urat e ca din sex anal ai dat in sex vaginal. asta inseamna ca toate bacteriile si microbii din anus i-ai bagat in vagin. greseala! si ti-ai inrodus penisul fara protectie in anus. aceeasi greseala. anusul este casa bacteriilor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •